2011 Nisan Anneleri

hadi bakalım hayırlı haberlerle döneriz inş hepimiz:Saruboceq:mutlaka doktordan gelince yaz canım ayy ben pek evhamlıyım sadece kendime değil, bütün arkadaşları merak ediyorum

erkek geliyo desene :))) ayyy cogumuzun oglu olacakmış gibime geliyo cin takvimine göre benimki erkek bana görede erkek geliyo ama eşim kız istiyo valla

çok sevindim
benim de 6. haftada başladı biraz daha sabır edeyim bakalım
tamamen mi geçti

evet cnm tamamen geçiyo ama tiksindigin seyler olursa onları görünce gene baslıyo...........sen ne yapacaksın biliyomusun canın ne istiyorsa onu yiyeceksin o zaman olmuyo ama biri zorla ye derse allahhhhhhh vah haline o zaman

evet cnm tamamen geçiyo ama tiksindigin seyler olursa onları görünce gene baslıyo...........sen ne yapacaksın biliyomusun canın ne istiyorsa onu yiyeceksin o zaman olmuyo ama biri zorla ye derse allahhhhhhh vah haline o zaman

hadi bakalım bana da moral oldu
şu anda hiç mi hiç bir şey çekmiyor koku hasasiyeti de tam gaz

nerdeeeeee söylemedi dr salak devlet hsatahanesi drları ben ulturasyon resmini bile kendi agzımla istedim öle verdi bebegimin resmini

:roflol:bize bugün doktorumuz erkek gibi bir cıkıntı var ama cok küçük daha dedi bende erkek hissediyorum zaten leegörkemle 1aydır erkek haberi beklioruz zaten okadar emindik ama kısmet

ayy annesinin saçıda çok babasının saçı da çok. bebişte saçlı olacak. yaa birde benim bel ağrım çok kayınvalidem çok bel ağrısı iyiye işaret değil dedi. korktum yaa ayakta çok kaldığım zaman falan çok ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum. bel ağrısı sorunu olan var mı başka?

Selam kızlar...Nasılsınız...Ben hala akşam gördüğüm rüyada takılı kaldım...Rüyamda wc çıkıyorum ve ilk idrarımda kan görüyorum ve sonra yavaş yavaş kanamam başlıyor...Ellerim kan içinde kalıyor ve eşimi rüyamda uyandırıyorum...Hadi kalk dr. gidiyoruz kanamam var diyorum ama eşim gayet sakin davranıyor ve o sırada uyandım...

hadi bakalım bana da moral oldu
şu anda hiç mi hiç bir şey çekmiyor koku hasasiyeti de tam gaz

şöyle gönlünü gezdir aklına ne geliyorsa arkadası veya annene söle yapsınlar o zaman bulanmaz........benim taa 5. kattan sogan kokusu bulurdu valla ölürdüm istigfar edene kadar ayyy kabus gibiydi geçti çok şükür....dün sabah biraz istigfar ettim ama kendim bulandırdım midemi galiba öle geldi yani herseye hassas oluyosun yani

arada bir benimde oluyor
bu haftalarda olabilir diye okumuştum
otururken beline yastık koyup otur

allahım korusun agzından yel alsın aman aman korkma kan görmek rüyayı bozar bende bugun bebegimim babasını gördüm rüyamda ayyy oglum oolmuştu ama pembe giydirmiştik nasıl seviyoduk oda bize gülüyodu yerim ben onu yaaaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…