2011 Nisan Anneleri

listeye nasıl isim yazdırıyoruz arkadaşlar..ben yeni katıldım..inş nisanın mutlu annelerinden olucam:dance:

fadimecim nasılsın cnm?
yeni topikler açılmış 2011 nisan anneleri için.arkadaşlarımız açmış.hepside çok faydalı.eğer sana zahmet olmazsa onların linklerinide göbüş topiği gibi listenin olduğu sayfaya koyabilirmisin?
takip etmek daha kolay olur böle çok dağınık oluyo ben zorlanıyorum takipte hatta bazen onlara bakmayı unutuyorum :kedi:

tatlım bağlantım koptu yazamadım evet oğuz koyucaz benimde çok hoşuma gidiyor topicte adaşımızda varmış ne güzellll :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

çok güzel canım inş adıyla güzel sağlıklı yaşar...benim oğuzum 3 yaşını doldurdu yeni oğuzumuzda yolda inşallah..opuyorumnanaktan

sağol canım iyiyim sen napıyorsun okudum gezmişsin ii etmişsin ohh...bizde hava azcık güzel olsa kendimizi dışarı atıyoruzda oğlumda evde çok sıkılıyor alıştı tabi yazdan beri dışarda oynamaya şimdi evde tutmam zor oluyor bu aralarda çok yağmur yağdığı için genelde evde takılıyoruz..

canım bildiğim kadarıyla cinsiyet topiği var başka 2011 nisan anneleri ile ilgili topik açan oldumu bilmiyorum şimdi bakarım eklerim ilk sayfaya:))opuyorumnanaktan
başka ne açabiliriz aklınızda fikir olursa paylaşın açalım...

kızlar göğüsünüzden süt gibi beyaz bişi geliyomu ben hep uçlarında görüyorum normal mi ki

cnm çok normalmiş.bana doktorumda söylemişti okuduğum kitaptada yazıyodu.
sıkmamak lazımmış göğüsleri.
benimde ucunda beyaz bişi oluyo ama akışkan değil.orda yapışık duruyo yıkanınca felan gidiyo sonra gene oluyo.

ilk aldıgımız kıyafetler olabilir yada neler almamız gerekiyor tecrübeli anne olarak yazabilirsin :ecrin_bebek:

ben cok merak ediyorum cinsiyetini ama allah kalbimi biliyo erkek olsun istiyorum saglıklı olsun inşallh yeter 27ekimde kontrolumuz var o zaman söylerler inşallah devlete gidiyorum pek söylemiyorlarmış
canım bende öğrenemedim daha benimde bu ay sonunda kontrolüm var artık büyük ihtimal öğrenirim herhalde yani sağlıklı olsunda önemli değil aslında:)
devlette söyleyecekelrini sanmıyorum.anca özelde öğrenebilirsin...

evet akışkan değil tatlım neden sıkmamak gerekiyormuş göğüslerii

3lü testimiz var onu yaptıracagım bi umut soracam bakalım söylemesse özele koşacam artık ne yapıyım...evet saglıklı olsun yeter ama erkekler önde gibi ama senin oglun var galiba birde kız cok yakışır :))) hayırlısı olsun

evet akışkan değil tatlım neden sıkmamak gerekiyormuş göğüslerii

çünki bebek içerde onu emiyormuz süt hormonları onu salgılıyormus ben öle duymustum benimde oluyo ayyy çook mutlu oluyorum anne olacagımı yeni hissediyorum daha önce tık yoktu aynı halim vardı şimdi ise karnım cıktı gögüslerim kaşınıyo ucunda beyaz seyler oluyo cok güzel yaa hihoyyyt

anladım tatlımmmmm
bende çok seviniyorum allahım hemen doğsalar şu aylar çabucak geçse ahhhh ahhhhhhhhhhh

ben cok merak ediyorum cinsiyetini ama allah kalbimi biliyo erkek olsun istiyorum saglıklı olsun inşallh yeter 27ekimde kontrolumuz var o zaman söylerler inşallah devlete gidiyorum pek söylemiyorlarmış

Canım devlet hastanesinde çalışan doktor bir tanıdığım var,cinsiyeti konuşuyorduk eğer görebilirsem ben söylüyorum diyordu ama doktorundan doktoruna fark ediyor sanırım yoksa devlet hastanelerindeki makinalarda eski çağdan kalma değil,hayırlısı olsun umarım güzel bir oğluşun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…