2011 Nisan Anneleri

önemli değil tatlımmm herşey yolunda bizde sende ne var ne yok bizim cinsiyette belli erkekmiş oğuz bey geliyor inşallah

çok şükür iyiyim ben de.senin oğluşun da hayırlı olsun cnm.gerçi benim ilk bebeğim hiç farketmez kız erkek.sağlıklı olsun yeter ki dedik hep.ama ben baştan beri kız hissediyordum.cildim çok bozuldu.hani kız annenin güzelliğini alırmış falan..senin ilk mi bebik?

bir arkadaş bahsetmişti kimdi unuttum
sular seller görmüştü yorumunda kız demişti kızı olacaktı
bende sularla pek uğraşıyoorum sular altından geçiyor yüzüyorum falan hayırlısı

bende görüyordum o rüyalrdan başka bir arkadas bana demişti kız bebek diye ama bizim bebiş erkek görünüyor bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kesin bir sonucla gelirim inşallahopuyorumnanaktan

tamam üzülmedim tatlımmmmmmm offf şu oda işine kafam karıştı şimdi onu sorucam sabahtan bu yana size[/QUOTE]

Canım benimde salonum amerikan bi yatak odam bide oturma odam var küçük,bende düşünüyorum napayım diye,kanepenin birinin çıkarıp beşik alabilirim yada yatak odama ufak beşiklerden alırım,zaten 1 yaşına kadar yatak odasında yatırıyorsun bebeği,bebek kısmetiyle gelirmiş belki 1 yaşına kadar kendi evinizi alırsınız:Saruboceq:

evet cok iyi düşünülmüş cnm oda yapma bence de benim de 2+1 ve bi oda boş duruyordu salon takımı alacaktık vazgectik şimdi bebek odası yapacaz

ya bide yatak odası koridorun bi ucunda bebk odası diğer ucunda ben gece nasıl koşturucam oraya en mantıklısı bu olacak sonra genç odası takımı alırım oda yaparım beşiğinde yatar 3 yaşına kadar filan sonrası için yatağıda hazır olur bide benim salon takımı beyaz öncede 15 de bir siliyodum koltukları şimdi yetişemiyorum çekicem kapısını oranın taşınıcam küçük odaya

merhaba kızlar.
nasılsınız?
ben gene yoktum bi kaç gündür geçmiş almış başını gitmiş tabii malesef okuyamadım.
eşimin işleri duruldu bu aralar bizde fırsat bu fırsat gezdik bol bol.
ondan giremedim nete.
inşallah sizlerde iyisinizdir.
cinsiyeti belli olanlar varsa hayırlı olsun kızlar inşallah sağlıkla kucaklarınızada alırsınız.

ilk bebk tatlım benimkide bende hep kız hissetmiştim ama 3 dür erkek diyo doktor artık inandım erkek olduğuna
benim de minik minik bişiler çıkıyo vucudumda hamilelik egzamasıymış kaşınıyo çok doktora sordum kaşımamaya çalış dedi buna verilebilecek ilaçlarda kortizon var sanırım içmek istemezsin doğumdan sonra geçer dedi kortizonmu diye çığlık attım şişirecekler sonra beni istemez dedim kaşımam artık

bende görüyordum o rüyalrdan başka bir arkadas bana demişti kız bebek diye ama bizim bebiş erkek görünüyor bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var kesin bir sonucla gelirim inşallahopuyorumnanaktan

inşallah sağlıklı olsunlar da sağlıcakla doğsunlar da önemli değil kız erkek
2 hafta sonra öğreniriz
eski insanlar doğurduktan sonra öğrenirlermiş baba kapıda oğlunuz oldu kızınız oldu
ne günler o zaman daha heyecan olurdu heralde

tamam üzülmedim tatlımmmmmmm offf şu oda işine kafam karıştı şimdi onu sorucam sabahtan bu yana size

Canım benimde salonum amerikan bi yatak odam bide oturma odam var küçük,bende düşünüyorum napayım diye,kanepenin birinin çıkarıp beşik alabilirim yada yatak odama ufak beşiklerden alırım,zaten 1 yaşına kadar yatak odasında yatırıyorsun bebeği,bebek kısmetiyle gelirmiş belki 1 yaşına kadar kendi evinizi alırsınız:Saruboceq:[/QUOTE]

evet tatlım inşallah olur ya en iyisi yatak odası olur yerimi daraltmıym şimdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3haklısın canım o zman öğrenme imkanı yok tabi..gerci bana hamileyken annem ultrason varmıs ama bir türlü göstermemişim hep arkamı dönmüşümkaydirigubbakcemile3poposunu dönen bebişlere kız derler genelde..

hoşgeldin tatlımmmm ohhh ne güzel gezmişsiniz benim eşim çok yoğun bu aralar evde bile çalışıyo bende habire örgü örüyom çok sıkıldım

hayırlısı olsun canım ben de bekarken hep oğluş isterdim ama hamileliğimin başından beri kız olacağını da hissettim.
canım gebelikte kaşıntı oluyomuş ben de duydum bunu bi kaç kişiden.kaşımamaya çalış.benim yüzümde sivilce var sadece kaşıntı değil.7 aylıkken falan böyle kaşıntılar olabiliyor diye duymuştum ben de.
bu arada gerçekten yeni doğan çocuğa oda yapmak mantıksız gibi ben de yanıma bi beşik almayı düşünüyorum.bide eşyalarını koymak için ufak bi dolap lazım.bu sefer de oluyo sana oda gerçi.:) neyse ki daha önümüzde çok zamanımız var inşallah.

kaşıntıyı geçtim minik minik sivilce gibi şeyler çıktı her yerimde inşallah geçer
doğuma yakın ben kafayı yemeye başlarım ne yapsam diye amannn yaaaa

saol tatlım 15+1 oldum bugün.sen??belli mi cinsiyet??

13+2'yim bugün.. Cinsiyet henüz belli değil cuma günü kontrolüm var bakalım belki gösterir boshayallersmile

Aysucum hoşgeldin opuyorumnanaktan ne güzel eşinle bol bol vakit geçirmişsin

kaşıntıyı geçtim minik minik sivilce gibi şeyler çıktı her yerimde inşallah geçer

Benimde iki göğsümün araında çıktı kaşınmak deli ediyo beni sempatiksalakcinni
Demek kaşımamak lazımmış ben bunu doktora sormayı unuturdum kesin senin söylediğin iyi oldu olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

geçer tatlım geçer adı üstünde hamilelik egzaması.bu döneme özgüdür.fazla da kafana takma taktıkça gözüne batar boşver.ben de ergenlikte bile sivilce çıkarmamıştım.yüzüm sivilce doldu kaldı.ama takamam valla.kızım hayırlısyla gelsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…