- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.201
selam arkadaslar biz bugun güne mide bulantisi,ögürtüyle basladik ilk haftalar canimi cikarmisti simdi hafifledi ara 3,4 günde bir yine oluyor tam gecmedi( eee sizler nasilsiniz???bugun test sonucunu ögrenecek arkadaslar icinizi ferah tutun güzel haberlerinizi bekliyoruz.teste gideceklerede bol $anslar.yeni gelen arkadaslarda hepsi hosgelmisler.bugun disari cikip eczaneden fitil almam lazim dün ak$amki doktor tekrardan yazdi,havada öyle sogukk ki cok zor geliyo hazirlanip gitmek..
leegorkem cnm izmirde hangi doktor a gidiyorsun
tatlıyı bıraktım bu ara myveye döndüm ayva ve mandalina favorimzemuszemushala sütlaca hayır diyemiyorum ama..cok kilo alcagımdan korkuyorum ya bu kadar tatlıya:sinifsinif:senin iştah sonun da acıldı şükür sen neler yiyorsun?
ben de mandalina yiyorum günde 2-3 tane ama özellikle olmamış ekşilerinden seçiyorum satıcı da diyecek kıza bak seçmeyi bilmiyor hep olmamışları alıp gidiyor diyekaydirigubbakcemile3semizotu çok yiyorum zaten severdim bir de doktorum tavsiye etti o yüzden 3-4 günde 1 öğlen ya da akşam yiyorum. onun haricinde günde 2 ceviz yemeye çalışıyorum hala çok içim almasa da. 1 öğün sebze yediysem diğer öğün et yemeye çalışıyorum bazen tabiki pek mümkün olmuyor.
buca tıp aylin e gidiyorum çok ilgili ama doğum la ilgili endişelerim var bir kaç kişiden doğum annında gelmediği ve sezeryan a meilli olduğunu duydum içim hiç rahat değil ve değiştirmek istiyorum
gerçekten yaşamayan anlayamıyormuş. İyidir canım merak etme. Senin ikili sonucun geldimi? Hep okuyorum arkadaşları tebrik de ediyorum ama o kadar çok kişi varki maalesef hafızamda zayıf hatırlayamıyorum sonradan. Belki sen de yazmışsındır. Kontrol tarihin yakın mı en azından bebişi görürsün benim daha kocaaaa 4 hafta varakannehir
cım dr um 17. haftada direk 4 lü test yapacak bir tek ense kalınlığı ölçüldü bizim sorn yok şükür 2li ve 3 lü yü geçtik direk 4 lü test :lepi::lepi::lepi:
cevizi ben cok severdim zaten simdide severek yiyorumkaydirigubbakcemile3balık yemeeye calışıyorum aslında onuda cok sevrim ama pişirmsi zor oluyor kokusu:sinifsinif:
iyiyiz canım şükür bulantılar gecmedimi hala?dr akıntı için fitil vermiş galiba bebiş iyiymiş masallahburdada havalar cok kötü bugün hiç günes yok artık kış geldi galiba..
cım dr um 17. haftada direk 4 lü test yapacak bir tek ense kalınlığı ölçüldü bizim sorn yok şükür 2li ve 3 lü yü geçtik direk 4 lü test :lepi::lepi::lepi:
maşallah canımher doktorun farklı bir tarzı oluyor. benimki de 2 li yaptı, 3 lü ve 4 lü yapmayacak. 6. ayda mı ne bir test yapılıyormuş onun sonucunda bebeğin beyin ve omurilik gelişimi ile erken doğum hakkında bilgi veriyormuş. bir de onu yapacak. bakalım
neden canım 2lli ve 3 lü yü atladı
4lü test dahamı sağlıklıymış
bizim burda o dediklerinizi yapmiyolar.ikili testi bile bu sefer yapti.oglumda sadece ense kalinligina bakmisti kan falan almamislardi.zaten 2 linin dogruluk orani digerlerine göre en yüksek olamiymis% 90 lik bir oran.birde bildigin 20.haftadaki ayrintili ultrasonda o testlerin verdigi sonuclari doktor görerekte anlayabiliyomus.allah korusun bir anormallik varsa.Allahim hepimizin bebeklerini koru yarabbim.benimkinide:Saruboceq:
kızlar 1,5 saat kaldı minik aşkımla buluşmaya:)) rabbim sağsağlim gösterir inşallah onu bana ....
kızlar 1,5 saat kaldı minik aşkımla buluşmaya:)) rabbim sağsağlim gösterir inşallah onu bana ....
ayy kızlarr başım çatlıyoo yaa
napcam ben.
ayy kızlarr başım çatlıyoo yaa
napcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?