- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.041
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim cinsiyetimiz erkek ikinci oğluşum geliyomuş rabbim sağlıklı evlat nasip etsin herkese tatlışoğlum cinsiyetimizide eklermisin listeye şimdiden tşkr ederim canım.
hayırlı olsun canım şuan tıopikteyim ve gördüm ekeldim tosun paşamızıda listeye:))seninde bir oğlun var demek benimde öle bende çok meyve yiyorum meyveyi çok yiyince kız diyolardı ama demekki sende tutmadı bakalım bende ne olacak...
ben 15.haftamdayım canım ama ultrason ölçümüne görede 1hafta önde gidiyoruz bebeğim 110gram ağırlığına ulaşmış gelişimi çook iyi dedi doktorum ee okadar çok meyve yiyorumki anlatamam demekki boşa gitmiyo yediklerim.
kızlar bizde doktordan gedik.
yeni bi doktora gitmiştim tavsiye üzerine.doktoru beğendim cihazıda 4boyutlu ve renkliydi.aradığım özelliklerden biriydi ama hastaneyi pek beğenmedim.odaları gezmeyi unutttum ama testler istedi onları götürünce gezicem bakalım.
gelelim oğluşumaaa.sıpam nasıl kıpır kıpırdı.ağzını açıp kapıyodu sürekli.
bu doktorda erkek dedi bende biliyorum dedim şaşırdı.erken öğrenmişsin dedi.
renkli olarakta gösterdi miniğimi çok ilginçti.omurgasına baktı.parmağını emiyodu.
151 gr çıktı kilomuz.kalp atışlarımı 158 çıktı.
o kadar uzun uzun gösterdiki valla özlemimi giderdim.doktor teyzemizi sevdik.
kızdan yana umudum kalmadı..benimde oğlum geliyo galiba..bana garip geliyo oğlum demek kız kız diye diye. çok hareketli çünkü kızlar öle böle değil amuda kalkıyo falan sürekli ayaklarla tekme ondan ölçümde yapılamadı... bide bi çıkıntı gördüm dedi doktor kızdada varmıki çıkıntı hadi hayırlısı
canım hayırlı olsun çok sevindim:))) iki gündür bi prolem vardı foruma giriyordum ama ne sayfaları okuyabiliyordum ne de yorum yazabiliyordum donuyrdu ekran neden bilmiorumm. mesaj tmıstın cwp yazdım ama gerisini okuyomadım kusura bakma canım nlur...
kızdan yana umudum kalmadı..benimde oğlum geliyo galiba..bana garip geliyo oğlum demek kız kız diye diye. çok hareketli çünkü kızlar öle böle değil amuda kalkıyo falan sürekli ayaklarla tekme ondan ölçümde yapılamadı... bide bi çıkıntı gördüm dedi doktor kızdada varmıki çıkıntı hadi hayırlısı
Selam kızlar...Güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın...Cinsiyetini öğrenenlere kıskanaraaaak gözünüz aydın diyorum...3 gün sonra nasipse bizde öğreneceğiz...Azıcık hasta oldum.Boğazım şişiyor...Bu gece bakıma alcam kendimi yarına toparlarım inşallah.
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
erkek inş alışırım bu duruma hoş daha belli değil ama :) ..sen naptın cnm nasılsın?aysu87, bnazz, catdog, dreamer35, eska, esrayagmur, sultan32 slm kızlar nasılsınız? O kadar çok yazmışsınızki okuya okuya bitiremedik bebişimle :) güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum esrayağmur ayyy çok güldürdün beni ya
bu arada kızlar öyle bir geçer zaman ki deki osmana bayılıyrum ya erkek çocuk delisi olcem onun için bakıyom diziye:)
Aynen benimki de içimde resmen parende atıyordu. Ben hiç böyle bişey görmedim. Kızıma hareketli diyorlardı. Bu onun yanında hiperaktif. Erkekler daha hareketli oluyor diyorlar. Bakalım görecez. Belki deli dolu manyak bir kız çıkar. Kim bilir
erkek inş alışırım bu duruma hoş daha belli değil ama :) ..sen naptın cnm nasılsın?
cnm bnm çıkıntı hep var ilk zamanlarda ilerleyen haftalarda ya büyüyor yada kalıyor diyor doktrlar sağlıcakla olsun da btanem takma :):) daha ilk bebişlerimiz zaten bizde uyuduk teyzesi işten gelince yemek yedik brazdan yine uyur gibiyiz perşembe ikili testen gidicez bakalım doktora içim ısınacakmı 2kez gidicem ilk sefer iyiydi ama olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?