- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.601
mormaske selam canım,nasılsın?
günlerin nasıl geçiyor,inş. bir sıkıntın yoktur.a.s.
günaydın foransys, KEJA, leylaars, mesa, mormaske, tualina...
ben de dün gece ta 10 da geldim eve..iş anca bitti. valla bebişim hakkını helal etsin ya..çok üzgünüm valla. başım da acayip ağrıyo.siz nasılsınız?
Geçmiş olsun canım baş ağrısı bende de oluyo ama bende migren var tuttu mu zor geçiyor inş seninkisi geçer hemen.
günaydın foransys, KEJA, leylaars, mesa, mormaske, tualina...
ben de dün gece ta 10 da geldim eve..iş anca bitti. valla bebişim hakkını helal etsin ya..çok üzgünüm valla. başım da acayip ağrıyo.siz nasılsınız?
canım ya inşallah. ben bu ara pek bişey yiyemiyorum. hep iştahım böle gidicek sanırım. yiyorum mesela. hala canım istiyo ama birden mideme bi taş otuyruyo sanki doyma hissi oluşuyo. eğer devam eder de yersem kusuyorum.benneyaptımki
yeni başladı canım ya. o nedenle kusuyorum sık sık. o kusma hissi birden gelio.. ortada bişey yok. ne bulantı ne bişii. birden midem bi sıkılıyo.. daha o mu bu mu demeden kendimi lavaboda buluyorum.
Hoşgeldiniz kızlar size de günaydın bugün kalktım erkenden bekledim sizi burdaolumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar
evet bende güzel yiyorum ve korkuyorum çok kilo alcam diye 13+1 toplam 2 kilo almıştım şimdi 15+5 olduk kimbilir kaç oldum bakalım c.tesi kontrol var doktor ne diycek bide kızyo doktora gitmeye korkuyorum:) ş tartılma olayı olmasa bakalım inş hayırlsııyla cinsiyetide söler sizler nasılsınız
ben de çok kilo alıyorum cnm şimdiden 4 aldım,, cinsiyeti de merak ediyorum hem de cok eşim kız olursa ismini sen koy erkek olursa ben diyor
Canım ilerleyen zamanlarda kilomuzu dengeleriz bende artık takmıyorum ama tabiiki koyvermedim kendimi.Dikkat ediyorum yine de ama şimdiden ağırlaştım yoruluyorum çabuk,merdiven çıkarken özellikle.İsim konusunuda erkek olursa kocana bırakırsan kesin babasının ismini koyar söylemedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?