2011 Nisan Anneleri

öyle yapmaya çalışıyorum tatlım bende zaten..yarın bebişimi görcem onu düşünmeye çalışıyorum..

evett doğru ya kontrollerimiz 1 er hafta araylazemuszemusona odaklan canım, ayyy kim bilir nasıl büyüdü keratakaydirigubbakcemile3annesi merakta bırakma sakın beniolumunekankayizsmileteyzesi merak ediyor yeğeninin son durumunuopuyorumnanaktanyarın soracağın sorulara, isteyeceğin şeylere konsantre ol:1hug:mesela cd yi unutmasırnaşık şey

Son düzenleme:

doktordan sonra gelir gelmez yazarım hayatım teyzesi merakta bırakmayız seni hiçopuyorumnanaktanbüyümüştür bebişim 15 gün oldu görmeyeli..yarın testimizde var dua et bize..

doktordan sonra gelir gelmez yazarım hayatım teyzesi merakta bırakmayız seni hiçopuyorumnanaktanbüyümüştür bebişim 15 gün oldu görmeyeli..yarın testimizde var dua et bize..

merak etme canım dualarım seninle:Saruboceq:hayırlı haberlerini bekliyorum. cinsiyeti sormayı unutmakaydirigubbakcemile2

Tarifini istesem :kedi:
kaydirigubbakcemile3

Canım yeni gördüm kusura bakma hemen veriyorum

Malzemeler :

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
2 bardak un
Yarım bardak kepekli un ( ama ben bunun yerine de normal un koyuyorum bazen)
1 paket kabarta tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı kakao
Varsa ceviz yada fındık

Yapılışı:

Önce 3 yumurta ve 1 su bardağı şeker çırpılır.Daha sonra üzerine 1 su bardağı süt ve 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ,2 yemek kaşığı kakao,tarçın,isteğe göre rondodan geçirilmiş ceviz yada fındık,kabarta tozu konup çırpılmaya devam edilir.Elekten geçirilmiş un da eklenir.Hepsi karıştırılır.170 derecede pişirilir.

Afiyet olsun....Ben bayılıyorum bu keke...

Bu arada geçmişi pek okuyamadım.Var mı önemli bir durum ?

ay bu saatlerde uyku cok tatlı oluyor gerçi bnm için günün her sati tatlı oluyorda neyse:))) normalde cok uykusuz kalırdım ve uykuyuda pek sevmezdim ama artık yastık gordugum yere kıvrılıyorum uyumak için:))))

amin cnm.. şimdi kayınvalideme geldim..perşembe kontrolüme kadar burdayım... malum bebek gibi bakıma ihtiyacım var... halimden rahatsız değilim bebişim iyi olsunda yeter..

inş. cnım herşey yolunda olacak inş. tek olumunekankayizsmilebebiş iyi olsunda ne güzelkayınvaliden ile iletişiminde iyi

kızlar bugün o ağrılarımın nedeni netleşti kum döküyormuşum oyuzden sancım olmuş.doktor zinnat adında bir antibiyotik verdi kullansan bi türlü kullanmasam bi türlü antibiyotik sonuçta ama eczacıya sordum bunun bebeğe zararı olmaz dedi zaten yazan doktorda kadın doğum uzmanıydı bilerek yazdı yani.mecbur biran önce geçmesi için kullanıcam 3.ayımda olmam belki avantajdır ilaç için.3 lt de su içmem lazımmış artık evde ben nerde sürahi orda olucak :)))))

canım selam çok özlemişim ya arkadaşım nasılsın??
canım maşallah test sonucun iyi çıkmış ben daha kanın sonucunu alamadım bu perşembe alıcam kısmetse ama usg ye göre doktor yolunda olduğunu söyledi ve bana da %90 erkek dedi.
ay canım ya maşallah kısmetse erkek annesi olucaz galiba tabi kesin değil ama Rabbim hayırlısını versin.ben de artık karnımı küçük oğlum diye seviyorum
Rabbime şükürler olsun bakalım diğer arkadaşlarımızın cinsiyetleri ne olucak hadi hayırlısı:teytey:

geçmiş olsun canım...
çok şükür bebişin iyiymiş...
inş kanama da kısa zamnda tamamen kesilir...

Kızlar ense kalınlığı normal çıkıpta ikili test yaptırmayan varmı??
bazı arkadaşlardan dr istememişti...

geçmiş olsun canım...dr a git istersen ilaç olmasada belki krem falan verir...
inş kısa zamanda atlatırsın...

sanada geçmiş olsun canım...
rabbim beterinden korusun...
inş kısa zamnda geçer rahatsızlığın...

hayırlı akşamlar kızlar...
maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ve çoğunluk erkek....
hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da...

bebeğini görenler olmuş gözünüz aydın diyorum...
maşallah bebeklerhepside sağlıklılar...
hepte sağlıklı iyi olurlar inş....

kızlar merhaba yarın kontrolumuz var saat 6 gibi hastaneden aradılar yarın akşam randevumuz bakalım iştn sonra geçeriz biizmde cinsiyetimiz netleşir sanıyorum

canım bende kum döküyordum halende geçmiş dil ama doktorun antibiyotik verdiyse iç mutlaka canım çünkü kum dökme ateş yapabilirmiş ve oda bebeğe daha fazla zarar verebilirmiş. ama kum dökme olayı hamilelikte sık göülen bişeymiş endişelenecek bşi yok o yüzden... bel ağrın oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…