- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.461
kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..
kızlaar dün doktorum aradı
2li testimin sonuçları çıkmış, yaşa göre 1/772
toplamda da 1/12900 çıkmış..:teytey:
çok iyi dedi,tam değerleri bilemiyorum test sonuçlarını göremediğim için..
kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..
tesekkür cnm iyi gidiyo nasıl olsun......ay bugün çok mutluyum içimde çok güzel hisler var bilmedigim duş aldık bebeşimle pc basına koştuk :)))))))))
ay ne güzel kilo almıssınız ben 3kilo verdim 3 ayda((((((( ama göbegim çıktı sayılır hatta göbüşüm haffden kıllandı yaaaa
hayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım 2.16 cıktı biraz moralim bozuldu ama insallah iiyi cıkar sonuclar:Saruboceq:
canım kilo almak kaçınılmaz ama 3 kilo da çok değil bence takma kafana. ben de daha kilo almadım ama biliyormusun göbeğim sanki son 4-5 günde fark attıkaydirigubbakcemile3baya şişti gibi geliyor bana.kimse daha dışardan anlamıyor da ben aynada çıplak baktığımda baya fark ediyorumhele akşam yemekten sonra top gibilülülülülülü
ne güzel canım bi de ben duş alabilsem
sabun kokusundan nefret eder hale geldim(((
ay ne güzel kilo almıssınız ben 3kilo verdim 3 ayda((((((( ama göbegim çıktı sayılır hatta göbüşüm haffden kıllandı yaaaa
hayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım 2.16 cıktı biraz moralim bozuldu ama insallah iiyi cıkar sonuclar:Saruboceq:
Canım tebrik ederim opuyorumnanaktan sonuçların iyi çıkmasına sevindim bende önümüzdeki hafta yaptırıcam darısı başıma
o kadar cok tatlı yiyorumki almamam mümkün değil:kedi:göbek cıkmasında boy biraz etkiliyor sanırım
canım kilo almak kaçınılmaz ama 3 kilo da çok değil bence takma kafana. ben de daha kilo almadım ama biliyormusun göbeğim sanki son 4-5 günde fark attıkaydirigubbakcemile3baya şişti gibi geliyor bana.kimse daha dışardan anlamıyor da ben aynada çıplak baktığımda baya fark ediyorumhele akşam yemekten sonra top gibilülülülülülü
ay bende yemeklerden nefret ediyorum döner yemeyi çok özledim meselaaaa((((( ben yıkayım seni istersen :))))
ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))
Doktorlar kilo alma diyor ama bebek ve anne için sağlıklı beslenme adına herhangi bi yönlendirme yapmıyorlar,
ben önümüzdeki hafta gittiğimde bunu sorucam olmazsa bi diyetisyene gidicem
en son gittiğimde 2 kilo almıştım şimdi 3 olmuştur herhalde eyvahedigeldismile
ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))
canım sen bugün doktora gitmiycek miydin?
ah canıım sağol biraz takat bulsam giricem de kokusuz şampuan olsa çok iyi olacak ya
çekemiyorum sabah eşim duş alıp çıkıyor her sabah o vakit kokudan uyanıyorum bayılacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?