2011 Nisan Anneleri

ben 15.haftamdayım canım ama ultrason ölçümüne görede 1hafta önde gidiyoruz bebeğim 110gram ağırlığına ulaşmış gelişimi çook iyi dedi doktorum ee okadar çok meyve yiyorumki anlatamam demekki boşa gitmiyo yediklerim.

hiç sorma canı yaa allah yardım eder inşş teyzeleride hayal kırıklığına uğradı hepsi kız bekliyodu butun tahminlerde kız üzerineydi ne bilim hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda

kızlar yaa daha kontrolüme 3lü teste 16 gün var enson gittiğimde 5 hafta sonra gel demişti doktor cok uzun geldi bukez zor dayanıyorum bebişimi çok özledim.annesinin kuzusu yaaa:)))

hayırlı olsun canım şuan tıopikteyim ve gördüm ekeldim tosun paşamızıda listeye:))seninde bir oğlun var demek benimde öle bende çok meyve yiyorum meyveyi çok yiyince kız diyolardı ama demekki sende tutmadı bakalım bende ne olacak...

evet meyve yiyorum çok fazla birde tatlı inanılmaz tiksindim hala yiyemiyorum bol bol ekşi yiyorum demekki cinsiyetin çok fazla yemeklerle alakası yokmuş.

hayırlı olsun oğluşun bende 20 gün sonra öğrenicem Allah izin verirse a.s

iyi akşamlar güzel nisan anneleri nasılsınız? Uzun süredir giremiyordum. Özledim sizi. Ne güzel cinsiyetleri öğrenenler olmuş darısı başıma. Cuma günü kontrolüm var inşaallah bende öğrenebilirim.

Maşaallah göbişlerinizide gördüm ne güzel büyümüşler. Benim henüz büyümedi. Bende mi bir gariplik var acaba. Endişeleniyorum. İçim hiç rahat değil.

Son düzenleme:
bnde ekşi yiyorum herkez kız diyordu ama oğluşum olcak cnm.
bencede yemenin bi alakası yok cinsiyetle
ikinci oğlunda hayırlı olsun bu arada:)

balküpüm endişe etmene gerek yok bnce.
kişiden kişiye değişiyormuş göbek.

Son düzenleme:

canım çok sevindim iyi geçmesine bizim kontrolumüze daha 15 gün var canım çok özledim ama sabredeceğiz napalım 17. haftada olacağız ozaman 4 lü testimiz yapılacak

kızdan yana umudum kalmadı..benimde oğlum geliyo galiba..bana garip geliyo oğlum demek kız kız diye diye. çok hareketli çünkü kızlar öle böle değil amuda kalkıyo falan sürekli ayaklarla tekme ondan ölçümde yapılamadı... bide bi çıkıntı gördüm dedi doktor kızdada varmıki çıkıntı hadi hayırlısı

canım hayırlı olsun çok sevindim:))) iki gündür bi prolem vardı foruma giriyordum ama ne sayfaları okuyabiliyordum ne de yorum yazabiliyordum donuyrdu ekran neden bilmiorumm. mesaj tmıstın cwp yazdım ama gerisini okuyomadım kusura bakma canım nlur...

cnm tam net değil ama erkek olup olmaması :) ihtimal...cnm ne kusuru aşk olsun arada kaynıyo bazen hehe... hemen pc ye bi format atın... düzelir en kısa yolu :)

Selam kızlar...Güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın... Cinsiyetini öğrenenlere kıskanaraaaak gözünüz aydın diyorum...3 gün sonra nasipse bizde öğreneceğiz...Azıcık hasta oldum.Boğazım şişiyor...Bu gece bakıma alcam kendimi yarına toparlarım inşallah.
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

aysu87, bnazz, catdog, dreamer35, eska, esrayagmur, sultan32 slm kızlar nasılsınız? O kadar çok yazmışsınızki okuya okuya bitiremedik bebişimle :) güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum esrayağmur ayyy çok güldürdün beni ya
bu arada kızlar öyle bir geçer zaman ki deki osmana bayılıyrum ya erkek çocuk delisi olcem onun için bakıyom diziye:)

Aynen benimki de içimde resmen parende atıyordu. Ben hiç böyle bişey görmedim. Kızıma hareketli diyorlardı. Bu onun yanında hiperaktif. Erkekler daha hareketli oluyor diyorlar. Bakalım görecez. Belki deli dolu manyak bir kız çıkar. Kim bilir

geçmiş olsun canım
nane limon içme
yalnızca limon bal ve ıhlamur serbeste
diğer bitki çayları yasak
özellikle de adaçayı

erkek inş alışırım bu duruma hoş daha belli değil ama :) ..sen naptın cnm nasılsın?

ay..kız olursa dediğin gibi baya hiperaktif olcak ama erkek olursa...ya bilmiyorum..ama cd ye almak isterdim bu sefer...bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…