2011 Nisan Anneleri

ne tatlı oğlunla birlikte 2. bebek duygusunu yaşamak demi?biri yanında diğeri karnında.miniğin haraketli ve sesli olcağa benziyor şimdiden çok sesliler koro ekibinden ninni dinlemeye başlamış yavrum

darısı başına
hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
bu ninni işini sizde yapın çünkü doğduktan sonra bunu okuduğunuzda sakinleşiyor hatta 2-3 yaşına kadar kullanabiliyorsunuz...

Günaydınn güzel nisan anneleri :CüvCüv:

Dün gece bol bol cinsiyet konuşulmuş
Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı sağlıklı sıhhatli :Saruboceq:

benim eşimde bazen oğluma şunu alcam bunu yapacam hemen araba koltuğu alcam oraya oturtacam diye seviyor bazende annesine benzesin beyaz tenli senin gibi olsun kız olursa ben yandım ben biriyle baş edemiyordum(yani benle) şimdi 2.geliyor diyor.her iki şekilde de seviyor :))))

amin amin amin canım inşallah sağlıcakla huzurla hayırlısıyla inşallah.hııımmm ben doğru düzgün ninni bilmem ki telefona yüklesem ordan mı dinletsem arada sırada acabaopuyorumnanaktan

söylemedi yaa. devlet hastanesine gittim en baştan ben. yaa hiç sevmedim.sormadan hiçbişey söylemiyorlar. cinsiyeti de 20. haftaya doğru söylüyorlarmış. ayrıntılı ultrasonda. bu hafta başka bir hastaneye gitcez bakalım. orası nasıl.

amin amin amin canım inşallah sağlıcakla huzurla hayırlısıyla inşallah.hııımmm ben doğru düzgün ninni bilmem ki telefona yüklesem ordan mı dinletsem arada sırada acabaopuyorumnanaktan

olmaz senin sesinden olmalı bebekler için dünyadaki zemuszemusen sakinleştirici ses annesinin sesiymiş
elini göbüşine koyup onunla paylaş bunu bence

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da önemli deil
benim doktorun tahmini bile yok ben önceleri kız hissediyordum birara erkek şimdi gene kız hissediyorum zemuszemus
geç olsunda güç olmasın

aynı senin gibi ben de senin kızın olur dediler kız hissettim şimdi de erkek hissediyorum rüyamda da hep erkek bebek görüyorum hiç kız bebek görmedim

sevdiğin bir şarkıyı bebişe uyarlayabilirsin komik ve eğlenceli oluyor
bebişinle konuşmayı da unutma sakınŞeniz

örneğin ? bebişimle konuşuyrm ama sevme kısmında ne yapıyorsun bakim nasılsın ben seni çok seviyorum iyiki geldin annem falan sık sık diyorum.ilerleyen dönemlerde hareketlenince daha çok konuşuruz bence:1rolleyes:

amanın kızlar mayıs 2011 anneleri sitesinde 12 haftalık bebeğin görüntüsü var ben buraya kopyalamadım bir bilen varsa getirsin
inanılmaz
Allahım sen ne büyüksün

Son düzenleme:
ben de akıllı ve sağlıklı bebeğim diye seviyom benim bebeğim güzel ahlaklıymış hayırlı bir evlat mı olacak mıs doğarken annesini hiç üzmüyecekmiymiş dünyanın en güzel bebeğimiş diye seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…