2011 Nisan Anneleri

cnm doktor 180 den sonra tehlike dedi ama bizimki hep böle yüksek...çok hareketli yorluyo ondanmı kine .. bide ben heycan yapıyom ya onu görcem die onun çok etkisi var sanırım..

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrr uyanamadınız mı halaaaaa maş. gece yarısı sohbetler yapılmış ben de genelde tavuk gibi 9 da yattığım içinakannehir malum tabi bi de rken kalkıyorum okul için.Ama bugün evdeyimmmm azcık ben de katılayım canım sohbetlere olmuyor böyle:lepi:

mormaske selam canım,nasılsın?
günlerin nasıl geçiyor,inş. bir sıkıntın yoktur.a.s.

günaydın canımcım
iyiyim sen nasılsın ikili testim güzel çıktı çok şükür ama 3 sonuç var sanki bana bu test istatistiksel bir veri gibi geldi her yaşın risk oranı belli oraya onu kesin yazıyorlar
3lü için 5 kasıma gün verdi...
senin cinsiyet belli oldumu olumunekankayizsmile

günaydın foransys, KEJA, leylaars, mesa, mormaske, tualina...
ben de dün gece ta 10 da geldim eve..iş anca bitti. valla bebişim hakkını helal etsin ya..çok üzgünüm valla. başım da acayip ağrıyo.siz nasılsınız?

Geçmiş olsun canım baş ağrısı bende de oluyo ama bende migren var tuttu mu zor geçiyor inş seninkisi geçer hemen.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım baş ağrısı bende de oluyo ama bende migren var tuttu mu zor geçiyor inş seninkisi geçer hemen.

canım ya inşallah. ben bu ara pek bişey yiyemiyorum. hep iştahım böle gidicek sanırım. yiyorum mesela. hala canım istiyo ama birden mideme bi taş otuyruyo sanki doyma hissi oluşuyo. eğer devam eder de yersem kusuyorum.benneyaptımki

çok geç gelmişsin canım ,yorgunluktan ağrımıştır başın geçmiş olsun...

Canım bu doyma hissi hani demişsin yaa mideme taş oturuyor diye yeni mi başladı bu haftalarda mı daha önce bişey var mıydı??Ben de şu an maş güzel yiyorum ama ilerki haftalarda ne olur bilemem:bbo:

yeni başladı canım ya. o nedenle kusuyorum sık sık. o kusma hissi birden gelio.. ortada bişey yok. ne bulantı ne bişii. birden midem bi sıkılıyo.. daha o mu bu mu demeden kendimi lavaboda buluyorum.

günaydın arkadaşlar

evet bende güzel yiyorum ve korkuyorum çok kilo alcam diye 13+1 toplam 2 kilo almıştım şimdi 15+5 olduk kimbilir kaç oldum bakalım c.tesi kontrol var doktor ne diycek bide kızyo doktora gitmeye korkuyorum:) ş tartılma olayı olmasa bakalım inş hayırlsııyla cinsiyetide söler sizler nasılsınız

ben de çok kilo alıyorum cnm şimdiden 4 aldım,, cinsiyeti de merak ediyorum hem de cok eşim kız olursa ismini sen koy erkek olursa ben diyor

ben de çok kilo alıyorum cnm şimdiden 4 aldım,, cinsiyeti de merak ediyorum hem de cok eşim kız olursa ismini sen koy erkek olursa ben diyor

Canım ilerleyen zamanlarda kilomuzu dengeleriz bende artık takmıyorum ama tabiiki koyvermedim kendimi.Dikkat ediyorum yine de ama şimdiden ağırlaştım yoruluyorum çabuk,merdiven çıkarken özellikle.İsim konusunuda erkek olursa kocana bırakırsan kesin babasının ismini koyar söylemedi deme

günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım ben ıyıyım cok sukur pazartesı kontrolum var bebegımı oyle cok ozledımkı 4 haftadır goremedım bakalım bu gıdısımde ense kalınlıgı olculecek cok osledım onuuu bennnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

ay evet ya babasının ismi osman tutturdu osman olsun hatta osman berk olsun diye delirtiyor beni osman isminde kimi tanısa mülayim zeki ve efendi oluyormuş kendi babam diye koymuyorum diyor bi de

ya kızlar ben 62 kiloyla hamile kalmıştım
şimdi 59 kiloyum
iyi değil demi
doktorum ilgisiz zaten napıyım ben
yiyiyorum da aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…