- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.681
sabah geldim ne güzel günaydın dedim kimse bana cvp vermedi ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sabah geldim ne güzel günaydın dedim kimse bana cvp vermedi ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayy kıyamam hayırdır inşallah ne olur kötü bişey söleme
bi an boş bulundum biliyormusun cevap yazarken senin şu ifadeler mahvoldum ben yazıyordu aklım çıktı
hoşgeldin cnm benimle aynı doğum tarihin
mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?
canım benim ya kötü bişey yok kıssss biz çok iyiyiz sizler nasılsınız
bu arada ben bebeğe oda yapmaktan vazgeçtim park yatakmı alıym normal beşik mi sizce
tamam şımarabilirim hemnnnnnnnnnnnnnn hoşbuldum kıslarrr nasılsınız özledim sizle sohbet yapmayı sabah geldim kimse cvp vermeyince canım sıkıldı ama şimdi çoook mutluyum
alışveriş topiğine bakıyordum benimde aklımda kırk bin soru var çok iyi olmuş o topiğin açılması
gözün aydın tatlımmm erkek haberlerinin üstüne birde prenses oldu sonunda erkek patlaması var bu yıl
neden vazgeçtin cnm maddi yönden mi yoksa başka sebebi mi var
dscopurcum dün cevap yazamadım.çıkmak zorunda kaldım.saol yardımın için deneyeceğim biraz daha bakalım. günaydın bu arada.umarım her şey yolundadır..
Nazlanırmışta aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
canım benim ya kötü bişey yok kıssss biz çok iyiyiz sizler nasılsınız
bu arada ben bebeğe oda yapmaktan vazgeçtim park yatakmı alıym normal beşik mi sizce
mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?
QUOTE=Bammbik;15781013]
Banada kimse cevap vermedi :teselli: üzülme bazen oluyor arada kaynıyor :teselli:
Hoşgeldin Şeniz
önemli değil tatlımmm herşey yolunda bizde sende ne var ne yok bizim cinsiyette belli erkekmiş oğuz bey geliyor inşallah
Hayırlı olsun canım,bi oğluşumuz daha geliyor desene.Valla kesinleşenlere özeniyorum,ben 9 kasımda gidicem kontrole o zamana kadar sabredicez artıkgamyoncuiremsu
maddi değil tatlım ya ben kiracıyım evim 2+1 zaten normalde salonda oturuyorum diğer odamdada 2 kanepe var onları çıkartıp bebeğe oda yapacaktım ama arkadaşlar 1 yıl sonra yap odasını ilk doğum yaptığında gelenin çok olur diyolar doğruda benim annemler antepte ben istanbulda doğuma gelirler şimdi nerde yatırıcam yatak odam da yer var şimdilik bi beşikle şifonyer mi alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?