2011 Nisan Anneleri

tatlım ben özelden de mesaj atamıyorum.mesaj sayının 50 yi geçmesi lazım atamassın diyor.acaba ben de mi bir sorun var??

yok tatlım yeni üye olduğun içindir bol bol yaz sen 50 yi geç atarsın özelden tatlişoğluma denk gelirsen topicte de söyleyebilirsin

inşallah canım ya bilirim o şakak tan giren ağrıları ben kafamı duvarlara vurmak istiyordum migrenim tutunca ama matkapla delmeyi hiç düşünmemiştim iyi fikir

bu ağrılar beni psikopatlaştırdıilk ağrıdığı haftalarda ben de duvara vurmak istiyordum ama sonra matkap aşamasına geçtimsonrasında nasıl bir boyuta ulaşacağım bende merak ediyorum:roflol::roflol:aslında migren de yok ben de hele migreni olanlara Allah sabır versin :1no2:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım geçmiş olsun,bebeğininde maşallahı var,böyle açık açık söyleme nazar değer sonra, biz nazar boncuğunu konduralımda iyi bakmışsın bebişe,kilo alımın nasıl peki?

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..bende nisan annesi olucam inş 14+5 olduk..cinsiyeti ne zaman belli olur merak ediyorum..

ay maşallah canım kuzucuğa

funmakcım

boşver sen onları. gerçekten hamile insana kilo almışsın, şuran büyümüş buran büyümüş demenin insanlardaki manevi tatminini çözemedim bir türlü. değişik bir psikoloji

sağol balım kilo almadım aslında 1 kg ya aladım ya almadım ama bunu diyende 2 çocuk dogurmus biri
baştan beri kilo almıssın diyenelr var bana hayret yani aa almadım diyoerum hayır almsısın diyorlar artık bende şöyle buldum yolunu kilo almsısın diyenler evet 15 - 20 kg aldım napcam bilmiyorum diyorum garip garip yüüzme bakıyorlar :lepi:
53-54 kg ile hamile kaldım 36 bedendim tabiki fark edecek belim yok artık zaten tam bir odun :roflol:
bunun yanında hamileliğin belli olmuyor diyende çok fazla
birde popom büyüse kilo alsam 36 beden eteklere nasıl girerim dimi ama

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm benimle aynı doğum tarihin

hayatım bariz çekemiyorlar. sende yani niye inatlaşıyosun kilo alıp almadığını senmi bileceksin onlarmı tabiki onlarnaniknaniksen de gerine gerine kilo almışsın diyenlere ayyy evet aldım valla 36 beden oldum işte nerdeyse artık mankenlerle aynı bedendeyim tüh tüh de:dance:çatlasınn herkesssskaydirigubbakcemile5

merhaba annişler ben mantar enfeksiyonu geçiriyorum fitil kullanıyorum biran önce geçer umarım nasılsınız umarım iyisinizdir

bnde lierac almak istiyorum
ama daha iyi bi marka varmı bilmiyorum.
göbekler artık iyice çıkmaya başladı,çatlamadan başlamak lazım

şimdilik sadece kakao kremi sürüyorum.body shop tan almıştım

cnm bende çok araştırdım ve mustela duble action da karar kıldım çevremde kullananlar var ve sıfır çatlak... o yüzden tereddütsüz aldım.

valla he senin yöntem daha iyyimiş
benim yakın arkadaşımda ahmile canım cok kilo aldı ay çok kilo aldım dedikçe aaa olur mu bebek büyüyor sen aynısın diyorum doktoru zaten fırçasını atmıs birde ben mi morel bozucam onunda kzıı olacak son 3 haftası :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…