2011 Nisan Anneleri

Benim doktorumda söyledi bunları ama işte ben rahatsızım alsanaalsanasmile
bide 2 kilo aldım ya onun etkisiyle sanırım ilerde daha çok kilo alırım diye biraz tedirgin oluyorum :sinifsinif:

benimde toksoplazma rubella testlerimin hepsi negatif çıktı değerlerde yüksek
doktor da normal sonuç dedi
internetten bakıyorum bağışıklığınız yok diyor
valla anlamadım

hepsinin negatif olması şuan hastalık yok vücudunda ve daha öncede geçirmemişsin..
yani bağışıklığın da yok..oyuzden çok dikkat etmen lazım canım...
rubella(kızakmıkçık)hamilelikte geçirmek baya tehlikeli..Allah gösstermesin..
toxoplazma içinde kedi ve köpekten uzak dur,birde çiğ sebze ve et yeme..
çok iyi piştiğinden veya yıkandığından emin olmak lazım...

kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..
canım çok normal,ayda 1 kilo hiç stres yapma..stres yaparsan daha çok alırsın..
zaten kilon fazla değildi sanırım,oyuzden hızlı almışsındır..ben dikkat etmeme rağmen
1,5 kilo aldım şimdiye kadar,ama takmıyorum sadece kontrolü bırakmıyorum yerimseniben

hayırlısı olsun canım
2 l test iyi çıkınca 3 lü testi yaptırmaya gerek var mı acaba ?
bazı doktorlar gerek görmeyebiliyor..
doktorun seni yönlendirir canım..

tesekkür cnm iyi gidiyo nasıl olsun......ay bugün çok mutluyum içimde çok güzel hisler var bilmedigim duş aldık bebeşimle pc basına koştuk :)))))))))

ne güzeeel opuyorumnanaktan
inş.herügünün hergününüz böyle geçeer..değerlendirir bu mutlu günü

Son düzenleme:
benimde buantılarım vardı fakaat hiç istifra etmiyordum erken gecti benimbulantılatım belki ondan kilo alabildim bende..

ayyy tek istigfar etmesemde 5kilo alaydım ahh ahh öldüm öldüm dirildim valla bogazlarımda takaat kalmadı valaa ama bir haftadır pek kalmadı çok şükür ama sogan ve tavukdan nefret ediyorummmmmmmm

amin amin hepimizin mutlu geçsin inşallahhh

merhaba kızlar. benim ikili tarama da cuma günü. hayırlı haberler alırız inşallah. benim mide yanması hiç geçmiyor. boğazıma kadar çıkıyo asit o da öksürük yapıyo. kriz gelmiş gibi öksürüyorum. napcam bilmiyorum. doktora söyliim bakıyım belki bişey söyler.

Son düzenleme:

bebegin şaçlı olacak cnm bol bol elma ye rahatlarsın

göbiş hiç yok benim ama nasıl olsa cıkacak..kilo için dr makarna ve hamur işi yok dedi sadece ve yürüyüs..ceviz ve incir önerdi ceviz zaten yiyorum ama incir sevmem pek..

anladım canım senin boyun da uzundu o yüzden göbiş ıkmamıştır daha. Benim valla bu kadar kısa zamanda nasıl çıktı birden bilemedimkaydirigubbakcemile3AmA canım sen zaten hamur işi çok yemiyorsun sanırm, sadece tatlıya düşkünsün o da sütlü tatlı bişey yapmaz zaten. yürüyüşü de halledersin

valla ben de şaşırdım birden oluverdikaydirigubbakcemile3sabah daha düz oluyorda akşam yenekten sonra şişiyor sankiboyum da kısa. henüz kilo almadım ama top gibi olmasam barikaydirigubbakcemile3

ayyy tek istigfar etmesemde 5kilo alaydım ahh ahh öldüm öldüm dirildim valla bogazlarımda takaat kalmadı valaa ama bir haftadır pek kalmadı çok şükür ama sogan ve tavukdan nefret ediyorummmmmmmm

haklısın cok kötü istifra etmek:2:kokulara karsıda pek hassasiyetim yook sadece süt kokusu deli ediyor benieyvahedigeldismile

Allahım tatlıdan nefret eden ben tatlı diye gözüm dönüyor:roflol:ama atalar boşa dememiş demekisırnaşık şey

haklısın cok kötü istifra etmek:2:kokulara karsıda pek hassasiyetim yook sadece süt kokusu deli ediyor benieyvahedigeldismile

hemde ne kötü istigfar ayyy deli gibi peynir yiyorum masallah bana daha önce agzıma bile sürmezdim3aydır yemek yapamıyrorum özledim yemek yapmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…