2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar çok teşekkür ederim kaşıntı oldu muayene oldum mantarmış geceleri fitil kullanıyorum doktorum gebelikte sık karşılaştıklarını söyledi aman dikkat edin

büyüttüğüm gibü küçültmeyide bilirim deseydin
hamile insana şuran şişmiş buran büyümüş deyipte psikolojisini bozmasına yardım etmeyi ne kadar çok seviyolar

aynen bana üstelik görümcemler söylüyor ikidebir bende birkaç kere bişey demedim sonrada bi zahmet hamileyim kilo almadan olur mu senide örücez dedim :):1closedeyes:

Olmaz olur mu hiç?
Nasılsın canım?
Ben bugün sadece 3 derse girdim yani üç ders ayakta durdum ama bacaklarım çok ağrıyor(

Geçmiş olsun canım ya. İyice dinlenip sıcak birşeyler içmeye bak:teselli:

geçmiş olsun canım benimde eşim grip evde inşallah banada bulaşmaz :Saruboceq:
sıcak tut kendini bol bol dinlen zencefil bal karıştırıp ye iyi geliyor

geçmiş olsun cnm
bnde hasta olmaamk için bol bol c vitaminini yemeğe çalışıyorum
mandalina vs

Canım geçmiş olsun,bebeğininde maşallahı var,böyle açık açık söyleme nazar değer sonra, biz nazar boncuğunu konduralımda iyi bakmışsın bebişe,kilo alımın nasıl peki?

ay maşallah canım kuzucuğa

Çoook sağolun kızlar...Bol bol meyva yiyordum ama yakalandık işte yinede...Bol bol meyva yemeye yinede devam ediyorum...
Evet oğluşumun maşallahı varmış...Eşimde annemlerde öyle anlatma diyorlar nazar değecek diyorlar...Birdaha bende anlatmam öyle bıdığımı...
Hamile kaldığımdan beri bu arada sadece 2 kilo aldım ama banada çok almış gibi davranıyorlar...Davransınlar çokta umrumda...

cnm ya geçmiş olsun çok... inş ağır geçirmiyosundur? bilmiyorumkismile 2 :teytey: bebişinede maşallah.. evet anlatma fazla oy maşallah böle haberler alınca mutlu oluyorum yahuopuyorumnanaktan

cnm ya geçmiş olsun çok... inş ağır geçirmiyosundur? bilmiyorumkismile 2 :teytey: bebişinede maşallah.. evet anlatma fazla oy maşallah böle haberler alınca mutlu oluyorum yahuopuyorumnanaktan

Sağol canım benim...Yok işlerimi yapabiliyorum ama çabuk yoruluyorum...Evet anlatmayacağım bende korkuyorum nazar değmesinden...17. ayda buldum zaten meleğimi...Sen nasılsın canım...

üst üste girdiysen derslere oda yorar... varmı bi planın böyle yoğun derslerde? branşın ne cnm?

Branşım Türkçe canım.
Mecburen hep ayaktayım, oturarak ders anlatamıyorum.
Alışkanlık meselesi bir de.
Oturunca için rahat etmiyor.
Ancak onlar etkinlikleri yaparken oturabiliyorum, tek plan bu:))

Geçmiş olsun Welcome.
Ben dekorkuyorum öğrencilerden grip kapıcam diye.
Aksıran öksüren hiç eksik olmuyor şimdiden.

Sağol canım benim...Yok işlerimi yapabiliyorum ama çabuk yoruluyorum...Evet anlatmayacağım bende korkuyorum nazar değmesinden...17. ayda buldum zaten meleğimi...Sen nasılsın canım...

opuyorumnanaktan:teytey: mutluyum annemdeyim... ilk defa çok istediğim şey vardı adını demicem onu yedim sempatiksalakcinni:kedi: annemin yanında bide bizim iki kuş var onların kurlarını izleye izleye gün geçiriyorum cinsiyet belli olsa battaniye örcem onu bekliyorum bayanssulusmile

hoşgeldin jojopa.s.
allah a şükür 3 aya kadar gelebilmişsin inş bebişini sağlıcaklada kucaklarsın...

:2: Kızlar ben çok hastayım...Sanırım grip oldum...Offfff...
çok geçmiş olsun canım...
inş kısa zamanda atlatırsın...

canım 2 li testin günü geçmiş sayılır...
bundan sonra istersen 3 lü yaptırırsın artık...
bu arada maşallah bebişine...

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..bende nisan annesi olucam inş 14+5 olduk..cinsiyeti ne zaman belli olur merak ediyorum..
hoşgeldin aramızaa.s.
cinsiyet beli olmuştur
eğer bebeğin nazlanmayıp gösterirse bundan sonra öğrenebilirsin...

merhaba annişler ben mantar enfeksiyonu geçiriyorum fitil kullanıyorum biran önce geçer umarım nasılsınız umarım iyisinizdir
geçmiş olsun canım...
inş kısa zaman da atlatırsın...

arkadaşlar evet mantar enfeksiyonu hamilelikte sık karşılaşabiliyormuş...
dikket edilmesi gereken şeylerde şunlar...
iç çamaşırı penye olcak ve kuru olmasına özen gösterilecek...
tabi sık sık da değişecek...
aynı zamnda vajinada ıslak bırakılmamalı...
günlük pedleride kullanmamak lazım çünkü vajina devamlı havasız kalıyor...
birde banyoda falan vajinayı sabunla temas ettirmemek lazım...
sabunda mantar sebebi olabiliyor...

kızlar diğer topiclere bi baktım 100 n üstünde olanlar çok annelerde... bizde maş..arttık giderek inş daha çok oluruz..yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...

cnm benim...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Sağol canım...Dikkat et kendine...Ben dışarı çıkmıyorum ama yakalandık işte...Sen birde ortam içinde işin...Daha dikkatli ol...

Dikkat etmeye çalışıyorum ama evde bile yakalanabiliyor insan dediğin gibi.

Teşekkürler canım.
Ben olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
Ama o kadar çok wc ye gidiyorum ki sinir oluyorum kötükedihüso

Bizdede kuş vardı ama 1 ay önce eşim arkadaşına verdi...Üzüldüm ama ne yapayım bende biraz istedim verilmesini...Kuşum erkekti ve hep zille çiftleşiyordu...kaydirigubbakcemile3Birde hep derler ya evde hayvan iyi değilmiş...Bende anneme gittimi babamın kuşlarını izliyorum...Benim örme bebeklik battaniyem var yepyeni onunla örteceğim ve satın olarak kadife ve normal olan battaniyelerden alacağım...

kızlar diğer topiclere bi baktım 100 n üstünde olanlar çok annelerde... bizde maş..arttık giderek inş daha çok oluruz..yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...

Sen de hep başka topiklere sızıyorsun kaydirigubbakcemile3
Listede benim adım yok ama nisan annesi değilim diye yazdırmadım.
Hep buraya geldiğime göre yazdırsam mı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…