2011 Nisan Anneleri

hayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım 2.16 cıktı biraz moralim bozuldu ama insallah iiyi cıkar sonuclar:Saruboceq:

kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..

Doktorlar kilo alma diyor ama bebek ve anne için sağlıklı beslenme adına herhangi bi yönlendirme yapmıyorlar,
ben önümüzdeki hafta gittiğimde bunu sorucam olmazsa bi diyetisyene gidicem
en son gittiğimde 2 kilo almıştım şimdi 3 olmuştur herhalde eyvahedigeldismile

kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..

canım kilo almak kaçınılmaz ama 3 kilo da çok değil bence takma kafana. ben de daha kilo almadım ama biliyormusun göbeğim sanki son 4-5 günde fark attıkaydirigubbakcemile3baya şişti gibi geliyor bana.kimse daha dışardan anlamıyor da ben aynada çıplak baktığımda baya fark ediyorumhele akşam yemekten sonra top gibilülülülülülü

hayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım 2.16 cıktı biraz moralim bozuldu ama insallah iiyi cıkar sonuclar:Saruboceq:

saol canım..ama hiç bozma moralini lütfen çünkü
sınır değer 3,seninki buna göre çok düşük..
zaten bunlar ihtimaller,birçok faktörü var toplam risk önemli..
burun kemiği doğrulaması yapıldı mı? doktorun bişey demediyse
hiç evham yapma,kötü düşünme...öyle bile olsa kesin sonuç
amniyosentezde çıkar oda belirli bir risk düzeyi için yapılıyor zaten..
içini ferah tut yani yerimseniben

canım sen bugün doktora gitmiycek miydin?

ay ne güzel kilo almıssınız ben 3kilo verdim 3 ayda ((((((( ama göbegim çıktı sayılır hatta göbüşüm haffden kıllandı yaaaa

Sonlara doğru nede olsa kilo alıcaksın üzülme kilo verdin diye :teselli:
ya benim göbeğimdede kıllanma var hatta bi iki tanesi uzun uzun akannehir

Bozma moralini doktorun riskli olsaydı söylerdi, hem 3 ün üstü riskli demiş
ayrıca bizim topikte birinin daha 2 civarına çıkmıştı..

o kadar cok tatlı yiyorumki almamam mümkün değil:kedi:göbek cıkmasında boy biraz etkiliyor sanırım

ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))

göbiş hiç yok benim ama nasıl olsa cıkacak..kilo için dr makarna ve hamur işi yok dedi sadece ve yürüyüs..ceviz ve incir önerdi ceviz zaten yiyorum ama incir sevmem pek..

ay bende yemeklerden nefret ediyorum döner yemeyi çok özledim meselaaaa ((((( ben yıkayım seni istersen :))))

ah canıım sağol biraz takat bulsam giricem de kokusuz şampuan olsa çok iyi olacak ya
çekemiyorum sabah eşim duş alıp çıkıyor her sabah o vakit kokudan uyanıyorum bayılacam artık

ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))

benimde buantılarım vardı fakaat hiç istifra etmiyordum erken gecti benimbulantılatım belki ondan kilo alabildim bende..

canım benim doktorum bir beslenme örneği yazmadı ama uzun uzun anlattı. kızartma, hamur işi yeme. canın çok isterse ye ama tadımlık olsun abartma. tatlı istersen haftada 2 defa sütlü tatlı tercih et. fast food dan, şerbetli tatlılardan, coladan özellikle uzak dur. bunların zaten bebeğe faydası yok anneye direkt kilo yapar dedi. İşte eti, balığı ızgara ye, bol bol sebze ye. ekmek abartmamak şartıyla kepekli ye dedi. yani bildiğimiz şeyler işte. aslında siyetisyene de gerek yok gibi

oooooooooo yemekden sonra sıgamıyorum hiç bi yere :)))))))))) şişip kalıyorum bide biz yer sofrasında yemek yiyoruz beni tahmin edin artık ayaklarımı uzatıyorum sırtımda kanepeye dayıyorum anca rahat ediyorum şimdiden böleyim iyice şişince nasıl olacacam acabaaa :)))) kaydirigubbakcemile3

ah canıım sağol biraz takat bulsam giricem de kokusuz şampuan olsa çok iyi olacak ya
çekemiyorum sabah eşim duş alıp çıkıyor her sabah o vakit kokudan uyanıyorum bayılacam artık

baktınmı hiç marketlere kokusuz sabunlar var ya onlarla idare et off zor bi durum yaa ben banyosuz yasayamam hergün yaparım o zaman senin bebiş banyoyu sevmeyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…