2011 Nisan Anneleri

benim ilk 3 ay jet hızında uzadı tüylerim ağacım şoka giriyordu her seferinde ama 12. haftadan sonra da hızı azaldı baya geç çıkıyor kızım olucak :))

canım kızım olucak ama boş bir zamanımda eğlencesine deneyeceğim

canım hep ekşi tuzlu canım çekti, idrarım zaten deli gibi su içmekten açık renk, hamile kaldığım ay temmuz yani 7 yaşım 33 = 40 , gögüslerim in ucu çabuk koyulaştı sonucta KIZIM OLUCAK

bencede 11 erken biraz öğrenmek için...

canım benim dr um 11+0 da kız gibi görünüyor ama kız demiyorum demişti 13+5 te % 99.9 kız dedi net olmayabiliyor dediğin gibi 11. haftada

Son düzenleme:
aynı senin gibi ben de senin kızın olur dediler kız hissettim şimdi de erkek hissediyorum rüyamda da hep erkek bebek görüyorum hiç kız bebek görmedim

Aynen canım yaa ben de sürekli rüyalarımda erkek bebek görüyorum hayırlısı bakalım bekliyorum ne olacak cinsiyeti.Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle:Saruboceq:

ben 15+1 de öğrendim kızlar
ve bnmde cnm hep ekşiler çekiyordu ilk zamanlar.
daha doğrusu bulantım vardı o yuzden midemi bastırsın diye tuzlu ekşi yiyordum

bide herkez ama herkez bana kızın olucak dedi yanıldılar.:)

Son düzenleme:
bir arkadaş bahsetmişti kimdi unuttum
sular seller görmüştü yorumunda kız demişti kızı olacaktı
bende sularla pek uğraşıyoorum sular altından geçiyor yüzüyorum falan hayırlısı

Aynen canım yaa ben de sürekli rüyalarımda erkek bebek görüyorum hayırlısı bakalım bekliyorum ne olacak cinsiyeti.Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle:Saruboceq:

Denizcim opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoduk herşey yolundadır inşallah
senin oğluşun olucak gibime geliyo gamyoncuiremsu
bi daha ki kontrolün ne zaman? ben bu cuma gidicem bakalım bi tahmin alabilecekmiyim boshayallersmile

Ayy canım benim telefonum çaldı yazamadım beklettim seni de.İyiyim canım çok şükür nasıl olsun işte koşturmaca.Daha cinsiyeti belli değil ama ben de erkek hissediyorum.Bakalım tahminler doğru çıkacak mı sabırsızlanıyorum.2li testten sonra ayda bir görüşelim dedi ben de işte bayramdan önce bi kere daha giderim...
Hadi bakalım belki de cuma senin yaramaz cinsiyetini gösterecek

sabah geldim ne güzel günaydın dedim kimse bana cvp vermedi ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Yok canım KK da dolanıyodum bende :)

İlk başta 2 haftada bir çağırıyordı niye öyle çağırıyolar diye söyleniyordum şimid ayda bir çağıracak diye ödüm patlıyo
ama cuma günü 2'li sonuçlarını gösterdikten sonra ayda bi görüşelim diyecek galiba

Allah gönlümüze göre versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun :Saruboceq:

Bu arada dün akşam çatlaklardan konuşulmuş
Ben sebamed'in fine&sensitive Losyonu ve badem,kakao, çörekotu yağı karışımını kullanıyorum
Bu tarifleri 2 tane 8 aylık hamile arkadaşımdan aldım ikiside çatlamadı umarım bende de işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…