2011 Nisan Anneleri

ay sağol kızlar...iyi dilerleriniz için... cnm erkek mi bilmiyoruz daha. çok erken çünkü... ALLAHMI SÖYLETTİ YOKSA :)

hayırlısı Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla onu nasip etsin,kız erkek farketmiyor yoksa hayırlısıyla ve hayırlı gelsinde

Aynen dediginiz gibi hayirlisi olsun diyorum bende cinsiyetler icin. Ama söyle bir sey de var. Kimden duyduysam erkek bebek bekliyor bu yil. Sanirim gelecek yil erkekler kizlara fark atacak gibi:)

Son düzenleme:
merhaba! kac gundur biraz yogunum kk giremiyom, girsemde hemen cikiyorum, umarim hepiniz iyisinizdiz, bende de hersey normla, ama bugunler bas agirisi var, benim migrne de var belki ondan kaynaklanyo, bide cok halsizim (

demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu

Son düzenleme:
hehehe sende imkanlar dahilinde iste eşinden anacım alsın gelsin işte:))))))ama dikkatli yeki kilo problem olmasın...

ay sağol kızlar...iyi dilerleriniz için... cnm erkek mi bilmiyoruz daha. çok erken çünkü... ALLAHMI SÖYLETTİ YOKSA :)
canım sevindim valla iyi olduğuna boşver ne lduğunu iyi sağlıklı olsun yeter:)

Aynen dediginiz gibi hayirlisi olsun diyorum bende cinsiyetler icin. Ama söyle bir sey de var. Kimden duyduysam erkek bebek bekliyor bu yil. Sanirim gelecek yil erkekler kizlara fark atacak gibi:)

ay ewet bende kimden duysam oğlu olucak sadece istanbuldan tanıdıklar var onlar 6 kişi felan hepsi erkek dedi valla..:CüvCüv:

merhaba! kac gundur biraz yogunum kk giremiyom, girsemde hemen cikiyorum, umarim hepiniz iyisinizdiz, bende de hersey normla, ama bugunler bas agirisi var, benim migrne de var belki ondan kaynaklanyo, bide cok halsizim (

Gecmis olsun arkadasim. Sen calisiyorsun sanirim. Böyle zamanlarda zor oluyordur.

Bir oglan daha.Hayirli olsun saglikla al kucagina insallah.

selam kızlar bir ara ugramıştım buraya ama kafam karışık dogum 2 mayıs görünüyo ama doktor nisan diyo burayamı gelsem mayıs annelerine mi gitsem :)))

meraba biraz önce kontrolden geldim bebişimin ense kalınlığı 2.16 cıktı bu da benim kafamı cok karıştırdı tabi..sonuclar için daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum:2:

hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla gelsin bebişleralkisalkisalkis

gözün aydın canım...
maşallah herşey yolunda...

Günaydın herkese, ben hasta oluyorum dün misafirlerim vardı çok yoruldum soğuklarda üstüne,ıhlamur içicem iyi gelir inşaallah
geçmiş olsun canım...
ıhlamuruda fazla tüketme...bol bol mandilina portakal ye ve ılık suya limon sık iç...

bu testlere çok takılma canım...
bunlar sadece ihtimaller üzerine kurulmuş....

bebeğin boyuda gayet normal...
nasıl her insanın boyu aynı olmuyorsa bebeklerin boylarıda farklı olabiliyor...
üstelik maşallah bebeğinin boyu kısa da değil...bizimkide senin haftada 5 küsür falandı...

bu edit tuşu yine mi kaldırıldı yaaa lmaz:
canım kalkmadı var ama sadece mesajı yazdıktan yarım saat sonra düzeltebiliyorsun...
sadece topiğin başındaki ilk mesaj yani listemizde süresiz düzeltme olabiliyor...

ben siftah etmedim daha:)

gözün aydın canım çok şükür problem yok...

demek belirtiler doğru olmayabiliyor...
hayırlısı olsun canım ...

bir erkek bebekdaha oldu...

selam kızlar bir ara ugramıştım buraya ama kafam karışık dogum 2 mayıs görünüyo ama doktor nisan diyo burayamı gelsem mayıs annelerine mi gitsem :)))

hoşgeldina.s.
canın nereye isterse oraya takılabilirsin...

hayırlısı olsun canım,Allah sağlıklı sıhhatli,analı babalı dünyaya getirmeyi nasip etsin,kız erkek farketmez yoksa, kızıda çok severiz erkekleride olumunekankayizsmile

Canım seninki kaç haftalıktı cinsiyet belli oldu.

teşekkür ederim canımm :1hug: sencede nisan olur değilmi zaten sezeryan yapacagım muhtemelen nisanda alırlar gibi geliyor banada

Hoşgeldin sarılale opuyorumnanaktan Neden sezeryan olucaksın :kedi:

Deniz1634 kocem saolsun alıyo ama böyle manyaklık derecesinde acilen istiyorum laelaelaelaelae

Simtencim tebrik ederim cinsiyetini öğrenmişsin bi oğluş daha geliyor gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Tatlişoğlum şu cinsiyetleride listeye ekleyebilirsen iyi olur valla bakalım kaç erkek kaç kızımız var öğrenirdik zemuszemus

Hoşgeldin sarılale opuyorumnanaktan Neden sezeryan olucaksın :kedi:

Mart 2010da kist ameliyatı oldum doktorum normal doğum vucudunu zorlar dedi şimdi bile göbeğim çıktıkça dikişlerde sızlama oluyor
muhtemelen sezeryan olurum ama tabi Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…