- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.761
canım şimdi burdayım burdan yaz ekliyim liste ilk sayfada ordan neler yazmanız gerekiyor yazıyor bilgilerinizi verin ekliyim..malesef yeni olduğum için özel msj atamıyorummafoldumben
:))) ne biliyim içinden en geliyosa yaz :))) ahh canım ya liste ilk sayfada ordan bak sat?yaşını ..vs.. yaz şimdi burdayım ekliyim..Merhaba liste için mesaja ne yazmamız gerekiyo
ilk aldıgımız kıyafetler olabilir yada neler almamız gerekiyor tecrübeli anne olarak yazabilirsin :ecrin_bebek:
bi ara bi hamile kalsam die düşünüyorum şimdi kaldık bide dogsa die düşünüyoruz sonra yürüse konussa falan insan oglunun istegi bitmiyor saglıklı olsunlar sag salim doguralım yeteranladım tatlımmmmm
bende çok seviniyorum allahım hemen doğsalar şu aylar çabucak geçse ahhhh ahhhhhhhhhhh
3lü testimiz var onu yaptıracagım bi umut soracam bakalım söylemesse özele koşacam artık ne yapıyım...evet saglıklı olsun yeter ama erkekler önde gibi ama senin oglun var galiba birde kız cok yakışır :))) hayırlısı olsun
zaten benim arkadasım beyaz bi yelek ördü birde sarı yemeni yaptırdım bu kadar baska bişey almadım zaten bizim babamız asker o geldikden sonra beraber almayı düşünüyoruz allah izin verirsecanım şimdi burdayım burdan yaz ekliyim liste ilk sayfada ordan neler yazmanız gerekiyor yazıyor bilgilerinizi verin ekliyim..
:))) ne biliyim içinden en geliyosa yaz :))) ahh canım ya liste ilk sayfada ordan bak sat?yaşını ..vs.. yaz şimdi burdayım ekliyim..
canım aslında bazen görüyorum burda çok erkenden alışveriş heyecanına kapılan arkadaşlar oluyor aslından onlara da hak veriyorum ama çok aceler etmeyin derim ben yani hele 6 ayını doldursun o zaman başlayın şimdi bana göre erken gibi zaten ananleriniz ciciler örümeye başlıyorlar diğer hazır alınacakalrda çok kolay para olduktan sonra alınır. işte hastane çıkışı penye battanityeler çıtçıtlı badiler zıbınlar en çok ilk zamanklarda bunlar kullanılıyor hele bir doğsunlar sağlıcakla gerisi gelir zaten bi o kadarada hediye gelir..
evet canım oğlum var gönül birde kız olsun istiyor ama kısmet herşey benim için önemli olan sağlıklı olması....a.s.
evet cnm haklısın... gönül ister kişi sayımız artsın aktif katılımcıda o oranda artsın..sonra diğer topcdeki arkidişler gibi buluşalım...görüşelim..bayılıyorum onlara ya..resim falan koymuşlar mutlu oluyorum..görünce onları...ne kadar samimi bi ortam ve güzel sonuçları..canım yeni gelenler oluyor isimlerini listeye yazdırıyorlar bir daha sesleri çıkmıyor ne olduğunu bilmiyoruz. gelişmelerdende haberimiz olmuyor önemli olan listenin çoğalması değil önemli olan listedekilerin aktif olması..yoksa sadece kuru kalabalık oluyor....
selam cnm...ay biraz bebeğime mama yedirdim gittim geldim..sayfalar ilerlemiş... bebişim iyi ben çok iyiyim..sizlerde iyisiniz hihoyyyt oh oh
Galiba bunun adı hamilelik egzamasıymış, bende haftada 3-4 kez nemlendiriciyi göğüslerimden başlayarak dizlerime kadar sürüyorum hem çatlakları engellemek için hemde vucudum sanki nefes alıyor gibi kaydirigubbakcemile2
Acıyor ve kaşınıyor ara ara oluyor
Selam esracım opuyorumnanaktan
sayfanın ilk başında cnm...geç cvp verdim sanırım hihih...TATLIŞOĞLUM.. yazıyo cnm...olumunekankayizsmile:kedi:
CANIM BEN DE YENİ SAYILMAM AMA listede adım yok sanırım nasıl yazılacak ayrıca liste nerde
kaydirigubbakcemile2 iyiyiz cnm..annemdeyim...2 kuş var burda kafamın üstünde uçuyolar...onları izliyorum..sizlerle konuşuyorum..anmem yanımda..karnım tok sırtım pek kaydirigubbakcemile3slm canım nasılsın bebek nasıl:ecrin_bebek:
malesef yeni olduğum için özel msj atamıyorummafoldumben
evet cnm haklısın... gönül ister kişi sayımız artsın aktif katılımcıda o oranda artsın..sonra diğer topcdeki arkidişler gibi buluşalım...görüşelim..bayılıyorum onlara ya..resim falan koymuşlar mutlu oluyorum..görünce onları...ne kadar samimi bi ortam ve güzel sonuçları..
