2011 Nisan Anneleri

iyiyiz canım şükür bulantılar gecmedimi hala?dr akıntı için fitil vermiş galiba bebiş iyiymiş masallahburdada havalar cok kötü bugün hiç günes yok artık kış geldi galiba..

leegorkem cnm izmirde hangi doktor a gidiyorsun

canım alsancakta. ilgim kadın doğum diye geçiyor. internette de sayfaları var. orda 2 doktor çalışıyorlar. ben Aşkın Yıldız a gidiyorum. Gerçekten çok ama çok memnunum zaten evlendiğimden beri sürekli doktorum. Tavsiye ederim canım eğer memnun değilsen doktorundan

buca tıp aylin e gidiyorum çok ilgili ama doğum la ilgili endişelerim var bir kaç kişiden doğum annında gelmediği ve sezeryan a meilli olduğunu duydum içim hiç rahat değil ve değiştirmek istiyorum

ben de mandalina yiyorum günde 2-3 tane ama özellikle olmamış ekşilerinden seçiyorum satıcı da diyecek kıza bak seçmeyi bilmiyor hep olmamışları alıp gidiyor diyekaydirigubbakcemile3semizotu çok yiyorum zaten severdim bir de doktorum tavsiye etti o yüzden 3-4 günde 1 öğlen ya da akşam yiyorum. onun haricinde günde 2 ceviz yemeye çalışıyorum hala çok içim almasa da. 1 öğün sebze yediysem diğer öğün et yemeye çalışıyorum bazen tabiki pek mümkün olmuyor.

cevizi ben cok severdim zaten simdide severek yiyorumkaydirigubbakcemile3balık yemeeye calışıyorum aslında onuda cok sevrim ama pişirmsi zor oluyor kokusu:sinifsinif:

buca tıp aylin e gidiyorum çok ilgili ama doğum la ilgili endişelerim var bir kaç kişiden doğum annında gelmediği ve sezeryan a meilli olduğunu duydum içim hiç rahat değil ve değiştirmek istiyorum

buca tıp ı biliyorum ben de bucada okudum 4 yıl orda oturdum. tavsiye ederim kesinlikle canım. diyalogu çok güzel bir kere hastayla. bu benim için çok önemli. her soruna anında yanıt alabiliyorsun, çok ilgili can kulağıyla dinliyor ve bebişi ultrasonda çok detaylı inceliyor. soru sormana fırsat bile kalmıyor çünkü o kadar çok şey anlatıyorkikaydirigubbakcemile3ama açıkçası daha sezeryan ve normal doğum hakkında konuşmadık. ben de normal istiyorum fakat doktorum sezeryan derse mutlaka sezeryan olurum çünkü ona çok güveniyorum. özel muayenehanesinde durumu olmayanlara baktığını, orta halilerden daha kötü olanlara bazen ücret almadığını biliyorum. para için sezeryan yapacak bir adam değil yani çünkü hastaları zaten gayet çok, durumu iyiaklinialirimsmile

cevizi ben cok severdim zaten simdide severek yiyorumkaydirigubbakcemile3balık yemeeye calışıyorum aslında onuda cok sevrim ama pişirmsi zor oluyor kokusu:sinifsinif:

evet ya balık meselesi bende de sorun. ben balık çocukluktan beri sevmem ama şimdi zorla yiyorum haftada 2 yiyemesem de 1 yemeye çalışıyorum

iyiyiz canım şükür bulantılar gecmedimi hala?dr akıntı için fitil vermiş galiba bebiş iyiymiş masallahburdada havalar cok kötü bugün hiç günes yok artık kış geldi galiba..

gecmedi yaa.tam gecmis gibiydi yine tekrarliyo arada dr akinti icin vermedi canim fitili benim 12.haftada kanamam olmustu hemde bir baya isyerinde sonrasinda 2 gün hastanede yattim kontrol amacli.bebek düsmesin diye vermislerdi trdekilerden ismini cok duyuyyorum burdaki ismi degisik ama ayni ilac.protestan mi ne ordaki ismi yanlis hatirlamiyosam.2 hafta kullanmistim bitti.18.indeki kontrole kadar yine kullan kontrolde doktor hersey yolunda derse birakirsin dedi.akinti icin aldigi seyleri tahlile yolluycak sonuclarini eve postayla, almam gereken bir ilac varsada recete yazip koyarlar icine mektup gibi gelir.

geçmiş olsun cnm benimde bir haftadır devam eden bir baş ağrım var hamilelikten mi yoksa başka birşey mi anlamadım

ayy kızlarr başım çatlıyoo yaa
napcam ben.

bence ılık bı dus alıp evınde sıcacık uzan bunu dusunmek bıle rahatlatır bence ınsanı dısarı buz gıbı sen sıcacık battanıyenın altında yatarsın ohh ne guzel.benımde basım catlıyo bende aynen bu planları kuruyordum işten eve gıdınce hemen yatacaktım ama aksam eşimin akrabalarından bı grup gelmek ıstemısler artık buyrun dedım kafamçokkarıştı 6 kişilik misafırım var yatmak nerdeeeeee?????*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…