- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.161
Merhabalar benim sat tarihim 17 temmuz, kilom 78, boyum 167.
Bebişin doğumu 23 Nisan
Merhabalar benim sat tarihim 17 temmuz, kilom 78, boyum 167.
Bebişin doğumu 23 Nisan
yaşım da 38
canım pastil kullanmanın bir zararı yok die biliyorum bende kullandım grip olduğumda drmda sakıncası yok dedi..zaten sadece c vitamini olan şekerleme..
rüyamda denize girmeye hazırlanıyorum kayalık bir yer insanlar var birden deniz kabarıyor durdugumuz yerde çukurda bir yer o arada eşim gelip kolumdan tutup çekiyor beni kıyamet gibi bir rüyaydıohaoldumsmileartık rüya görmek istemiyorum yaeyvahedigeldismile
teşekkür ederim canım çok saol içimi rahatlattın
ahhhh bu rüyalar:umursamaz:ben de bir ara kesilmişti yine başladı. ben de rüyamda helikopterle operasyon falan yapıyordum ama helikopter düşüyor gibi oluyor, teröristler vs. sıkıcı ve korkutucuydukafamçokkarıştısanırım son ay da dahil devam edecek bu durum
ayy canım seninki daha da tuhafmıs:roflol:artık rüya görmiym die dua ediyorum yatmadandelikafaduldenhep mi kabus olur ya:sinifsinif:
ama dua okuyunca da görüyorum ben. yatak odasında bir sürü dualar var yine de maalesef oluyor.bıçak ilk günler işe yaradı ama sonra oda iflas etti sanırımkaydirigubbakcemile3
merhabalar benim SAT 12 temmuz, boy 170, kilo 56, yaş 29
bebişimin doğum tarihi 17 nisan
hepimize hayırlı doğumlar inşallah...
bende görüyorum canım malesef her türlü:umursamaz:en ufak birseyde sıcrayarak uyanıyorum önceden yoktu hiç hamileliğin etkisi galibabilmiyorumkismilemecburen katlanıcaz caresi yok gibi..annem ablama hamileyken rüyasında hep yılan görürmüş ablamın inanılmaz bir yılan korkusu var tv de bile görmeye katlanamıyor..
allah allah çok ilginççakannehiro zaman benim bebiş herşeyden korkabilir çünkü her türlü nesne ya da canlı rüyamda mevcut olabiliyorkaydirigubbakcemile3demekki bebişlerimizi nasıl etkiliyoruz gördüğümüz rüyalarla bile
arkadaşlar alakasız bir soru mesalardan çoklu alıntı nasıl yapılıyor ?????????
selam son adet tarihim 06 temmuz 2010 ve beklenen doğum tarihi 12 nisan 2011 ben de listede yer almak istiyorum
arkadaslar merhabalar...
ya son bikaç gündür çok misafirler geldi hazırlık yaptım kuzenimde haftasonu evlenecek çarşı pazar gezip duruyordum 3 gündür. ve sonunda bizim sıpa illallah etti heralde isyan bayrağını çekti dün gece en fazla bir damla kan gördüm çamasırımda aklım çıktı kızlar yaa... ama baska da gelmedi kan falan istirahatteyim şimdi. doktorumu aradım takip et bakalım dinlen ağrın sızın olursa haber wer dedi napıcam bilemiorum kızlar çok korkuorum bana dua edin nolursunuz...
benim bebiş te panik atak olabilir uyurken cok feneyım cünkü bu araohaoldumsmileAllah korusun bebişlerimizikaydirigubbakcemile3tamamen bize bağımlılar herseyimizden etkilenebiliyor bebişlerimiz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?