2011 Nisan Anneleri

canım ne demek zaten dua ederken sadece kendime değil bütün hamişlere ve bebişlere ediyorum. Allah korusun. Fazla yorma kendini. Birşey olmaz merak etme, doktorun dediği gibi istirahatini yap güzelce. Korkma tatlım çok kan gelmemiş, Allah'a emanet

Pastillerin de prospektüsü oluyor. Onu oku. Ben bir tanesini nasılsa bişey olmaz diye aldım. Sonra bir okudum ki kullanmamak gerekiyormuş. O yüzden sen şeker diyip geçme.

Canım bu rüyanın benzerini ben de görüdm. Eşim de 2 gün sonra aynını gördü. Ve ben ona anlatmamıştım. Resmen tisunami gibi dalgaların kabardığını, evlerin üstünden bile geçecek kadar yükseldiğini görmüştüm. Sonra tabir kitabıma baktım ki ne göreyim. Rüyayı gören hamileyse kızı olur yazıyor. Ve kızım oldu. Senin de kızın olacak.

Kendini yorma kesinlikle. Ayakta fazla kalma. Mümkün olduğunca uzanarak otur canım. Bir de başka bir yerden kan gelmiş olamaz mı? Bir yaradan veya basur gibi bir nedenden falan.

Canım bu rüyanın benzerini ben de görüdm. Eşim de 2 gün sonra aynını gördü. Ve ben ona anlatmamıştım. Resmen tisunami gibi dalgaların kabardığını, evlerin üstünden bile geçecek kadar yükseldiğini görmüştüm. Sonra tabir kitabıma baktım ki ne göreyim. Rüyayı gören hamileyse kızı olur yazıyor. Ve kızım oldu. Senin de kızın olacak.

ayy bu çok ilginç işte. ilk defa duydum. hayır olsun inşallah. bakalım ne çıkacak yssknk nın merak ettim doğrusu

hayır olsun insallah ben de hep erkek bebek görüyorum rüyamda dün gece yine gördüm bebeğime iyi bakamamışım çok üşümüş sonra altını değiştirmek istiyorum yeni doğdu diye göbeği olduğundan cesaret edemiyorum ablamdan yardım istiyorum bebeğin altı açılamadan uyandım

insallah birşey yoktur cnm bazı tanıdıklarım hamilelikleri boyunca az az kan gördüklerini söylüyorlardı bizim kanamalı geçti diyorlardı allahın izni ile herşey yolundadır strese girme

evet canım olabilir diyorlar. benim bunca zamandır ilk defa olunca korktum birazcık..

cnm çok dikkat et.sanırım çok yoruldun.takipte kal ve bol bol yat dinlen.

öyle yapıorum cnm kalkmıcam düğüne kadar artık yerimden:)

canım çok saol çok teşekkür ederim.

Kendini yorma kesinlikle. Ayakta fazla kalma. Mümkün olduğunca uzanarak otur canım. Bir de başka bir yerden kan gelmiş olamaz mı? Bir yaradan veya basur gibi bir nedenden falan.

çok saol canım ya o benimde aklıma geliyor çok azdı çünkü mesela kıl dönmesi falan vardıda patladı mı gibi bişey olabilir mi diye düşünmedim değil henüz biz iz bulamadım ama umarım öle bişeydir...:)

bende merak ettim simdi dr erkek dedi amabilmiyorumkismile

öğrenince bana yaz canım..bebiş iyi gerci ben biliyorum amazemuszemusgöbişlere bakıyordum mart annelrinin benim azcık cıktı gibi geliyor bana ama dün arkadasımla karsılastık bebk nerde dedibilmiyorumkismilekarının göçmüş iyice dedi ya:sinifsinif:

farkındamısın bizimkiler değişiyor galibalülülülülülühayırlısı bakalım bir dahaki kontrole netleşir herhalde. 16-17 haftalık olacağız, kesinleşir gibi geliyor

