- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.521
büyüttüğüm gibü küçültmeyide bilirim deseydin
hamile insana şuran şişmiş buran büyümüş deyipte psikolojisini bozmasına yardım etmeyi ne kadar çok seviyolar
Olmaz olur mu hiç?
Nasılsın canım?
Ben bugün sadece 3 derse girdim yani üç ders ayakta durdum ama bacaklarım çok ağrıyor(
Geçmiş olsun canım ya. İyice dinlenip sıcak birşeyler içmeye bak:teselli:
geçmiş olsun canım benimde eşim grip evde inşallah banada bulaşmaz :Saruboceq:
sıcak tut kendini bol bol dinlen zencefil bal karıştırıp ye iyi geliyor
geçmiş olsun cnm
bnde hasta olmaamk için bol bol c vitaminini yemeğe çalışıyorum
mandalina vs
Canım geçmiş olsun,bebeğininde maşallahı var,böyle açık açık söyleme nazar değer sonra, biz nazar boncuğunu konduralımdaiyi bakmışsın bebişe,kilo alımın nasıl peki?
ay maşallah canım kuzucuğa
Çoook sağolun kızlar...Bol bol meyva yiyordum ama yakalandık işte yinede...Bol bol meyva yemeye yinede devam ediyorum...
Evet oğluşumun maşallahı varmış...Eşimde annemlerde öyle anlatma diyorlar nazar değecek diyorlar...Birdaha bende anlatmam öyle bıdığımı...
Hamile kaldığımdan beri bu arada sadece 2 kilo aldım ama banada çok almış gibi davranıyorlar...Davransınlar çokta umrumda...
cnm ya geçmiş olsun çok... inş ağır geçirmiyosundur? bilmiyorumkismile 2 :teytey: bebişinede maşallah.. evet anlatma fazla oy maşallah böle haberler alınca mutlu oluyorum yahuopuyorumnanaktan
üst üste girdiysen derslere oda yorar... varmı bi planın böyle yoğun derslerde? branşın ne cnm?
Sağol canım benim...Yok işlerimi yapabiliyorum ama çabuk yoruluyorum...Evet anlatmayacağım bende korkuyorum nazar değmesinden...17. ayda buldum zaten meleğimi...Sen nasılsın canım...
Branşım Türkçe canım.
Mecburen hep ayaktayım, oturarak ders anlatamıyorum.
Alışkanlık meselesi bir de.
Oturunca için rahat etmiyor.
Ancak onlar etkinlikleri yaparken oturabiliyorum, tek plan bu:))
Geçmiş olsun Welcome.
Ben dekorkuyorum öğrencilerden grip kapıcam diye.
Aksıran öksüren hiç eksik olmuyor şimdiden.
hoşgeldin jojopa.s.arkadaşlar meraba...aranıza yeni katıldım...uzun zamandır topiği takip ediyorum okuyorum fakat yazmak bugüne nasipmiş..ama ben çok acemiyim.sat 6 temmuz doğum tarihi 12 nisan.nasıl ekleyebilirim listeye??
biraz sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum ama çok şükür 3 ayın dolması itibariyle daha iyiiym.kanamam düşük tehlikem vardı.şükür atlattım.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
çok geçmiş olsun canım...:2: Kızlar ben çok hastayım...Sanırım grip oldum...Offfff...
canım 2 li testin günü geçmiş sayılır...Kızlar bugün 2'li test için dr. gittim...2'li test en son 13+6 olana kadar yapılıyormuş...Benim bugün 13+5 ama bebek büyük gözüküyor...İstersen yapalım dedi ama günü geçtiğinden usg göre bir faydası olmaz dedi...15 gün sonra 3'lü test için çağırdı...Bende yaptırmadım 2'liyi...Dr. ikide bir soruyor kesinmi son adet tarihin diyor evet diyorum ama bebeğin maşallahı varmış kızlar...Bunu 2 dr. söyledi...Böyle giderse bu tosun erken gelir dünyaya...
hoşgeldin aramızaa.s.mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..bende nisan annesi olucam inş 14+5 olduk..cinsiyeti ne zaman belli olur merak ediyorum..
geçmiş olsun canım...merhaba annişler ben mantar enfeksiyonu geçiriyorum fitil kullanıyorum biran önce geçer umarım nasılsınız umarım iyisinizdir
cnm benim...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
Sağol canım...Dikkat et kendine...Ben dışarı çıkmıyorum ama yakalandık işte...Sen birde ortam içinde işin...Daha dikkatli ol...
arkadaşlar evet mantar enfeksiyonu hamilelikte sık karşılaşabiliyormuş...
dikket edilmesi gereken şeylerde şunlar...
iç çamaşırı penye olcak ve kuru olmasına özen gösterilecek...
tabi sık sık da değişecek...
aynı zamnda vajinada ıslak bırakılmamalı...
günlük pedleride kullanmamak lazım çünkü vajina devamlı havasız kalıyor...
birde banyoda falan vajinayı sabunla temas ettirmemek lazım...
sabunda mantar sebebi olabiliyor...
opuyorumnanaktan:teytey: mutluyum annemdeyim... ilk defa çok istediğim şey vardı adını demicem onu yedim sempatiksalakcinni:kedi: annemin yanında bide bizim iki kuş var onların kurlarını izleye izleye gün geçiriyorum cinsiyet belli olsa battaniye örcem onu bekliyorum bayanssulusmile
kızlar diğer topiclere bi baktım 100 n üstünde olanlar çok annelerde... bizde maş..arttık giderek inş daha çok oluruz..yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?