- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.561
Anacım kimse memnun değil demekki halinden kaydirigubbakcemile3mrb kızlar bugun tartıya çıktım moralım sıfır oldu hıç kılo alamışım hamıleyken 2 kılo verdım yıne sadece o ıkı kıloyu almıştım gecen haftalar şimdı tık yok aynı.drumu aradım sorun yok dedı bundan sonra alcan dedı ıster ıstemez korkma dedı bebk sağlıklı.ya ben çok takıntılıyım napcam ben yaaamafoldumben
Bende 15.haftada aldım canım o 1 kiloyu sorma...Ay bide bu kabızlık sonum olacakcanım bak sakın üzülme bende 15. haftaya kadar almadım ama bugun tartıldım 1 kg almısım dr um kızıcak ama analadım almısım gibi karnımda aniden çok büyüdü sanıırm aldım 1 kg
Canım kızlarda popo büyür derler eskiler seninkide bunu kanıtlamaya çalışıyor kendince demekki kaydirigubbakcemile3ya şeker anneler benim karnım bir anda nasıl çıktı anlayamadım 2-3 gun iöinde belim dümdüz oldu tam hamiş kıvamına girdim kilo alahtan almadımda gerçi popon büyümüş dediler ama öyle olsa 36 beden atekelrim nasıl giricem hala dimi ama ?
bende kurbanda almayı düşünüyorum İzmire gitcem 20 haftalık olcam o zamana çok erken değil sanırım dimi kızlarcanım ben sadece bir battaniye aldım krem rengi daha cinsiyeti belli olmmaıstı zaten krem rengi alacaktım . birde don al donansın dediler don aldım kuzuma eşim çok güldü kız donu bu diye neyse birkaç gun sonra kızım olacağını öğrendik
içime doğmus demekki
henuz hiç birşey almadık 5. aydan sonra başlarız ufak tefek diye düşündük
ne zaman başlanırki bilmiyorum
kızlar merhaba .. demir hapını ne zaman almaya başladınız. ben en son 1 ay önce kontrole gitmiştim. 1 kasıma anca randevu alabildim doktordan. A demir hapı için geç mi kalıyorum ...bu arada 13. haftadayım.
kızlar merhaba .. demir hapını ne zaman almaya başladınız. ben en son 1 ay önce kontrole gitmiştim. 1 kasıma anca randevu alabildim doktordan. A demir hapı için geç mi kalıyorum ...bu arada 13. haftadayım.
kızlar ben çok isterim bebişime herşeyi alayım...zaten tüketici bi ruhum var... ama diğer annelerin tecrübelerine göre şu karara vardım... 8. aydan almaya başlıcam.. ama o ana kadar liste yapmayı düşünüyorum.. eşim bu kararımda istikrarlı olmayacağımı düşünüyor ama.. belki kararım değişir çok beğendiğim bişey olur alırım...
bende $öyle cici cici pembeli $eyler almak istiyorum:hulya:ama ilk alacagim $ey don olacakyerimseniben:))bir cinsiyeti ögrenebilseydim.cocu ara renkler zaten oglumdan var..
Canım kızlarda popo büyür derler eskiler seninkide bunu kanıtlamaya çalışıyor kendince demekki kaydirigubbakcemile3
bende kurbanda almayı düşünüyorum İzmire gitcem 20 haftalık olcam o zamana çok erken değil sanırım dimi kızlar
canım valla bende toto yoktu büyümüş dediler bende üşenmedim ölçtüm hehehe fark yok eskisiyle
bend ekurbandan sonra başlarım sanıyorum bana seyahat yasak o zuden ben ilk 3 ay için bişiler lıacam sonra bebeğimi alıp itla anneme yada izmire kayınvaldieme gidicem oralardan ucuzluktan alırım kızıma bişiler
ay büyütmesin totomuzu yaw minik cadım hihoyyythihoyyythihoyyyt
scprpion cum bende ilk don aldım kızıma bence xeninde kızın olcak hep öyle doguyor içime :teytey:
bugun benim e$imde senin popon büyümüs dedi bana(annemde msnden kameradan bakiyo yok yok senin arkan bübümüs diyo kadincagiz pek bir kiz istiyo:ecrin_bebek:
canim benim insallah ama hep bir korku var icimde banada kiz gibi geliyo :ecrin_bebek:ama yada erkekse diyorum cokta inandirmak istemiyorum kendimi..hayirlisi,sagliklisi olsunda..
ay sorma eşimde büyümüş mü dedim eh diyo ay dedim bak dpgruyu söle yok yok şaka diyo ay kime inancağımı şaşarıdım yawww :dance:
canım bende çin takvimi ve rus takvimi tutumustu ikiside kız cıkıyordu dur bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda dedğin gibi geris boş valla hakkımızda hayılrısı canımcım
kızlar ben çok isterim bebişime herşeyi alayım...zaten tüketici bi ruhum var... ama diğer annelerin tecrübelerine göre şu karara vardım... 8. aydan almaya başlıcam.. ama o ana kadar liste yapmayı düşünüyorum.. eşim bu kararımda istikrarlı olmayacağımı düşünüyor ama.. belki kararım değişir çok beğendiğim bişey olur alırım...
canim benim insallah ama hep bir korku var icimde banada kiz gibi geliyo :ecrin_bebek:ama yada erkekse diyorum cokta inandirmak istemiyorum kendimi..hayirlisi,sagliklisi olsunda..
8. ay geç canım. 7. ay bile geç. Ağırlaşınca insan yerinden kıpırdayamıyor. Ben mevlüt şekeri, hastane çikolatası, kapı süsü v.s. işlerimi ve bebek alışverişlerini en geç 6. ayımda bitirmeyi düşünüyorum. O zaman çok enerjik oluyorsun. Sonrasında uzatıp ayaklarımı yatacağım.
Kan değerim iyi çıktığı için dr 5. ayda başlarız dedi. Bünyeye göre değişiyor canım.
Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah sağlıklı, hayırlı bir kızın olur.
ben cinsiyetini ögrenir ögrenmez baslamistim herseyini hazirlamaya..
sanirim 6 nci ayimda odasini dahil herseyini bitirmistim..
son haftalarimi stressiz ve sakin gecirdim..
siddetle tavsiye ederim :)
bu arada cin takviminde kiz gösteriyo.. rus takvimi erkek / kiz emin olamadim..
esimin bu yil kani yenileniyo diyo.. ama aralikta--- ee ben agustosta hamile kaldi. peki sonuc ne?
bilir kisi varsa aranizda sölesin plsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?