- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.181
arkadaslar merhabalar...
ya son bikaç gündür çok misafirler geldi hazırlık yaptım kuzenimde haftasonu evlenecek çarşı pazar gezip duruyordum 3 gündür. ve sonunda bizim sıpa illallah etti heralde isyan bayrağını çekti dün gece en fazla bir damla kan gördüm çamasırımda aklım çıktı kızlar yaa... ama baska da gelmedi kan falan istirahatteyim şimdi. doktorumu aradım takip et bakalım dinlen ağrın sızın olursa haber wer dedi napıcam bilemiorum kızlar çok korkuorum bana dua edin nolursunuz...
Arkadaşlar merhaba ben bişey sorucam sizlere gribim geçti ama kaç gündür boğaz gıcığım geçmedi buda beni rahatsız ediyo pastil aldım eczaneden bi sakıncası olur mu acaba gerçi şeker ama doktora sormadım herşey için aramakta istemiyorum
rüyamda denize girmeye hazırlanıyorum kayalık bir yer insanlar var birden deniz kabarıyor durdugumuz yerde çukurda bir yer o arada eşim gelip kolumdan tutup çekiyor beni kıyamet gibi bir rüyaydıohaoldumsmileartık rüya görmek istemiyorum yaeyvahedigeldismile
arkadaslar merhabalar...
ya son bikaç gündür çok misafirler geldi hazırlık yaptım kuzenimde haftasonu evlenecek çarşı pazar gezip duruyordum 3 gündür. ve sonunda bizim sıpa illallah etti heralde isyan bayrağını çekti dün gece en fazla bir damla kan gördüm çamasırımda aklım çıktı kızlar yaa... ama baska da gelmedi kan falan istirahatteyim şimdi. doktorumu aradım takip et bakalım dinlen ağrın sızın olursa haber wer dedi napıcam bilemiorum kızlar çok korkuorum bana dua edin nolursunuz...
insallah birşey yoktur cnm bazı tanıdıklarım hamilelikleri boyunca az az kan gördüklerini söylüyorlardı bizim kanamalı geçti diyorlardı allahın izni ile herşey yolundadır strese girme
cnm çok dikkat et.sanırım çok yoruldun.takipte kal ve bol bol yat dinlen.
canım ne demek zaten dua ederken sadece kendime değil bütün hamişlere ve bebişlere ediyorum. Allah korusun. Fazla yorma kendini. Birşey olmaz merak etme, doktorun dediği gibi istirahatini yap güzelce. Korkma tatlım çok kan gelmemiş, Allah'a emanet
Kendini yorma kesinlikle. Ayakta fazla kalma. Mümkün olduğunca uzanarak otur canım. Bir de başka bir yerden kan gelmiş olamaz mı? Bir yaradan veya basur gibi bir nedenden falan.
Canım bu rüyanın benzerini ben de görüdm. Eşim de 2 gün sonra aynını gördü. Ve ben ona anlatmamıştım. Resmen tisunami gibi dalgaların kabardığını, evlerin üstünden bile geçecek kadar yükseldiğini görmüştüm. Sonra tabir kitabıma baktım ki ne göreyim. Rüyayı gören hamileyse kızı olur yazıyor. Ve kızım oldu. Senin de kızın olacak.
