2011 Nisan Anneleri

selam kızlaar,
dünden beri giremiyorum sadece
ama yine sayfalar almış başını gitmiş..bu sefer okuyamadım hepsini:kedi:
dün burda çok yağmur yağdı,internet yoktu ama bugünde günlük güneşlik
cinsiyeti öğrenenler var mı diye baktım ama yok sanırım..

skorpion canım seninkide nazlandığına göre inş.kız olacak..
geç olsunda güç olmasın..Allah gönlüne göre versin..
baş ağrılarının demir eksikliği nedeniyle olabileceğini hiç duymamıştım..
ben yıllardır çekerim ama baş ağrılarımda zaman zaman şiddetli olur..
belki tansiyondan da olabilir,nasıl tansiyonun?

uyumak ve soğuk/ılık duş iyi geliyor..birde sessiz bir odada uyumasanda uzanmak..
zihni de biraz boşalmak lazım..tez zamanda geçer inş.

canım kasık ağrıları için dr.magnezyum vermedi mi sana..
benimde ara ara oluyordu ozamanlarda 1 tane alıyorum ve çok rahatlatıyor..
düzenli kullanıma gerek kalmıyor..halen ara ara ağrım oldukça alııyorum..

esram nasılsın valla gözüm alıştı ilk senin mesajlara takılıyor gözüm olumunekankayizsmile

nasılsın bugün? dün ben giremedim nete ,kuzenim evlenecekte 3ev aşagımda oturuyor teyzeme yardıma gitmiştim,akşamda net yoktu sinir oldum alsanaalsanasmile

hoşgeldin dscopur ,ben seni daha önce fark etmemiştim ama sanırım eskisin herkes tanıyor..gözün aydın demek bir oğluşun olacak,ayy erkeklerde çok tatlı oluyor ablası ,benim bir oğlum var 21 aylık valla ilk başlarda hekkes kız snaıyordu o kadar güzeldi maşallah hala çok tatlı sürekli göz çıbanı oluyor ama Çok üzgünüm çoook ,, bu minik minik şetyler benimd ekolumva var kızmızı leke gibi demi sivilceden küçük,bazen çok kırmızı oluyor bazen kayboluyor,bende dr sorucam unutuyorum hep,demek herkeste oluyor hayret ,ilk hamilleğimde olmamıştı..

yok şekerim park yataklar bayağı büyük 2-3 yaşına kadar rahat kullanılır.ben ilk bebğimde büyüyen beşik almıştım ama şimdikine park yatak alacağım,baktım beğendim ama erken diye almadım henüz..

bencde en doğrusu olur cnm çünkü yanında yatıryor insan 3 yaşına kadar sonraya doğru daha güzel bişey alırsın..hem gelen misafirlere de yer lazım tabi..

cnm..inş düşer... ama az kalmış..kocişin gelcek arkadasından bebişin...oh ne güzel.. sorumluluğn çok...iyi maşallah..iyi olmanızada sevindim.. :lepi: kasık ağrısı oluyo cnm..kaçamıyoruz ondan kaydirigubbakcemile2

mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?

maşallah demek kızın olacak Allah bağışlasın darısı benim başıma..bu yıl erkek çoğunluktaymış ama bende prenses ümid ediyorum,zaten 21aylık bir prensim var zemuszemus

cnm benim..teşekkür ederim..ben çok iyiyim çok şükür... işte randevu tarihini bekliyorum ama dayanamıcam 1 hft önce gidicem oda 2 kasımda sengözlerimebaksanab kız ne yoruyosun kendini..ne işi yaptın aaa dinlensene sen kuzum..
kahverengi ama koyu bir renk benm kanım kuruyuncada böyle oluyor ama

cnm eşine ulaş..yokmu yakınında biri...inş önemli değildir ama insan tedirgin oluyo...

selam herkese
maşallah ne güzel cinsiyetler bayağı belli oldu inatla bizim doktorumuz 2 hafta sonraki kontrolde söyleyeceğim net olarak diyor o nedenle tahmin bikle yapmadı.acaba başka doktoramı gitsem diye düşünüyorum :)
dün biraz yorulmuştum ondanmı bilmiyorum ama sağ kasığımda çok ağrım var böyle olan varmı herhangi bir lekelenme yok ama yinede korkuyorum.ağrılar için magnezyum vermişti şimdi onu içtim ama bilmiyorum doktora gitmelimiyim. böyle olanlar varmı aranızda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…