2011 Nisan Anneleri

dün iki kez istifra ettim bazen 4 kez olduğu da oluyor valla

:roflol:bize bugün doktorumuz erkek gibi bir cıkıntı var ama cok küçük daha dedi bende erkek hissediyorum zaten leegörkemle 1aydır erkek haberi beklioruz zaten okadar emindik ama kısmet

ben erkek istiyorum eşim kız istiyo henüz bilmiyoruz ama erkek gibime geliyo ilk test yapıp ögrendigimde erkek dogmustu içime

kız bebiş teyzesi olcam benn kaydirigubbakcemile3haftaya kesinleşir sanırım cinsiyet

canım herhalde haftaya belli olur, pzt 12+5 olcam ama biliyorsun benim tarihler sürekli değişiyorbelki daha ilerde çıkıcam bilemiyorummzemuszemusvalla benim kız senin erkek olursa millete yaptığımız tahminler hiç tutmamış olcak ama kendimizinkileri bilmiş olacağızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün iki kez istifra ettim bazen 4 kez olduğu da oluyor valla

işte yediklerinden oluyo gülüm seni çok çok iyi anlıyorum tez zamanda bitsin inşlaah ayyy ben kaynanamla oturuyorum kocam asker ramazana denk gelmişti istigfar etmem ve kaynanamgil kapıları kapatıyolardı sesimi duymamk için.........bende annemlere gittim orda kaldım annem baktı orda hiç istigfar etmiyordum stresde önemli stres altındada kalma bence

Sevindim kan görmenin rüyayı bozduğuna zaten iyi düşünmeye çalışıyorum...
Ben ilk öğrendiğimden beri üniversite hastanesine gidiyordum ordaki ultrasonda 2 gün geriden geliyordu hep...Enson özel hastaneye gittim orda 1 hafta önden gidiyor...Bunu dr. söylemedi ben ultrason kağıdında fark ettim...Gidince soracam dr...

kızlar benim sat a göre 13+1 usg ye göre 11+6 nasıl bişi bu anlamadım ben. geç döllenme mi olmuş

Son düzenleme:

anne olunca güçlendi bizim hislerimiz hayatımkaydirigubbakcemile3erkek bebişler erken belli oluyor ama ben hala cok alışmym diyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kasık fıtığı için kilo alma diyor dr.3 ayda 3kilo almısım:kedi:hiç göbek yok ama..

ben tam 7 kilo aldımm bilmiyorumkismile

şimdi şöyle aslında karışık ben hamile kaldıgım günü biliyorum o gün ben 49 kiloydum ilk doktor kontrolümüze 6. haftamızda gittik o zmn 53 olmuştum şimdi 56 kiloyum
yani doktora göre 3 kilo ama nerdeeeeee :gitme: :gitme: :gitme:
göbege gelince benim hemen çıktı hatta kimse inanmıyordu gebeliğin daha önce olmuştur diolardı
bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum

welcome canım,

ben her gece kabus görüyorum mutlaka. hamilelikte ve lohusalıkta olabiliyormuş. her gece hiç atlamadan görüyorum maalesef değişik değişik. hem kan rüyayı bozar derler içini ferah tut canım

bana ilk zamanlarda kerkes erkek diyodu. şimdiki halimi görünce kız diyolar. baya bi genişledim 2 kiloya yakın aldım ama genişledim. benim de içime kız doğuyor. hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah.

bebişlerimi,zin canı saolsun burda el ele veriri kilolardan kurtuluruz meraklanmayın

kızlar benim sat a göre 13+1 usg ye göre 11+6 nasıl bişi bu anlamadım ben. geç döllenme mi olmuş

canım benim de sat a göre 12+5 ama usg 11+6. Benim adetlerim hep düzensizdi ve çok uzun sürüyordu. Doktor o yüzden geç döllenme olduğunu söyledi ve tarihlerim de her kontrolde değişiyor

ben de öyle kötü kötü bi şeyler görüyorum ne gördüğümü de bilmiyorum kabus gibi

Kızlar ben gardolabı düzenlemeliyim...Biraz uzun kolluda çıkarayım...Burada havalar çok serin...Üşütmemeliyim...Sayfam açık takip edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…