- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.361
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım bende zaten..yarın bebişimi görcem onu düşünmeye çalışıyorum..
evett doğru ya kontrollerimiz 1 er hafta araylazemuszemusona odaklan canım, ayyy kim bilir nasıl büyüdü keratakaydirigubbakcemile3annesi merakta bırakma sakın beniolumunekankayizsmileteyzesi merak ediyor yeğeninin son durumunuopuyorumnanaktanyarın soracağın sorulara, isteyeceğin şeylere konsantre ol:1hug:mesela cd yi unutmasırnaşık şey
doktordan sonra gelir gelmez yazarım hayatım teyzesi merakta bırakmayız seni hiçopuyorumnanaktanbüyümüştür bebişim 15 gün oldu görmeyeli..yarın testimizde var dua et bize..
Kızlar merhaba nasılsınız? Bebişlerin iyi haberlerini alan anneleri tebrik ediyorum.Erkek nüfusu artmaya başladı desenize :) Darısı biz öğrenemeyenlerin başına...
Rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun Allahım korkuttmasın ve korusun bebişlerimizi...
Depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.Aman sakin olun.
Ben bugün devlet hastanesine gittim bebişimi göreyim diye ama göstermedi ultrasoncu banaSadece resmini verdi kocaman olmuş paşa.Tıpkı benim hissettiğim gibi sola doğru koymuş kafayı yatıyor uykucu :))) Zorla söylettim iyi olduğunu doktora :) Azcık ağrım vardı ama Allahtan idrar temiz çıktı, kasılmalarıda hamilelikte normal dedi.Sinir ediyor bu hast. doktorlarının umursamazlığı insanı yaa....
Bebişimin resmini ekliyorum baksanıza kuzumun keyfine maaşallah yavruma
Maşallah canım yüzü,vücudu ne kadar belirginleşmiş,şimdi benim bebiimde mi bunun gibi,ayy perşembe olsada gidip görsem yavrumu
Tarifini istesem :kedi:
kaydirigubbakcemile3
masallah hepimize.........dev hst hep öle bende görmedim ama resmini yüssüzlügümden istedimde verdi bi hafta oldu göreli çok özledim bebegimiKızlar merhaba nasılsınız? Bebişlerin iyi haberlerini alan anneleri tebrik ediyorum.Erkek nüfusu artmaya başladı desenize :) Darısı biz öğrenemeyenlerin başına...
Rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun Allahım korkuttmasın ve korusun bebişlerimizi...
Depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.Aman sakin olun.
Ben bugün devlet hastanesine gittim bebişimi göreyim diye ama göstermedi ultrasoncu banaSadece resmini verdi kocaman olmuş paşa.Tıpkı benim hissettiğim gibi sola doğru koymuş kafayı yatıyor uykucu :))) Zorla söylettim iyi olduğunu doktora :) Azcık ağrım vardı ama Allahtan idrar temiz çıktı, kasılmalarıda hamilelikte normal dedi.Sinir ediyor bu hast. doktorlarının umursamazlığı insanı yaa....
Bebişimin resmini ekliyorum baksanıza kuzumun keyfine maaşallah yavruma
Maşallah canım yüzü,vücudu ne kadar belirginleşmiş,şimdi benim bebiimde mi bunun gibi,ayy perşembe olsada gidip görsem yavrumu
hadi kızlar ben kaçtım iyi akşamlar hepinize
kızlar sizin konusacagınız yok ben gidiyorum yatayım bari bebegimle anca yatıyoruz zaten :))))))
amin cnm.. şimdi kayınvalideme geldim..perşembe kontrolüme kadar burdayım... malum bebek gibi bakıma ihtiyacım var... halimden rahatsız değilim bebişim iyi olsunda yeter..
Kızlar merhabalar, ya internete çok sık giremiyorum, girdiğim zamanda bebek, hamileleik sitelerinde kendimi kaybediyorum, çok şey kaçırmışım topikte.
2li testimin sonucunu aldım, çok şükür iyi çıktı, bu arada doktorum bebek%60 ihtimalle erkek dedi, ama sen genede 16 haftaya kadar bekle, kesin değil dedi.
cinsiyetini öğrenen varmı?
geçmiş olsun canım...Günaydın bayanlar, kötü bi 3-4 gün geçirdik, şimdi allaha şükür iyiyiz. Benim ufaklık biraz korkuttu bizi. çarşamba günü gece uyandığımda birden bire kanamam oldu, hiçbişeyde yapmadım, ağır kaldırmadım, uzanmadım, dikkat ediyorum kendime, sebebini bilmediğim bir kanama, sabah acilen doktora gittik. Çok şükür bebek canlı dedi, sonra iğne ve ilaç verdi. Progesteron vajinadan alınıyor. İğneleride 3 gün arayla 2 şer tane oldum. Dün tamamen bitti kanama şimdi iyiyiz.
bazı arkadaşlardan dr istememişti...Kızlar ense kalınlığı normal çıkıpta ikili test yaptırmayan varmı??
geçmiş olsun canım...dr a git istersen ilaç olmasada belki krem falan verir...merhaba arkadaşlar,
ya benim çok acil birsorunum var. sanırım mantar enfeksiyonu oldum.çok fazla kasıntım ve akıntım var netten araştırdım hamilelikte sık görülen bi mantar varmış sanırım ondan oldum. benim gibi hamilelikte bu durumla karşılaşan varmı ve çaresi nedir? ne gibi ilaç kullanabilirim. çarşamba kontrolüm var ama o zmana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum .çok sinir bozucu ya ..
sanada geçmiş olsun canım...kızlar bugün o ağrılarımın nedeni netleşti kum döküyormuşum oyuzden sancım olmuş.doktor zinnat adında bir antibiyotik verdi kullansan bi türlü kullanmasam bi türlü antibiyotik sonuçta ama eczacıya sordum bunun bebeğe zararı olmaz dedi zaten yazan doktorda kadın doğum uzmanıydı bilerek yazdı yani.mecbur biran önce geçmesi için kullanıcam 3.ayımda olmam belki avantajdır ilaç
kızlar bugün o ağrılarımın nedeni netleşti kum döküyormuşum oyuzden sancım olmuş.doktor zinnat adında bir antibiyotik verdi kullansan bi türlü kullanmasam bi türlü antibiyotik sonuçta ama eczacıya sordum bunun bebeğe zararı olmaz dedi zaten yazan doktorda kadın doğum uzmanıydı bilerek yazdı yani.mecbur biran önce geçmesi için kullanıcam 3.ayımda olmam belki avantajdır ilaç için.3 lt de su içmem lazımmış artık evde ben nerde sürahi orda olucak :)))))
bu saatte güzellik uykusuda kalmadı ne uykusu bu saatte şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?