- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.501
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneriz inş hepimiz:Saruboceq:mutlaka doktordan gelince yaz canım ayy ben pek evhamlıyım sadece kendime değil, bütün arkadaşları merak ediyorum
hemde ne kötü istigfar ayyy deli gibi peynir yiyorum masallah bana daha önce agzıma bile sürmezdim3aydır yemek yapamıyrorum özledim yemek yapmayı :)
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneriz inş hepimiz:Saruboceq:mutlaka doktordan gelince yaz canım ayy ben pek evhamlıyım sadece kendime değil, bütün arkadaşları merak ediyorum
çok sevindim
benim de 6. haftada başladı biraz daha sabır edeyim bakalım
tamamen mi geçti
cinsiyeti daha belli olmadımı canım ya da tahmin de bulunmadımı doktor?haftan ilerideymiş belki sölemiştirsırnaşık şey
evet cnm tamamen geçiyo ama tiksindigin seyler olursa onları görünce gene baslıyo...........sen ne yapacaksın biliyomusun canın ne istiyorsa onu yiyeceksin o zaman olmuyo ama biri zorla ye derse allahhhhhhh vah haline o zaman
nerdeeeeee söylemedi dr salak devlet hsatahanesi drları ben ulturasyon resmini bile kendi agzımla istedim öle verdi bebegimin resmini
Allahım tatlıdan nefret eden ben tatlı diye gözüm dönüyor:roflol:ama atalar boşa dememiş demekisırnaşık şey
benimde kısa boyum çok uzun sayılmam ama son aylarda düşünemiyorum kendimi :)
doğru canım valla boşa dememişler ben de tatlı delisiydim çünkükaydirigubbakcemile3
hadi bakalım bana da moral oldu
şu anda hiç mi hiç bir şey çekmiyor koku hasasiyeti de tam gaz
bu gidişle zaten yakında ben de göbüş topiğine resmimi eklerim
erkek geliyo desene :))) ayyy cogumuzun oglu olacakmış gibime geliyo cin takvimine göre benimki erkek bana görede erkek geliyo ama eşim kız istiyo valla
ayy annesinin saçıda çok babasının saçı da çok. bebişte saçlı olacak. yaa birde benim bel ağrım çok kayınvalidem çok bel ağrısı iyiye işaret değil dedi. korktum yaa ayakta çok kaldığım zaman falan çok ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum. bel ağrısı sorunu olan var mı başka?
Kısmetse bende pazartesi gününden sonra öğreneceğim cinsiyetini...
Selam kızlar...Nasılsınız...Ben hala akşam gördüğüm rüyada takılı kaldım...Rüyamda wc çıkıyorum ve ilk idrarımda kan görüyorum ve sonra yavaş yavaş kanamam başlıyor...Ellerim kan içinde kalıyor ve eşimi rüyamda uyandırıyorum...Hadi kalk dr. gidiyoruz kanamam var diyorum ama eşim gayet sakin davranıyor ve o sırada uyandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?