2011 Nisan Anneleri

Anacım kimse memnun değil demekki halinden kaydirigubbakcemile3
canım bak sakın üzülme bende 15. haftaya kadar almadım ama bugun tartıldım 1 kg almısım dr um kızıcak ama analadım almısım gibi karnımda aniden çok büyüdü sanıırm aldım 1 kg
Bende 15.haftada aldım canım o 1 kiloyu sorma...Ay bide bu kabızlık sonum olacak
Canım kızlarda popo büyür derler eskiler seninkide bunu kanıtlamaya çalışıyor kendince demekki kaydirigubbakcemile3
bende kurbanda almayı düşünüyorum İzmire gitcem 20 haftalık olcam o zamana çok erken değil sanırım dimi kızlar

ya benim kayınpeder çekirdek hastası hergece onlar yerken bende yiyorum sonrada nerden çıktı bu kilolar diyorum of of.Onlar zaten dombili bende onlar gibi olcam erkenden kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çok isterim bebişime herşeyi alayım...zaten tüketici bi ruhum var... ama diğer annelerin tecrübelerine göre şu karara vardım... 8. aydan almaya başlıcam.. ama o ana kadar liste yapmayı düşünüyorum.. eşim bu kararımda istikrarlı olmayacağımı düşünüyor ama.. belki kararım değişir çok beğendiğim bişey olur alırım...

kızlar merhaba .. demir hapını ne zaman almaya başladınız. ben en son 1 ay önce kontrole gitmiştim. 1 kasıma anca randevu alabildim doktordan. A demir hapı için geç mi kalıyorum ...bu arada 13. haftadayım.

kızlar merhaba .. demir hapını ne zaman almaya başladınız. ben en son 1 ay önce kontrole gitmiştim. 1 kasıma anca randevu alabildim doktordan. A demir hapı için geç mi kalıyorum ...bu arada 13. haftadayım.

selam.. demir hapini kendi kafasina göre almiyolar canim,doktor bende kan testi yapti mesela persembe sonucu cikicak..ona göre demir vericekler serumla.simdiye kadar gerek duyulmadi mesela.elevittede var ama artik yeterli olmuyo anlasilan.ilk hamileligimde hic gerek olamadi mesela..seninde doktorun bilir.

bende $öyle cici cici pembeli $eyler almak istiyorum:hulya:ama ilk alacagim $ey don olacakyerimseniben:))bir cinsiyeti ögrenebilseydim.cocu ara renkler zaten oglumdan var..

Canım kızlarda popo büyür derler eskiler seninkide bunu kanıtlamaya çalışıyor kendince demekki kaydirigubbakcemile3

bende kurbanda almayı düşünüyorum İzmire gitcem 20 haftalık olcam o zamana çok erken değil sanırım dimi kızlar

canım valla bende toto yoktu büyümüş dediler bende üşenmedim ölçtüm hehehe fark yok eskisiyle

bend ekurbandan sonra başlarım sanıyorum bana seyahat yasak o zuden ben ilk 3 ay için bişiler lıacam sonra bebeğimi alıp itla anneme yada izmire kayınvaldieme gidicem oralardan ucuzluktan alırım kızıma bişiler

ay büyütmesin totomuzu yaw minik cadım hihoyyythihoyyythihoyyyt

bugun benim e$imde senin popon büyümüs dedi bana(annemde msnden kameradan bakiyo yok yok senin arkan bübümüs diyo kadincagiz pek bir kiz istiyo:ecrin_bebek:

bugun benim e$imde senin popon büyümüs dedi bana(annemde msnden kameradan bakiyo yok yok senin arkan bübümüs diyo kadincagiz pek bir kiz istiyo:ecrin_bebek:

ay sorma eşimde büyümüş mü dedim eh diyo ay dedim bak dpgruyu söle yok yok şaka diyo ay kime inancağımı şaşarıdım yawww :dance:
canim benim insallah ama hep bir korku var icimde banada kiz gibi geliyo :ecrin_bebek:ama yada erkekse diyorum cokta inandirmak istemiyorum kendimi..hayirlisi,sagliklisi olsunda..

canım bende çin takvimi ve rus takvimi tutumustu ikiside kız cıkıyordu dur bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda dedğin gibi geris boş valla hakkımızda hayılrısı canımcım

amin canim amin.aa bu arada benimde cin takvimi ve rus takvimi KIZ:ecrin_bebek:veriyooo.kaydirigubbakcemile2bakalim tutacakmi..

8. ay geç canım. 7. ay bile geç. Ağırlaşınca insan yerinden kıpırdayamıyor. Ben mevlüt şekeri, hastane çikolatası, kapı süsü v.s. işlerimi ve bebek alışverişlerini en geç 6. ayımda bitirmeyi düşünüyorum. O zaman çok enerjik oluyorsun. Sonrasında uzatıp ayaklarımı yatacağım.

Kan değerim iyi çıktığı için dr 5. ayda başlarız dedi. Bünyeye göre değişiyor canım.

canim benim insallah ama hep bir korku var icimde banada kiz gibi geliyo :ecrin_bebek:ama yada erkekse diyorum cokta inandirmak istemiyorum kendimi..hayirlisi,sagliklisi olsunda..

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah sağlıklı, hayırlı bir kızın olur.

Toto yayılması falan hurafe bence. Kızımda öyle bir hamileydimki sadece karnım vardı füze gibi. Kalçalarım hiç genişlemedi. Sokakta erkek, kadın tanımadığım kişiler beni çevirip erkek di mi diyorlardı. Yok erkekte doğum sancısı belden, kızda kasıktan gelir dediler benim belimden geldi. Eskiler bende bişey bilemediler. İnanmayın bunlara bence.

cnm en kısa zamanda yaptıklarını paylaş sengözlerimebaksanab evet haklısın esasında 6. ay en ideali.. ağırlaşmayı unuttum ama zaten arabayla girerim mağazaya alır çıkarım..gerçi gezmeninde keyfi farklı..

ben cinsiyetini ögrenir ögrenmez baslamistim herseyini hazirlamaya..
sanirim 6 nci ayimda odasini dahil herseyini bitirmistim..
son haftalarimi stressiz ve sakin gecirdim..
siddetle tavsiye ederim :)

bu arada cin takviminde kiz gösteriyo.. rus takvimi erkek / kiz emin olamadim..
esimin bu yil kani yenileniyo diyo.. ama aralikta--- ee ben agustosta hamile kaldi. peki sonuc ne?
bilir kisi varsa aranizda sölesin plsss

seninki ne zaman yenilendi?esininki aralikta yenilenicekse ve sende agustosta kaldigina göre tabikide KIZ:ecrin_bebek:cünkü en son senin yenilenmis oluyo bu duruma görezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…