2011 Nisan Anneleri

tamam şımarabilirim hemnnnnnnnnnnnnnn hoşbuldum kıslarrr nasılsınız özledim sizle sohbet yapmayı sabah geldim kimse cvp vermeyince canım sıkıldı ama şimdi çoook mutluyum
alışveriş topiğine bakıyordum benimde aklımda kırk bin soru var çok iyi olmuş o topiğin açılması

bi an boş bulundum biliyormusun cevap yazarken senin şu ifadeler mahvoldum ben yazıyordu aklım çıktı

canım benim ya kötü bişey yok kıssss biz çok iyiyiz sizler nasılsınız
bu arada ben bebeğe oda yapmaktan vazgeçtim park yatakmı alıym normal beşik mi sizce

mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?

gözün aydın tatlımmm erkek haberlerinin üstüne birde prenses oldu sonunda erkek patlaması var bu yıl

dscopurcum dün cevap yazamadım.çıkmak zorunda kaldım.saol yardımın için deneyeceğim biraz daha bakalım. günaydın bu arada.umarım her şey yolundadır..

Nazlanırmışta aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

gözün aydın tatlımmm erkek haberlerinin üstüne birde prenses oldu sonunda erkek patlaması var bu yıl

çok saol canımm ya öyle heyecanlandım ki..senin cinsiyet belli mi ilk sayfada yazmıyor.ben de yeni katıldığım için bilmiyorum.bu arada park yataklar da çok tatlı oluyor ama galiba 8 9 aylık olana kadar kullanılabiliyormuş tatlım yanılmıyorsam.yanlış biliyor da olabilirim.

neden vazgeçtin cnm maddi yönden mi yoksa başka sebebi mi var

maddi değil tatlım ya ben kiracıyım evim 2+1 zaten normalde salonda oturuyorum diğer odamdada 2 kanepe var onları çıkartıp bebeğe oda yapacaktım ama arkadaşlar 1 yıl sonra yap odasını ilk doğum yaptığında gelenin çok olur diyolar doğruda benim annemler antepte ben istanbulda doğuma gelirler şimdi nerde yatırıcam yatak odam da yer var şimdilik bi beşikle şifonyer mi alsam diyorum

dscopurcum dün cevap yazamadım.çıkmak zorunda kaldım.saol yardımın için deneyeceğim biraz daha bakalım. günaydın bu arada.umarım her şey yolundadır..

önemli değil tatlımmm herşey yolunda bizde sende ne var ne yok bizim cinsiyette belli erkekmiş oğuz bey geliyor inşallah

sabah geldim ne güzel günaydın dedim kimse bana cvp vermedi ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

QUOTE=Bammbik;15781013]

Banada kimse cevap vermedi :teselli: üzülme bazen oluyor arada kaynıyor :teselli:

Hoşgeldin Şeniz
[/QUOTE]

Burası kalabalık olduğu için kimse üzerine almamıştır canım.Bende bazen yazılanlara yorum yapacakken vazgeçiyorum,bana yazmamış cevap yazmayayım diyorum.Üzülme olur muolumunekankayizsmile

canım benim ya kötü bişey yok kıssss biz çok iyiyiz sizler nasılsınız
bu arada ben bebeğe oda yapmaktan vazgeçtim park yatakmı alıym normal beşik mi sizce

Bende bu konuda kararsızım kafamçokkarıştı
mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?

Gözünaydın jojopçum kaç haftalıksın?

QUOTE=Bammbik;15781013]

Banada kimse cevap vermedi :teselli: üzülme bazen oluyor arada kaynıyor :teselli:

Hoşgeldin Şeniz

Burası kalabalık olduğu için kimse üzerine almamıştır canım.Bende bazen yazılanlara yorum yapacakken vazgeçiyorum,bana yazmamış cevap yazmayayım diyorum.Üzülme olur muolumunekankayizsmile[/QUOTE]

tamam üzülmedim tatlımmmmmmm offf şu oda işine kafam karıştı şimdi onu sorucam sabahtan bu yana size

önemli değil tatlımmm herşey yolunda bizde sende ne var ne yok bizim cinsiyette belli erkekmiş oğuz bey geliyor inşallah

Hayırlı olsun canım,bi oğluşumuz daha geliyor desene.Valla kesinleşenlere özeniyorum,ben 9 kasımda gidicem kontrole o zamana kadar sabredicez artıkgamyoncuiremsu

evet cok iyi düşünülmüş cnm oda yapma bence de benim de 2+1 ve bi oda boş duruyordu salon takımı alacaktık vazgectik şimdi bebek odası yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…