- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.641
günaydın bayanlar. ben de 15 haftalık oldum ama cinsiyeti söylemedi doktor. bu hafta başka hastaneye gitcem. ben erkek hissediyor gibiyim. eşim zaten baştan beri oğlum diye seviyor.
ne tatlı oğlunla birlikte 2. bebek duygusunu yaşamak demi?biri yanında diğeri karnında.miniğin haraketli ve sesli olcağa benziyor şimdiden çok sesliler koro ekibinden ninni dinlemeye başlamış yavrum
darısı başına
hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
bu ninni işini sizde yapın çünkü doğduktan sonra bunu okuduğunuzda sakinleşiyor hatta 2-3 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz...
amin amin amin canım inşallah sağlıcakla huzurla hayırlısıyla inşallah.hııımmm ben doğru düzgün ninni bilmem ki telefona yüklesem ordan mı dinletsem arada sırada acabaopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da önemli deil
benim doktorun tahmini bile yok ben önceleri kız hissediyordum birara erkek şimdi gene kız hissediyorum zemuszemus
geç olsunda güç olmasın
olmaz senin sesinden olmalı bebekler için dünyadaki zemuszemusen sakinleştirici ses annesinin sesiymiş
elini göbüşine koyup onunla paylaş bunu bence
hımmm o zaman ninni öğrenmeliyim CADIARZU internetten baksam acaba?
sevdiğin bir şarkıyı bebişe uyarlayabilirsin komik ve eğlenceli oluyor
bebişinle konuşmayı da unutma sakınŞeniz
amanın kızlar mayıs 2011 anneleri sitesinde 12 haftalık bebeğin görüntüsü var ben buraya kopyalamadım bir bilen varsa getirsin
inanılmaz harika
Allahım sen ne büyüksün
Kızlar merhaba ben 10+4 deyim 11+2 de randevum var doktora gidicem cinsiyetini öğrenebilirmiyim.
kıyamam bebeğim sana(
Rica ederim opuyorumnanaktanyapamadım teşekkürler bambik
Kızlar merhaba ben 10+4 deyim 11+2 de randevum var doktora gidicem cinsiyetini öğrenebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?