- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.541
Bizdede kuş vardı ama 1 ay önce eşim arkadaşına verdi...Üzüldüm ama ne yapayım bende biraz istedim verilmesini...Kuşum erkekti ve hep zille çiftleşiyordu...kaydirigubbakcemile3Birde hep derler ya evde hayvan iyi değilmiş...Bende anneme gittimi babamın kuşlarını izliyorum...Benim örme bebeklik battaniyem var yepyeni onunla örteceğim ve satın olarak kadife ve normal olan battaniyelerden alacağım...
Ovvv azmış sizin kuş kaydirigubbakcemile3
Hayvanlara çok bakma der kayınvalidem bana
Geçen gün balığa bakmıştım, balığa benzemez değil mi bebeğim :roflol:
kızlar siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ben dün doktoruma sordum önermiyorum kimyasal olan hiçbirşeyi dedi
kızlar siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ben dün doktoruma sordum önermiyorum kimyasal olan hiçbirşeyi dedi
kaydirigubbakcemile3 haha zillemi çiftleşiyo... bizim dişi ile erkek 2 aylık ayrı yerlerden geldi..ay dişi bi zilli bi zilli..o gün sen kafesi aç zaten bi çalışma seziyodum çık kafesten bide evde yokuz ay ne korktuk korkusundan perdenin arkadasına saklanmış pencerede açık gitmemiş..erkek akıllı kafeste..dişi kafese girince erkeği koyalıyo bi ısırıyo ay çok eğlenceliler vallahi..Bizdede kuş vardı ama 1 ay önce eşim arkadaşına verdi...Üzüldüm ama ne yapayım bende biraz istedim verilmesini...Kuşum erkekti ve hep zille çiftleşiyordu...kaydirigubbakcemile3Birde hep derler ya evde hayvan iyi değilmiş...Bende anneme gittimi babamın kuşlarını izliyorum...Benim örme bebeklik battaniyem var yepyeni onunla örteceğim ve satın olarak kadife ve normal olan battaniyelerden alacağım...
aklinialirimsmile ivet ivet sızıyorum bakıyorum göbişlere...konuşmalara hep aynı bizimkilerle paralel... ilerleyen zamandaki konuları takip eidyorum.. çok şirinler...opuyorumnanaktan yazdır tabi ismini listeye sende bizdensin olumunekankayizsmileSen de hep başka topiklere sızıyorsun kaydirigubbakcemile3
Listede benim adım yok ama nisan annesi değilim diye yazdırmadım.
Hep buraya geldiğime göre yazdırsam mı zemuszemus
Ewet azgın bir kuşa sahiptim...Kayınvalidem fena takmıştı kuşa...Hamile kalmadan öncede hep bu kuş varken hamile kalamazsın sen deyip duruyordu...Şimdide bebeğin ilk hareketinde kime oan bakarsam ona benzermiş ne alakasaysa...İşte 65 yaşındaki kadının bu saatten sonra düşüncesini değiştiremem ya...Ne yapalım kızıyorum ama bende yanıt vermekte altta kalmıyorum...
aklinialirimsmile ivet ivet sızıyorum bakıyorum göbişlere...konuşmalara hep aynı bizimkilerle paralel... ilerleyen zamandaki konuları takip eidyorum.. çok şirinler...opuyorumnanaktan yazdır tabi ismini listeye sende bizdensin olumunekankayizsmile
Hamile olduğum günden beri hergün 1 tane elevit ve 1 tane folbiol içmiştim...Folbiol iptal etti ve elevite haftada 2 defa devam dedi...Yanınada OSTEOCARE + FERRUM FORT + EXCİPİAL verdi...OSTEOCARE kalsiyum magnezyum çinko ve vitamin D içeriyor...FERRUM FORT demir folik asit içeriyor...EXCİPİAL çatlaklar için verdi...
ESRAYAGMUR sizinde kuşlar az değilmiş ya...kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar.
Öpüyorum sizi, görüşmek üzere opuyorumnanaktan
WELCOME
CNM diğer topclerin sayfa yöneticileri çok zilli eli maşalı vallahi.. baktınmı hiç..ilk sayfalara yazmışlar..topiğe az girenaktif olmayan kişilerin ismi listeden silinir falan die yazmışlar:roflol: ay ne hoşuma gitti ama... kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar.
Öpüyorum sizi, görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Ben başlamadım.
Eee alternatif sundu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?