- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.481
canım ne kadarlık oldun sen çizelgen niye yok senin bakayim
yok canım benim daha önümüzdeki pazartesiolumunekankayizsmilebekliyorum bakalım sabırsızlıkla
canım benim doktorum bir beslenme örneği yazmadı ama uzun uzun anlattı. kızartma, hamur işi yeme. canın çok isterse ye ama tadımlık olsun abartma. tatlı istersen haftada 2 defa sütlü tatlı tercih et. fast food dan, şerbetli tatlılardan, coladan özellikle uzak dur. bunların zaten bebeğe faydası yok anneye direkt kilo yapar dedi. İşte eti, balığı ızgara ye, bol bol sebze ye. ekmek abartmamak şartıyla kepekli ye dedi. yani bildiğimiz şeyler işte. aslında siyetisyene de gerek yok gibi
benimde toksoplazma rubella testlerimin hepsi negatif çıktı değerlerde yüksek
doktor da normal sonuç dedi
internetten bakıyorum bağışıklığınız yok diyor
valla anlamadım
canım çok normal,ayda 1 kilo hiç stres yapma..stres yaparsan daha çok alırsın..kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..
bazı doktorlar gerek görmeyebiliyor..hayırlısı olsun canım
2 l test iyi çıkınca 3 lü testi yaptırmaya gerek var mı acaba ?
tesekkür cnm iyi gidiyo nasıl olsun......ay bugün çok mutluyum içimde çok güzel hisler var bilmedigim duş aldık bebeşimle pc basına koştuk :)))))))))
benimde buantılarım vardı fakaat hiç istifra etmiyordum erken gecti benimbulantılatım belki ondan kilo alabildim bende..
baktınmı hiç marketlere kokusuz sabunlar var ya onlarla idare et off zor bi durum yaa ben banyosuz yasayamam hergün yaparım o zaman senin bebiş banyoyu sevmeyecek :)
amin amin hepimizin mutlu geçsin inşallahhhhepsinin negatif olması şuan hastalık yok vücudunda ve daha öncede geçirmemişsin..
yani bağışıklığın da yok..oyuzden çok dikkat etmen lazım canım...
rubella(kızakmıkçık)hamilelikte geçirmek baya tehlikeli..Allah gösstermesin..
toxoplazma içinde kedi ve köpekten uzak dur,birde çiğ sebze ve et yeme..
çok iyi piştiğinden veya yıkandığından emin olmak lazım...
canım çok normal,ayda 1 kilo hiç stres yapma..stres yaparsan daha çok alırsın..
zaten kilon fazla değildi sanırım,oyuzden hızlı almışsındır..ben dikkat etmeme rağmen
1,5 kilo aldım şimdiye kadar,ama takmıyorum sadece kontrolü bırakmıyorum yerimseniben
bazı doktorlar gerek görmeyebiliyor..
doktorun seni yönlendirir canım..
ne güzeeel opuyorumnanaktan
inş.herügünün hergününüz böyle geçeer..değerlendirir bu mutlu günü
yok ya kokusuz denilenlerde kokuyor bi tane aldık o da kokuyor
inş bebeğim sever banyoyu ya anasına çekmez
merhaba kızlar. benim ikili tarama da cuma günü. hayırlı haberler alırız inşallah. benim mide yanmadı hiç geçmiyor. boğazıma kadar çıkıyo asit o da öksürük yapıyo. kriz gelmiş gibi öksürüyorum. napcam bilmiyorum. doktora söyliim bakıyım belki bişey söyler.
göbiş hiç yok benim ama nasıl olsa cıkacak..kilo için dr makarna ve hamur işi yok dedi sadece ve yürüyüs..ceviz ve incir önerdi ceviz zaten yiyorum ama incir sevmem pek..
var olmazmı aaa dikkatli bak 13+5 günlük oldu bugun çok şükür
oooooooooo yemekden sonra sıgamıyorum hiç bi yere :)))))))))) şişip kalıyorum bide biz yer sofrasında yemek yiyoruz beni tahmin edin artık ayaklarımı uzatıyorum sırtımda kanepeye dayıyorum anca rahat ediyorum şimdiden böleyim iyice şişince nasıl olacacam acabaaa :)))) kaydirigubbakcemile3
ayyy tek istigfar etmesemde 5kilo alaydım ahh ahh öldüm öldüm dirildim valla bogazlarımda takaat kalmadı valaa ama bir haftadır pek kalmadı çok şükür ama sogan ve tavukdan nefret ediyorummmmmmmm
he he
bulantilar ne zaman geçti bi de kaçıncı hafta başlamıştı
nedense salı gibi kalmış aklımda benimde cuma günü
anladım canım senin boyun da uzundu o yüzden göbiş ıkmamıştır daha. Benim valla bu kadar kısa zamanda nasıl çıktı birden bilemedimkaydirigubbakcemile3AmA canım sen zaten hamur işi çok yemiyorsun sanırm, sadece tatlıya düşkünsün o da sütlü tatlı bişey yapmaz zaten. yürüyüşü de halledersin
haklısın cok kötü istifra etmek:2:kokulara karsıda pek hassasiyetim yook sadece süt kokusu deli ediyor benieyvahedigeldismile
valla ben de şaşırdım birden oluverdikaydirigubbakcemile3sabah daha düz oluyorda akşam yenekten sonra şişiyor sankiboyum da kısa. henüz kilo almadım ama top gibi olmasam barikaydirigubbakcemile3
yedinci haftamda basladı 13 haftalık olana kadar devam etti son 5gündür yok çok şükür suan 13+5günlük tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?