selam cnm...ay biraz bebeğime mama yedirdim gittim geldim..sayfalar ilerlemiş... bebişim iyi ben çok iyiyim..sizlerde iyisiniz hihoyyyt oh oh
sayfanın ilk başında cnm...geç cvp verdim sanırım hihih...TATLIŞOĞLUM.. yazıyo cnm...olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile2 iyiyiz cnm..annemdeyim...2 kuş var burda kafamın üstünde uçuyolar...onları izliyorum..sizlerle konuşuyorum..anmem yanımda..karnım tok sırtım pek kaydirigubbakcemile3
sen bilgilerini yaz cnm msj senin yerine atarız..yada TATLIŞOĞLUM görür yazar o...HOŞGELDİN ARAMIZA...topiğin diam olsunkaydirigubbakcemile2
evet annesi saglıklı olsun inşallah ilk bebek normal dogummu yaa beni çok korkutuoylar zor falan dielmaz:
Canım devlet hastanesinde çalışan doktor bir tanıdığım var,cinsiyeti konuşuyorduk eğer görebilirsem ben söylüyorum diyordu ama doktorundan doktoruna fark ediyor sanırım yoksa devlet hastanelerindeki makinalarda eski çağdan kalma değil,hayırlısı olsun umarım güzel bir oğluşun olur
sağol canım iyiyim sen napıyorsun okudum gezmişsin ii etmişsin ohh...bizde hava azcık güzel olsa kendimizi dışarı atıyoruzda oğlumda evde çok sıkılıyor alıştı tabi yazdan beri dışarda oynamaya şimdi evde tutmam zor oluyor bu aralarda çok yağmur yağdığı için genelde evde takılıyoruz..
canım bildiğim kadarıyla cinsiyet topiği var başka 2011 nisan anneleri ile ilgili topik açan oldumu bilmiyorum şimdi bakarım eklerim ilk sayfaya:))opuyorumnanaktan
başka ne açabiliriz aklınızda fikir olursa paylaşın açalım...
evet akışkan değil tatlım neden sıkmamak gerekiyormuş göğüslerii
inş cnm.... hemen kocana kovuşursun cnm.... kaç gün kaldı peki bitmesine...senin bebiş nasıl..üzüyomu annesini..masallah iyi olun allah annesinin yanında olan daha rahat bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum birde askerlik düşecekmiş yarın acıklayacaklarmıs onu bekliyorum dört gözle :)))
Otomatik Sallanan Bebek Yatağı hakkında bir fikriniz varmı internette buldum.pille veya elektrikle saalnıyrmuş.bebek ağlayınca otomatik sallanıymuş.çok ilginç acaba kullanışlımı
inşallah teyzesi saglıklı olsunda yeter canım...devlette söylememelerinin nedeni bazı kadınların kızı varsa tekrar kızı oluyorsa aldırıyorlarmış bu yüzden söylemiyorlarmış bende ilk bebegim lütfen söleyin derim inş söyler yoksa kaynanama derim özele götürsün ne yapayım yoksa catlayacam merakdan :ecrin_bebek:
otomatik sallanan bebek yatağı hakkında bir fikriniz varmı internette buldum.pille veya elektrikle saalnıyrmuş.bebek ağlayınca otomatik sallanıymuş.çok ilginç acaba kullanışlımı
evet canım ilki normal doğum daha şimdiden bunu düşünme kendini de strese sokma ben hep diyordum bi şekilde çıkacak öle yada bölesempatiksalakcinni o yüzden herşey olacağına varır.. her ikisininde sıkıntıları var son haftalarda doktorun seni yönlendirir ona göre kararını veririsin..ozamana daha var:))
inş cnm.... hemen kocana kovuşursun cnm.... kaç gün kaldı peki bitmesine...senin bebiş nasıl..üzüyomu annesini..
cnm ya onların iyi olmadığını söylüyolar ama...daha doğrusu bebek sallamanın iyi olmadığını söylüyolar ama hep günden değişiyi...esasında iyi ve mantıklı bişey... bi araştirim bende...
nerede buldun? Bizde bir bakalım neyin nesymiş.. Am abence elektrikli olması sakat.. Allah korusun bi kontak yapsa ... Eskiden teknolojimi varmış... Kalkar iki sallar yatarız artık :))
inş cnm.... hemen kocana kovuşursun cnm.... kaç gün kaldı peki bitmesine...senin bebiş nasıl..üzüyomu annesini..
cnm ya onların iyi olmadığını söylüyolar ama...daha doğrusu bebek sallamanın iyi olmadığını söylüyolar ama hep günden değişiyi...esasında iyi ve mantıklı bişey... bi araştirim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?