- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.221
günaydın kızlar nasılsınız iyi pazarlarbende bugün biraz geçmişi okucam ayy çok geride kaldımsositososito bu arada çatlaklar için kreme ne zaman başlayacaksınız daha erkenmi acaba?
ben mesela 8. hftda hareket imkansız ama bebeğin buluduğu yeri biliyordum..doktor karnımda aradı ama ben bebeğin sağ tarafta olduğunu söylediğimde şaşırdı çünkü bi yoğunluk vardı..hatta bi ağırlık veriyodu bana..sanki orda bi portakal koymuşlar benden değil de sonradan olma gibi...kendimi dinlemeye çok zamanım var benim onun da etkisi var..ama şuan hiç bi hissim yok..çünkü kasık ağrısıda bitti azda bitti...maşallah yok gibi...çünkü kasılmalar tedirgin ederdi beni..
Nisaaaaccıcımmmm sana da günaydın nasılsın canım göreşemiyoruz artık Daha doğrusu ben de hiç giremiyorum eskisi gibi.Akşama kadar okul var çok yorgun geliyorum 9-10 gibi de küttt hemen yatıyorum dayanamıyorum.Hemen bi kızlar ne yapıyoor diye bakıyorum o kadarboshayallersmile
Tatilde ne güzel sohbet ediyorduk yaaa üffffsenağlama
canım benimmmmmmmmmmmmm
yeni gördüm ayy valla özledim denizcim bende sürünüyorum resmen ya eve gelincedirek uyuyorum ama aklımda sizlerde yaolumunekankayizsmile denizcim biraz önce doğum izni gelsede evde takılsak
Selam hanımlar nasılsınız ben çok tembelim bu günlerde bugün üstümde bir kırıklık var inşaallah hasta olmam, yarında misafirlerim var komşularım gelicek eşim kızıyor sen hamilesin niye geliyolar seni yoruyolar diye.
Evt canım yaaa şöyle zaman hızlı hızlı geçiverse bebişlerimiz büyüse biz de son haftalardaki iznimizde duygularımızı paylaşsakboshayallersmile
Şimdi çok uzak geliyor bize ama zaman da geçiyor işte.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin inş bebişlerimize:lepi:
bulantıların nasıl oldu cnm iyisin dimi artıkolumunekankayizsmile
slm canım dikkat et inş. hastalanmazsın valla eşin haklı benimde geçen hafta misafirim vardı bir hafta gitsin dye gözünebaktım desem umarım beni kınamazsın bu sıralar zorgeliyor herşey vallakaydirigubbakcemile3
Geçti canım çok şükür bi de okul olunca pek düşünecek vakit kalmıyor herhalde.Maş iştahım da iyi şimdilik inş böyle devam eder.Sen nasılsın var mı bulantıların??
Öyle oluyor gerçekten eşim huyumu biliyor misafir geleceği zaman kendimi kaybediyorum temizlikti aman şunuda yapıyım bu çeşitde olsun derken yorgunluktan ölüyorum ama şimdi farklı gerçekten iş yapac ak halim yotksürekli uyku modundayım niye kabul etin diyor eşim haklıda gurbette yalnızız atalansam bir tas çorba getirmezler.Bu son zaten bir daha gelmek isteyen olursa pide yaptırıcam napıyım.
Yapacaklarımı yazsam fikir verirmisin canın istemezse.
acıkıncabulantım oluyor yediğimin etkisi az geçsin hemen başlıyor amaçıkarma falan olmadıçok şükür iyiyim ya çok uyuyasım var sadece ve tembel tembel yatasımsempatiksalakcinni bu arada denizcim sen cinsiyeti hakkında tahmin ediyormusun eşimde bende hiçbişi hissetmyruz ya merakta ediyorum farketmez sağlıklı olsundaolumunekankayizsmile
tabiki cnm ayy benim canım o kadar abuk şeyler isterki merak etme istemez ama yorma kendini bebişini düşün btanemÖyle oluyor gerçekten eşim huyumu biliyor misafir geleceği zaman kendimi kaybediyorum temizlikti aman şunuda yapıyım bu çeşitde olsun derken yorgunluktan ölüyorum ama şimdi farklı gerçekten iş yapac ak halim yotksürekli uyku modundayım niye kabul etin diyor eşim haklıda gurbette yalnızız atalansam bir tas çorba getirmezler.Bu son zaten bir daha gelmek isteyen olursa pide yaptırıcam napıyım.
Yapacaklarımı yazsam fikir verirmisin canın istemezse.
Valla güzelim kaç haftadır komşularım gelecek.Habire erteliyorum çünkü ben de şimdi kendimi kaybederim temizlikti, ikramdı derken.Biraz daha zaman geçsin şu 3 ay bi geçsin de hayırlısıyla o zaman daha rahat ağırlarım misafirlerimi:içelim:
Ayy güzelim ben öyle hissediyorum falan diyemeyeceğim.Zaten bu kelimeden hamile kalmadan önce nefret etmiştim.Hamile gibi hissediyorum yok şu belirtiyi hissediyorum falan diye.Ama içimden erkek geçiyor.Şu çin ve rus takvimine göre de erkek çıkıyor ama fark etmez bizim için canım yaaa sağlıklı sıhhatli olsun da.:ecrin_bebek:
tabiki cnm ayy benim canım o kadar abuk şeyler isterki merak etme istemez ama yorma kendini bebişini düşün btanem
Nisacım annem bendeki hamileliğinde çok uyurmuş, tembelleşirdim habire dedi.Eeee ben olmuşum:lepi:Artık bilemiyorum belki kız çocukları çok uyku yapıyordur ama salladım heeee öylesine bi tahminsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?