galiba bu seferde tutturamadık bizdr erkek dedi ama hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile3eşim cok adapte oldu ya erkek diye..hiç olmazsa kız olursa ben koycam ismini teoman olmayacakyerimseniben

haber veririm canım ama pc başında olamayacağım iş çıkışı oluyor çünkü. eve gitmeden de bir yere uğrayacağım o yüzden 8-9 gibi girebilirim ancak. ama mutlaka yazarım. koy resmini bakalım. ben de yenisini ekleyeceğim bugün. ama ancak eve gidince. benim baya çıktı fotodan belli olurmu bilemiyorum ama. çünkü pozdan poza bile çok fark ediyor. akşamları yemekten sonra hele Alllahhhh kocaman oluyor, sabahları baya iniyor fakat fark ediyorum sabahları bile eskisi gibi değil. henüz eski kıyafetlerim oluyor pek sıkma da yok gibi. benim işteki uzak arkadaşlar da hala çakmadı ama herhalde 2-3 haftaya belli olacak gibi ya da bana öyle geliyor

daha bilmiyormu iş arkdsların??bnde eklerim bu ara bir resim bakalım siz n diycksiniz zemuszemusdün komsularımı gördüm onlarda hemen cıkmaz 1 -2 aya ancak dediler hepsininde yeni bebişleri var:ecrin_bebek:

daha bilmiyormu iş arkdsların??bnde eklerim bu ara bir resim bakalım siz n diycksiniz zemuszemusdün komsularımı gördüm onlarda hemen cıkmaz 1 -2 aya ancak dediler hepsininde yeni bebişleri var:ecrin_bebek:

kendi bölümüm ya da yakın bölümler biliyor ama burası çok kalabalık. uzak bölümdekiler sadece selamlaşıp hal hatır sorduklarım yani çok samimi olmadıklarım bilmiyor. benimki erkenci galiba:uhm:bu arada dün dikkate ettim sağ göğsümde özellikle acaip bir tüylenme başlamışakannehirhamişliğin sonuna kadar king kong gibi olucam galiba baştan aşağı:roflol:çocukcağızım beni görünce korkmasa bari

:roflol::roflol:benim yüzümde ki tüyler arttı sankidelikafaduldenbi de göbekte..zaten olanlr büyüdü yani

:roflol::roflol:benim yüzümde ki tüyler arttı sankidelikafaduldenbi de göbekte..zaten olanlr büyüdü yani

göbeği zaten gözden çıkardım artıksempatiksalakcinninasıl tatlıyla aran devammı?benim iştah açıldı vallakaydirigubbakcemile2aşırı yemiyorum ama artık yemek görünce midem bulanmıyor ya da canım birşeyler isteyebiliyor fakat yine tatlıyla aram pek iyi değil:umursamaz:

tatlıyı bıraktım bu ara myveye döndüm ayva ve mandalina favorimzemuszemushala sütlaca hayır diyemiyorum ama..cok kilo alcagımdan korkuyorum ya bu kadar tatlıya:sinifsinif:senin iştah sonun da acıldı şükür sen neler yiyorsun?

selam arkadaslar biz bugun güne mide bulantisi,ögürtüyle basladik ilk haftalar canimi cikarmisti simdi hafifledi ara 3,4 günde bir yine oluyor tam gecmedi( eee sizler nasilsiniz???bugun test sonucunu ögrenecek arkadaslar icinizi ferah tutun güzel haberlerinizi bekliyoruz.teste gideceklerede bol $anslar.yeni gelen arkadaslarda hepsi hosgelmisler.bugun disari cikip eczaneden fitil almam lazim dün ak$amki doktor tekrardan yazdi,havada öyle sogukk ki cok zor geliyo hazirlanip gitmek..

Selam hanımlar bakıyorumda herkes ikili testini yaptırıyor bir ben yaptırmadım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…