- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.381
kızlar bugün o ağrılarımın nedeni netleşti kum döküyormuşum oyuzden sancım olmuş.doktor zinnat adında bir antibiyotik verdi kullansan bi türlü kullanmasam bi türlü antibiyotik sonuçta ama eczacıya sordum bunun bebeğe zararı olmaz dedi zaten yazan doktorda kadın doğum uzmanıydı bilerek yazdı yani.mecbur biran önce geçmesi için kullanıcam 3.ayımda olmam belki avantajdır ilaç için.3 lt de su içmem lazımmış artık evde ben nerde sürahi orda olucak :)))))
slm tatlı anneler...ay 18.30 bi yatmışım ance 9 da kalktım...uyku sevmem ama bebişim büycek ya uyumamı isyiyo demek..herkesin iyi olmasına sevindim..maşalah... kızlar en az 2 lt su unumayın...herşey demek
çok şükür cnm adı ayşe ben ayşe anne derim tanıtıken birilerine kayınvalide bile deme..kızı olmadığı için kızı gibi sever bana...ALLAH RAZI OLSUN..inş. cnım herşey yolunda olacak inş. tek olumunekankayizsmilebebiş iyi olsunda ne güzelkayınvaliden ile iletişiminde iyi
o zamanda tuvaletten cıkamıyoruz hahaahahahaa ben öleyim içiyorum ama vcyle kanka olduk :)))))))
canım bende kum döküyordum halende geçmiş dil ama doktorun antibiyotik verdiyse iç mutlaka canım çünkü kum dökme ateş yapabilirmiş ve oda bebeğe daha fazla zarar verebilirmiş. ama kum dökme olayı hamilelikte sık göülen bişeymiş endişelenecek bşi yok o yüzden... bel ağrın oluyor mu?
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ikili test sonuçlarınız kaç çıktı.ikili ve 3lü testi yaptıran var mı,sonuçlar nasıl?
benim ikili test sonucum 1/854 çıktı.1000 nin altında olması çok endişelendirdi beni.dr 3lü test sonrası ileri tetkik yapıp yapmamaya karar vericez dedi.siz de durumlar nedir arkadaşlar?
günaydın
ben hareket ediyor diye tutturuyordum ya
yada ben öyle hissediyorum
dün akşam eşim hani hani dedi elini bebeğin gıdıkladığını hissettiğim yere koydurdum o da hissetti çok güldük....
inandınmı şimdi dedim
leegörkeemm günaydın canım saat 11 de randevum özelden yazmıssın ama benim için anlamak zor olcak galibabilmiyorumkismile
Günaydın Kızlar;
Herkese bol güneşli,sağlıklı,sıhhatli,hastalıksız gün dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?