- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.661
Kızlar merhaba ben 10+4 deyim 11+2 de randevum var doktora gidicem cinsiyetini öğrenebilirmiyim.
Rica ederim opuyorumnanaktan
Bazı arkadaşlaımız 11+ da öğrendiler ama bazılarımız hala bekliyor boshayallersmile
benim ilk 3 ay jet hızında uzadı tüylerim ağacım şoka giriyordu her seferinde ama 12. haftadan sonra da hızı azaldı baya geç çıkıyor kızım olucak :))hee benimki 2007 de mi ne hahah ama en son benimki oluyo dimi.. bencede öyle..
zaten bütün hurafeleri lehime ceviriyorum ben..
bi test vardi bebek kizmi erkek mi diye..koca kari testleri--
bacaktaki killarin cabuk uzuyomu diyo. evet dedim. erkek oluyomus o zaman..
aman yok canim diyorum icimden hahaha eskisine göre daha hizli deil. ayni.. yokyok hatta yavas uzuyo :roflol:
canım kızım olucak ama boş bir zamanımda eğlencesine deneyeceğimbak nette buldum bir kocakari testi:))) alintidir..
Bu test icin bir adet dikis ignesi, bir adet silgili ucu guzelce acilmis kursun kalem ve iplik lazim. Ipligi igneden geciriyorsun ve igneyi kursun kalemin silgisine diklemesine batiriyorsun. Sonra ipin ucundan tutup bileginin uzerinde bekletiyorsun. Kalem yukari asagi(parmaklarina dogru) hareket ederse kiz bebek, sagdan sola hareket ederse erkek bebek demektir. Bu testin ilginc tarafi sadece o hamilelik icin degilde genel olarak kac cocuk olup hangi sirada olacagini soyluyormus. Iki cocuk arasinda kalem ya duruyormus ya da dairesel hareket ediyormus. Mesela once yan yana dur, yan yana dur, asagi yukari dur=erkek/erkek/kiz olacak demekmis.
Erkek Bebek Belirtileri(alintidir)
Hamileliğin ilk zamanlarında sabah hastalıkları yaşamazsınız
Bebeğinizin kalp atış hızı dakikada 140 dan daha azdır
Ağırlığı karnınızın ön bölümünde taşırsınız
Karnınız basketbol topu gibidir
Göğsünüzün çevresi gözlenebilir şekilde koyulaşır
Ekşi ve tuzlu yiyeceklere aşerersiniz
Et ve peynir gibi proteinlere aşerersiniz
Ayaklarınız hamilelikten önce olduğundan daha soğuktur
Ayağınızın üzerindeki tüyler hamilelik sırasında daha çabuk uzarlar
Elleriniz çok kurudur
Uyurken yastığınız kuzeye bakar
Baba adayı da sizinle birlikte kilo alır
Hamilelik size güzellik katmıştır
İdrarınız açık sarıdır
Burnunuz genişler
Evlilik yüzüğünüzü karnınıza tuttuğunuzda yuvarlak çizer gibi hareket eder
Baş ağrıları yaşarsınız
Hamile kaldığınız zamanki yaşınızla hamile kaldığınız ayın rakamını toplarsanız elde ettiğiniz rakam çift sayıdır
bencede 11 erken biraz öğrenmek için...
bencede 11 erken biraz öğrenmek için...
aynı senin gibi ben de senin kızın olur dediler kız hissettim şimdi de erkek hissediyorum rüyamda da hep erkek bebek görüyorum hiç kız bebek görmedim
Aynen canım yaa ben de sürekli rüyalarımda erkek bebek görüyorum hayırlısı bakalım bekliyorum ne olacak cinsiyeti.Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle:Saruboceq:
Aynen canım yaa ben de sürekli rüyalarımda erkek bebek görüyorum hayırlısı bakalım bekliyorum ne olacak cinsiyeti.Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle:Saruboceq:
bende rüyamda yatagımın üzerinde mavi bir erkek montu görmüştüm:))
Hayırlı olsun canım,aramıza hoşgeldin.Kazasız belasız sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallaha.s.
2011 mayıs annelerinden alıntı;
Bu gerçek değildir ya mum heykeli falandır heraldelmaz:
Denizcim opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoduk herşey yolundadır inşallah
senin oğluşun olucak gibime geliyo gamyoncuiremsu
bi daha ki kontrolün ne zaman? ben bu cuma gidicem bakalım bi tahmin alabilecekmiyim boshayallersmile
Ayy canım benim telefonum çaldı yazamadım beklettim seni de.İyiyim canım çok şükür nasıl olsun işte koşturmaca.Daha cinsiyeti belli değil ama ben de erkek hissediyorum.Bakalım tahminler doğru çıkacak mı sabırsızlanıyorum.2li testten sonra ayda bir görüşelim dedi ben de işte bayramdan önce bi kere daha giderim...
Hadi bakalım belki de cuma senin yaramaz cinsiyetini gösterecek
sabah geldim ne güzel günaydın dedim kimse bana cvp vermedi ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?