- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.401
günaydın
ben hareket ediyor diye tutturuyordum ya
yada ben öyle hissediyorum
dün akşam eşim hani hani dedi elini bebeğin gıdıkladığını hissettiğim yere koydurdum o da hissetti çok güldük....
inandınmı şimdi dedim
Bilimsel olarak açıklama yapamam ama annelerin hisleri kuvvetli derler.İlerki zamanlarda ayağını ,kafasını ,tekmelerini göbüşlerimizde hissettiğimiz zamanı şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorum.Sanırım çok güze bir duygu olacak:CüvCüv:
evet canımcım inan öyle oğluşumda servise biniyordum adam korna çalınca bu sıçrıyordu ama artık o 9. ay falandı
yada ben üzüldüğümde kasılıyordu
konuşuncada dinliyordu bizim ikimizin özel ninnisi vardı ben uydurmuştum doğduktan sonra onu söylediğimde çok rahatlıyordu hala da söyleriz şimdi cinsiyet belli olsun yeni uyarlaması ile oğlumla kardeşine singlenı yapıp söylicez bebişime şimdi bebek diye söylüyoz
ya ben çok komik oldum ya
bi espiriler bi espiriler gelip giden ruh halleri gülerken ağlamalar pıtır pıtır dökülen sebepli sebepsiz göz yaşları bi duygusallık
Allah sonumuzu hayretsin....kafamçokkarıştı
evet canımcım inan öyle oğluşumda servise biniyordum adam korna çalınca bu sıçrıyordu ama artık o 9. ay falandı
yada ben üzüldüğümde kasılıyordu
konuşuncada dinliyordu bizim ikimizin özel ninnisi vardı ben uydurmuştum doğduktan sonra onu söylediğimde çok rahatlıyordu hala da söyleriz şimdi cinsiyet belli olsun yeni uyarlaması ile oğlumla kardeşine singlenı yapıp söylicez bebişime şimdi bebek diye söylüyoz
ya ben çok komik oldum ya
bi espiriler bi espiriler gelip giden ruh halleri gülerken ağlamalar pıtır pıtır dökülen sebepli sebepsiz göz yaşları bi duygusallık
Allah sonumuzu hayretsin....kafamçokkarıştı
Aynen canım kocaman oldular artık ultrasonda birşeyler görebiliyoruz çok şükür :)Maşallah canım yüzü,vücudu ne kadar belirginleşmiş,şimdi benim bebiimde mi bunun gibi,ayy perşembe olsada gidip görsem yavrumu
Sorma 5,5 ay nasıl geçecekse böyle özleye özleye artıkmasallah hepimize.........dev hst hep öle bende görmedim ama resmini yüssüzlügümden istedimde verdi bi hafta oldu göreli çok özledim bebegimi
esrayağmur geçmiş olsun arkadaşım seninde hep üst üste geliyor aman dikkat et kendine nazar duası falan okuttur
arkadaşlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen kimse yok galiba..
arkadaşlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen kimse yok galiba..
canım 3 hafta önce yapmıştım. bende kombine ve ikili test diye ayrı ayrı yoktu. sadece ikili test vardı. ikili 250 nin altında olunca amniyosentez öneriliyor. ancak benim başıma çok tuhaf şeyler gelmişti. ense kalınlığını yanlış yazıp riski yüksek çıkartmışlardı. çok güvenilir değil bunlar. şu anda 3 lü testi bekleyeceksin sonuca göre amniyosentez. ama bu sonuca göre down sendromu olma riski 162 de bir yani bana çok inandırıcı gelmiyor. amniyosentez sonucu %100 güvenilir. gerisi maalesef sadece bi istatistik. yani ikili testi iyi çıkan birinde de down riski görülebilir. sıkıntı yapma. iyi düşün iyi olsun canım.günaydın herkese..nasılsınız güzel anneler?
az önce 2li test sonucumu aldım,yani dün dr arayıp sonucu söylemişti ama az önce de mail olarak istedim.anlamadığım bişeyler var.2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.sonuçlar şöyle:kombine risk 1:894 , ikili test 1:162 ,yaş riski 1:434 Trisomy 18+NT 1:10000
yani kombine rsik nedir,ikili test nedir ve değerim normalmi.doktorun dediği şöyle:şuan için ileri tetkik yapmaya gerek yok,3 lü test sonrası karar verilecek ileri tetkik için dedi.bir de test günü ben 12+1 günlüktüm ama raporda 11+6 çıkmış.12+1 de baş popo mesafesi 5.47 cm idi.genelde benim haftamda olanlar 6,5 cm falan duyuyorum.
vallahi bayanlar kafayı yicem,lütfen sizler de değerlerinizi yazarmısınız,benimkiler nasıl yorumlarsanız sevinirim.herkesi öptüm..
zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis kızlar doktora gittim valla aradım dedi gel cnm bakalım için rahat etsin..gittim artık karnımdan göre biliyoruz.büyümüş baya kanama bölegemde artık yok meğersem o küçük şeyler içim temizleniyomuşşonu duymak istiyodum bende zaten..neyse bebişim sat 10+6 ama ugs de11+4 çıktı ama ikili test için hftya çağırdı 1 gün bile olsa yapmılmıyomuş..olsun bebişimi görcem yine oh oh...ya bi hareketli boks yapıyo resmen zıplıyo iki elinin üstünde şok oldun desem yeridir..ilk 4 boyutlu resmini verdi..kordonu falan çok belirgin artık..çok mutluyum RABBİM HUZURUMUZU BOZCAK HERŞEYDEN UZAK TUTSUN BİZİ...AMA HALA KUSUYORUM... HE BİDE kilom hala sabit olamamışım :) :asigim:
zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis kızlar doktora gittim valla aradım dedi gel cnm bakalım için rahat etsin..gittim artık karnımdan göre biliyoruz.büyümüş baya kanama bölegemde artık yok meğersem o küçük şeyler içim temizleniyomuşşonu duymak istiyodum bende zaten..neyse bebişim sat 10+6 ama ugs de11+4 çıktı ama ikili test için hftya çağırdı 1 gün bile olsa yapmılmıyomuş..olsun bebişimi görcem yine oh oh...ya bi hareketli boks yapıyo resmen zıplıyo iki elinin üstünde şok oldun desem yeridir..ilk 4 boyutlu resmini verdi..kordonu falan çok belirgin artık..çok mutluyum RABBİM HUZURUMUZU BOZCAK HERŞEYDEN UZAK TUTSUN BİZİ...AMA HALA KUSUYORUM... HE BİDE kilom hala sabit olamamışım :) :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?