- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.421
ay sağol kızlar...iyi dilerleriniz için... cnm erkek mi bilmiyoruz daha. çok erken çünkü... ALLAHMI SÖYLETTİ YOKSA :)
esrayagmur ciddi bir sorun olmadigina sevindim umarim bu sekilde sorunsuz devam eder.
hehehe sende imkanlar dahilinde iste eşinden anacım alsın gelsin işte:))))))ama dikkatli yeki kilo problem olmasın...Günaydın deniz a.s.
Ben iyiyim ve galiba aş eriyorum şöyle; rüyamda bişeyi yemek için resmen savaş veriyorum uyandığımda da ağzımın suları akıyo gibi oluyorum akannehir
varmı benim gibi olan sempatiksalakcinni
canım sevindim valla iyi olduğuna boşver ne lduğunu iyi sağlıklı olsun yeter:)ay sağol kızlar...iyi dilerleriniz için... cnm erkek mi bilmiyoruz daha. çok erken çünkü... ALLAHMI SÖYLETTİ YOKSA :)
Aynen dediginiz gibi hayirlisi olsun diyorum bende cinsiyetler icin. Ama söyle bir sey de var. Kimden duyduysam erkek bebek bekliyor bu yil. Sanirim gelecek yil erkekler kizlara fark atacak gibi:)
merhaba! kac gundur biraz yogunum kk giremiyom, girsemde hemen cikiyorum, umarim hepiniz iyisinizdiz, bende de hersey normla, ama bugunler bas agirisi var, benim migrne de var belki ondan kaynaklanyo, bide cok halsizim(
demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla gelsin bebişleralkisalkisalkisdemin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
gözün aydın canım...günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı ikili testin sonuçlarını gösterdim şükür bişey çıkmadı doktora gayet iyi dedi.ense kalınlığımızda 1.1 çıkmıştı. birde kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştım o da iyi bebiş etkilenmemiş bundan.. bebişimizide gördük epey büyümüştü.parmaklarını bile gösterdi doktor. ama cinsiyetini söylemedi...artık 3 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman öğrenebilirimmm. napalım geç olsunda güç olmasın. içimden bi ses kız diyor ya hadi bakalım...:)))
geçmiş olsun canım...Günaydın herkese, ben hasta oluyorum dün misafirlerim vardı çok yoruldum soğuklarda üstüne,ıhlamur içicem iyi gelir inşaallah
bu testlere çok takılma canım...günaydın herkese..nasılsınız güzel anneler?
az önce 2li test sonucumu aldım,yani dün dr arayıp sonucu söylemişti ama az önce de mail olarak istedim.anlamadığım bişeyler var.2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.sonuçlar şöyle:kombine risk 1:894 , ikili test 1:162 ,yaş riski 1:434 Trisomy 18+NT 1:10000
yani kombine rsik nedir,ikili test nedir ve değerim normalmi.doktorun dediği şöyle:şuan için ileri tetkik yapmaya gerek yok,3 lü test sonrası karar verilecek ileri tetkik için dedi.bir de test günü ben 12+1 günlüktüm ama raporda 11+6 çıkmış.12+1 de baş popo mesafesi 5.47 cm idi.genelde benim haftamda olanlar 6,5 cm falan duyuyorum.
vallahi bayanlar kafayı yicem,lütfen sizler de değerlerinizi yazarmısınız,benimkiler nasıl yorumlarsanız sevinirim.herkesi öptüm..
canım kalkmadı var ama sadece mesajı yazdıktan yarım saat sonra düzeltebiliyorsun...bu edit tuşu yine mi kaldırıldı yaaalmaz:
ben siftah etmedim daha:)Günaydın deniz a.s.
Ben iyiyim ve galiba aş eriyorum şöyle; rüyamda bişeyi yemek için resmen savaş veriyorum uyandığımda da ağzımın suları akıyo gibi oluyorum akannehir
varmı benim gibi olan sempatiksalakcinni
gözün aydın canım çok şükür problem yok...zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis kızlar doktora gittim valla aradım dedi gel cnm bakalım için rahat etsin..gittim artık karnımdan göre biliyoruz.büyümüş baya kanama bölegemde artık yok meğersem o küçük şeyler içim temizleniyomuşşonu duymak istiyodum bende zaten..neyse bebişim sat 10+6 ama ugs de11+4 çıktı ama ikili test için hftya çağırdı 1 gün bile olsa yapmılmıyomuş..olsun bebişimi görcem yine oh oh...ya bi hareketli boks yapıyo resmen zıplıyo iki elinin üstünde şok oldun desem yeridir..ilk 4 boyutlu resmini verdi..kordonu falan çok belirgin artık..çok mutluyum RABBİM HUZURUMUZU BOZCAK HERŞEYDEN UZAK TUTSUN BİZİ...AMA HALA KUSUYORUM... HE BİDE kilom hala sabit olamamışım :) :asigim:
demek belirtiler doğru olmayabiliyor...demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
selam kızlar bir ara ugramıştım buraya ama kafam karışık dogum 2 mayıs görünüyo ama doktor nisan diyo burayamı gelsem mayıs annelerine mi gitsem :)))
demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
hoşgeldina.s.
canın nereye isterse oraya takılabilirsin...
teşekkür ederim canımm :1hug: sencede nisan olur değilmi zaten sezeryan yapacagım muhtemelen nisanda alırlar gibi geliyor banada
Hoşgeldin sarılale opuyorumnanaktan Neden sezeryan olucaksın :kedi:
meraba biraz önce kontrolden geldim bebişimin ense kalınlığı 2.16 cıktı bu da benim kafamı cok karıştırdı tabi..sonuclar için daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?