2011 Nisan Anneleri

çook geçmiş olsun cnm

slm tatlı anneler...ay 18.30 bi yatmışım ance 9 da kalktım...uyku sevmem ama bebişim büycek ya uyumamı isyiyo demek..herkesin iyi olmasına sevindim..maşalah... kızlar en az 2 lt su unumayın...herşey demek

slm tatlı anneler...ay 18.30 bi yatmışım ance 9 da kalktım...uyku sevmem ama bebişim büycek ya uyumamı isyiyo demek..herkesin iyi olmasına sevindim..maşalah... kızlar en az 2 lt su unumayın...herşey demek

o zamanda tuvaletten cıkamıyoruz hahaahahahaa ben öleyim içiyorum ama vcyle kanka olduk :)))))))

kızlar nerdesiniz yaaa uyuyosunuz demi sizi varya size yemek lazım :)))))))))) ayyy uyuyun hadi bizimde uykumuz geldi bende kaçıyorum

inş. cnım herşey yolunda olacak inş. tek olumunekankayizsmilebebiş iyi olsunda ne güzelkayınvaliden ile iletişiminde iyi
çok şükür cnm adı ayşe ben ayşe anne derim tanıtıken birilerine kayınvalide bile deme..kızı olmadığı için kızı gibi sever bana...ALLAH RAZI OLSUN..
o zamanda tuvaletten cıkamıyoruz hahaahahahaa ben öleyim içiyorum ama vcyle kanka olduk :)))))))

:) sorma cnm aynen kanki olduk valla....olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ikili test sonuçlarınız kaç çıktı.ikili ve 3lü testi yaptıran var mı,sonuçlar nasıl?
benim ikili test sonucum 1/854 çıktı.1000 nin altında olması çok endişelendirdi beni.dr 3lü test sonrası ileri tetkik yapıp yapmamaya karar vericez dedi.siz de durumlar nedir arkadaşlar?

Son düzenleme:

anlıyorum canım bel ağrım yok ama arada kumun sancısı gelıyor ılk günkü gibi olmasada batma hissediyorum sanki.benim kalçam ağrıyor daha çok uzun süre ayakta kalayım bı yatayım kalk kalkabilirsen :)))ilacıma başladım zaten internetten baktımda b grbunu giriyormuş gebeler için bu ilaç.yani bebeğe yan etkisi görülmemiş gibi bir sonuç çıkıyor yazanlarda.bir tek içindeki bi madde anne sütüne geçiyormuş.

1/854 kötü değilki...
risk sınırı 200-300 falan...

hem bu testler sadece ihtimaller tahminler üzerine kurulmuş....
testin çok güzel çıkması bebeğimizin çok sağlıklı olduğunu kesin göstermez...
kötü çıkmasıda sağlıksız olduğunu kesin göstermez...
bence çok ciddiye almayın...
içinizi ferah tutun...

günaydın
ben hareket ediyor diye tutturuyordum ya
yada ben öyle hissediyorum
dün akşam eşim hani hani dedi elini bebeğin gıdıkladığını hissettiğim yere koydurdum o da hissetti çok güldük....
inandınmı şimdi dedim

Son düzenleme:
günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı ikili testin sonuçlarını gösterdim şükür bişey çıkmadı doktora gayet iyi dedi.ense kalınlığımızda 1.1 çıkmıştı. birde kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştım o da iyi bebiş etkilenmemiş bundan.. bebişimizide gördük epey büyümüştü.parmaklarını bile gösterdi doktor. ama cinsiyetini söylemedi...artık 3 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman öğrenebilirimmm. napalım geç olsunda güç olmasın. içimden bi ses kız diyor ya hadi bakalım...:)))

canım senin hissettiğin hareketleri değil yani diğer arkadaşların söylediği anlamda hareketleri diil sadece yerini anlayabiliyosun bende öyleyim bebek sağımda yada solumda diyebiliyorum çünkü bulunduğu yer sertleşiyo diğer arkadaşların dediği hareketler bebk hareket ederken sağdan sola geçerken ne biliyim ellerini oynatırkenki hareketleri hissetmek bebek çok küçük olduğu için alayamıyorum 5 aylıkken 300 gr olyomuş o zaman anlarız inşş ama sağlıklı olsunlarda hiç önemli diil bunlar dimi

günaydın anneciklera.s. dün yine kabus gibi bi gece yaşadım :bbo: artık duygularımı ifade edemicek hale geldim.. lavaboya gittim öle mercimek renginden daha açık bi leke gördüm.. sonra yatağıma geçtin peçetele sildiğimde öle açık bi ren bi zaman sonra peçeteye bakınca ciddiye bile almazsınız okadar :bbo: ama bu beni gecemi kabus gibi geçirmeme yetti..başladı ayaklarım titremeye..karnım sertleşti..gaz oldu vs derken sabah 8 oldu...sempatiksalakcinni uyumadım hiç..şuan hi. bişeyin yok..eminim ozamanda yoktu ama inş aşarım kızlar bunu yoksa bitiriyo beni bu duygubilmiyorumkismile nese öle böle ben bi kus..:sinifsinif: allahım bitmiyo..derken 2. 3. aralıklık aralıklı.. bide ben böle olunca yani kafaya takınca midem bi ağrıyo o bambaşka zaten...:çok üzgünüm: neyse şimdi kayınvalidem ekmeğin arasına peynir iyi gelir die taze nane koydu kuş kadar yedim sanki ağzımda bi dünya var çiğne çiğne gitmiyo... şu ana kadar toplam 8 oldu böle kusmam..ama sürekli kusan arkadaşlar aklıma geldikçe :1shok: aman...şuan iyiyim şükür inş bişeyler iyebilirimde iyi hissederim kendimi..perşembe kontrol 2li testvar..resmen gün sayıyorum...

Günaydın herkese, ben hasta oluyorum dün misafirlerim vardı çok yoruldum soğuklarda üstüne,ıhlamur içicem iyi gelir inşaallah

Günaydın Kızlar;
Herkese bol güneşli,sağlıklı,sıhhatli,hastalıksız gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…