- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.521
şöyle gönlünü gezdir aklına ne geliyorsa arkadası veya annene söle yapsınlar o zaman bulanmaz........benim taa 5. kattan sogan kokusu bulurdu valla ölürdüm istigfar edene kadar ayyy kabus gibiydi geçti çok şükür....dün sabah biraz istigfar ettim ama kendim bulandırdım midemi galiba öle geldi yani herseye hassas oluyosun yani
benim içime kız doğuyor ama bilmiyorumki
:roflol:bize bugün doktorumuz erkek gibi bir cıkıntı var ama cok küçük daha dedi bende erkek hissediyorum zaten leegörkemle 1aydır erkek haberi beklioruz zaten okadar emindik ama kısmet
kız bebiş teyzesi olcam benn kaydirigubbakcemile3haftaya kesinleşir sanırım cinsiyet
dün iki kez istifra ettim bazen 4 kez olduğu da oluyor valla
ben erkek istiyorum eşim kız istiyo henüz bilmiyoruz ama erkek gibime geliyo ilk test yapıp ögrendigimde erkek dogmustu içime
hayırlısını versin ALlah hepimize coğumuzun ilk cocuğu zaten kız erkek farketmez..ama anneler yanılmıyor bencekaydirigubbakcemile3
canım herhalde haftaya belli olur, pzt 12+5 olcam ama biliyorsun benim tarihler sürekli değişiyorbelki daha ilerde çıkıcam bilemiyorummzemuszemusvalla benim kız senin erkek olursa millete yaptığımız tahminler hiç tutmamış olcak ama kendimizinkileri bilmiş olacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..
kızlar benim sat a göre 13+1 usg ye göre 11+6 nasıl bişi bu anlamadım ben. geç döllenme mi olmuş
welcome canım,
ben her gece kabus görüyorum mutlaka. hamilelikte ve lohusalıkta olabiliyormuş. her gece hiç atlamadan görüyorum maalesef değişik değişik. hem kan rüyayı bozar derler içini ferah tut canım
ben tam 7 kilo aldımm bilmiyorumkismile
şimdi şöyle aslında karışık ben hamile kaldıgım günü biliyorum o gün ben 49 kiloydum ilk doktor kontrolümüze 6. haftamızda gittik o zmn 53 olmuştum şimdi 56 kiloyum
yani doktora göre 3 kilo ama nerdeeeeee :gitme: :gitme: :gitme:
göbege gelince benim hemen çıktı hatta kimse inanmıyordu gebeliğin daha önce olmuştur diolardı
bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum
kızlar benim sat a göre 13+1 usg ye göre 11+6 nasıl bişi bu anlamadım ben. geç döllenme mi olmuş
welcome canım,
ben her gece kabus görüyorum mutlaka. hamilelikte ve lohusalıkta olabiliyormuş. her gece hiç atlamadan görüyorum maalesef değişik değişik. hem kan rüyayı bozar derler içini ferah tut canım
bebişlerimi,zin canı saolsun burda el ele veriri kilolardan kurtuluruz meraklanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?