ayy bu çok ilginç işte. ilk defa duydum. hayır olsun inşallah. bakalım ne çıkacak yssknk nın merak ettim doğrusu
ay evet Allah'a emanet hepsi. Bu arada dayanamadım doktorumun sekreterini aradım, bugün 6 gibi çıkacakmış sonuçlar. Doktorumda 6-7 arası arar sanırım. Gerçi serviste olacağım ama olsun öğreneyim de uzayda da olsam farketmez:roflol:
bende merak ettim simdi dr erkek dedi amabilmiyorumkismile
farkındamısın bizimkiler değişiyor galibalülülülülülühayırlısı bakalım bir dahaki kontrole netleşir herhalde. 16-17 haftalık olacağız, kesinleşir gibi geliyor
cnm alıntı yap yazısının yanında MQ yazıyo hangi mesajdan alıntı yapmak istiyosan hepsine basıyosun en son mesajada alıntı yap diyosun cevap paneli açılıyo
çok tşk ler canım şimdi oldu
ay evet Allah'a emanet hepsi. Bu arada dayanamadım doktorumun sekreterini aradım, bugün 6 gibi çıkacakmış sonuçlar. Doktorumda 6-7 arası arar sanırım. Gerçi serviste olacağım ama olsun öğreneyim de uzayda da olsam farketmez:roflol:
canım valla hep öyleyiz meleklemiz için canımız feda bende 2 gundur inşaşlah iyidir diyorum llahtan büyüyor valla canım kuzum
öğrenince bana yaz canım..bebiş iyi gerci ben biliyorum amazemuszemusgöbişlere bakıyordum mart annelrinin benim azcık cıktı gibi geliyor bana ama dün arkadasımla karsılastık bebk nerde dedibilmiyorumkismilekarının göçmüş iyice dedi ya:sinifsinif:
cnm alıntı yap yazısının yanında MQ yazıyo hangi mesajdan alıntı yapmak istiyosan hepsine basıyosun en son mesajada alıntı yap diyosun cevap paneli açılıyo
çok tşk ler canım şimdi oldu
canım valla hep öyleyiz meleklemiz için canımız feda bende 2 gundur inşaşlah iyidir diyorum llahtan büyüyor valla canım kuzum
gerçekten yaşamayan anlayamıyormuş. İyidir canım merak etme. Senin ikili sonucun geldimi? Hep okuyorum arkadaşları tebrik de ediyorum ama o kadar çok kişi varki maalesef hafızamda zayıf hatırlayamıyorum sonradan. Belki sen de yazmışsındır. Kontrol tarihin yakın mı en azından bebişi görürsün benim daha kocaaaa 4 hafta varakannehir
haber veririm canım ama pc başında olamayacağım iş çıkışı oluyor çünkü. eve gitmeden de bir yere uğrayacağım o yüzden 8-9 gibi girebilirim ancak. ama mutlaka yazarım. koy resmini bakalım. ben de yenisini ekleyeceğim bugün. ama ancak eve gidince. benim baya çıktı fotodan belli olurmu bilemiyorum ama. çünkü pozdan poza bile çok fark ediyor. akşamları yemekten sonra hele Alllahhhh kocaman oluyor, sabahları baya iniyor fakat fark ediyorum sabahları bile eskisi gibi değil. henüz eski kıyafetlerim oluyor pek sıkma da yok gibi. benim işteki uzak arkadaşlar da hala çakmadı ama herhalde 2-3 haftaya belli olacak gibi ya da bana öyle geliyor
daha bilmiyormu iş arkdsların??bnde eklerim bu ara bir resim bakalım siz n diycksiniz zemuszemusdün komsularımı gördüm onlarda hemen cıkmaz 1 -2 aya ancak dediler hepsininde yeni bebişleri var:ecrin_bebek:
kendi bölümüm ya da yakın bölümler biliyor ama burası çok kalabalık. uzak bölümdekiler sadece selamlaşıp hal hatır sorduklarım yani çok samimi olmadıklarım bilmiyor. benimki erkenci galiba:uhm:bu arada dün dikkate ettim sağ göğsümde özellikle acaip bir tüylenme başlamışakannehirhamişliğin sonuna kadar king kong gibi olucam galiba baştan aşağı:roflol:çocukcağızım beni görünce korkmasa bari
:roflol::roflol:benim yüzümde ki tüyler arttı sankidelikafaduldenbi de göbekte..zaten olanlr büyüdü yani
göbeği zaten gözden çıkardım artıksempatiksalakcinninasıl tatlıyla aran devammı?benim iştah açıldı vallakaydirigubbakcemile2aşırı yemiyorum ama artık yemek görünce midem bulanmıyor ya da canım birşeyler isteyebiliyor fakat yine tatlıyla aram pek iyi değil:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?