- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.621
ay evet ya babasının ismi osman tutturdu osman olsun hatta osman berk olsun diye delirtiyor beni osman isminde kimi tanısa mülayim zeki ve efendi oluyormuş kendi babam diye koymuyorum diyor bi de
bizimkide oğlumda babamın ismini koyacam diye tutturdu ben de yanına istediğim ismi eklettim neyseki şimdi benim istediğim isim kullanılıyor
7 yaşındaki oğlum kızıyor benle dalga geçiyorlar ismo diyorlar neden koydunuz diye
bizimkide oğlumda babamın ismini koyacam diye tutturdu ben de yanına istediğim ismi eklettim neyseki şimdi benim istediğim isim kullanılıyor
7 yaşındaki oğlum kızıyor benle dalga geçiyorlar ismo diyorlar neden koydunuz diye
isim gerçekten önemli bana da babaannemin ismini koymuşlar kezban üstelik ben den önce ablalalarımın ismi gayet güzel hatta önceleri değiştirmek istiyordum ,,,bazen neden koydunuz diyorum babam daha sen doğmadan ismin hazırdı diyor ben de şanssızlığım daha doğmadan başlamış diyorum :)
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan 62 kiloyum daha cinsiyetimiz belli değil
evet arkadaşım :) yaşım 28
sizin cinsiyetiniz bellimi biz ikili testimizi cuma yaptırdık pazartesi sonuçları aldım doktor normal dedi hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alabilsek sağlıklı bişekilde:)
günaydın kızlar benimde dr.kontrolüm bu hafta ama benim dr.20 günde bir çağırıyor.bende 1 ay olsun sonra gideyim diyorum.ultrason dr.10.haftada bana kıza benziyor demişti ya dr.sordum b kadar erken belli olmaz dedi bu gidişimde net ne olduğunu öğrenecem sanırım.sizce benimki kız mı erkek mi?benim içime hep erkek doğuyor ama ultrason dr.kız dedi diyede onada adapte olmaya çalışıyrm.gerçi kadın net değil demişti.ayy ne bileyim yaa sağlıcakla olsunda kuzucuğum
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da önemli deil
benim doktorun tahmini bile yok ben önceleri kız hissediyordum birara erkek şimdi gene kız hissediyorum zemuszemus
geç olsunda güç olmasın
severken kızım diye mi yoksa oğlum diye mi seviyorsun?
kuzum diye seviyorum
abisi karnımdayken söylediğim kendi uydurduğum bir ninnisi vardı onu şimdi
kardeşine uyarlayıp beraber söylüyoruz
içerden diyordur bizimkiler gene başladılarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?