- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.781
bebek sallamak iyi değil derler kitabi bilgi olarak kalır.başlarına geldimi bebek avaz avaz ağladımı kendileride beşiğe koyarlar.bebek seni yönlendiriyor bence şu doğru bu yanlış olayları hikaye canım
eger düşmesse 129 gün var düşerse 39 gün var gelmesine..........cok şükür üzmüyo 3haftadır bulantılarım gectibu aralar kasık agrılarım oluyo o kadar baska bi sorunumuz yok cok şükür :ecrin_bebek: birde teyzesi oynaşıyor benimle :)) kıpırdanıyo
kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
selam güzel annelera.s.
nasılsınız? herkez iyi diye umuyorum...olumunekankayizsmile bayanssulusmile maşallah bu gün yoğun bi topiğimiz olcak sanırım.. ben takipdeyim sizioku oku bitiremedim çünküm kaydirigubbakcemile3 çok öptüm sizleri....opuyorumnanaktan ve bebişleri........
ilk bebk tatlım benimkide bende hep kız hissetmiştim ama 3 dür erkek diyo doktor artık inandım erkek olduğuna
benim de minik minik bişiler çıkıyo vucudumda hamilelik egzamasıymış kaşınıyo çok doktora sordum kaşımamaya çalış dedi buna verilebilecek ilaçlarda kortizon var sanırım içmek istemezsin doğumdan sonra geçer dedi kortizonmu diye çığlık attım şişirecekler sonra beni istemez dedim kaşımam artık
çok saol canımm ya öyle heyecanlandım ki..senin cinsiyet belli mi ilk sayfada yazmıyor.ben de yeni katıldığım için bilmiyorum.bu arada park yataklar da çok tatlı oluyor ama galiba 8 9 aylık olana kadar kullanılabiliyormuş tatlım yanılmıyorsam.yanlış biliyor da olabilirim.
maddi değil tatlım ya ben kiracıyım evim 2+1 zaten normalde salonda oturuyorum diğer odamdada 2 kanepe var onları çıkartıp bebeğe oda yapacaktım ama arkadaşlar 1 yıl sonra yap odasını ilk doğum yaptığında gelenin çok olur diyolar doğruda benim annemler antepte ben istanbulda doğuma gelirler şimdi nerde yatırıcam yatak odam da yer var şimdilik bi beşikle şifonyer mi alsam diyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olunca iki sallar yatarım demezsin bence.bende elektiriğe güvenmemde pille çalışıyor diyodu diye rahatladım.yorum vardı kullanan memnun olan kişiler yorum yapmıştı.burdan site adı veriliyormu?
kahverengimi cnm? nasıl...
eger düşmesse 129 gün var düşerse 39 gün var gelmesine..........cok şükür üzmüyo 3haftadır bulantılarım gectibu aralar kasık agrılarım oluyo o kadar baska bi sorunumuz yok cok şükür :ecrin_bebek: birde teyzesi oynaşıyor benimle :)) kıpırdanıyo
mesacım evet canım ben de fark ettim aynı zaman doğum tarihi.ben şimdi doktordan geldim.cinsiyetimiz belli oldu.prensesimiz olacakmış inşallah.senin belli mi cnm cinsiyet?
canım şimdi burdayım burdan yaz ekliyim liste ilk sayfada ordan neler yazmanız gerekiyor yazıyor bilgilerinizi verin ekliyim..
ismim Remziye 26 yaşındayım sat:8 temmuz tahmini bebişimin doğum tarihi 14 nisan doktora gittiğimde erkek olabilir dedi ama emin deil ekim sonuna doğru tekrar gidicem..kilomu hç sölemiyim her seferinde doktor tartıyo gıcık oluyorum zatenkaydirigubbakcemile3 boyum 1.70
benide listeye eklersen sevinirimopuyorumnanaktan
cnm benim..teşekkür ederim..ben çok iyiyim çok şükür... işte randevu tarihini bekliyorum ama dayanamıcam 1 hft önce gidicem oda 2 kasımda sengözlerimebaksanab kız ne yoruyosun kendini..ne işi yaptın aaa dinlensene sen kuzum..esram nasılsın valla gözüm alıştı ilk senin mesajlara takılıyor gözüm olumunekankayizsmile
nasılsın bugün? dün ben giremedim nete ,kuzenim evlenecekte 3ev aşagımda oturuyor teyzeme yardıma gitmiştim,akşamda net yoktu sinir oldum alsanaalsanasmile
hoşgeldin dscopur ,ben seni daha önce fark etmemiştim ama sanırım eskisin herkes tanıyor..gözün aydın demek bir oğluşun olacak,ayy erkeklerde çok tatlı oluyor ablası ,benim bir oğlum var 21 aylık valla ilk başlarda hekkes kız snaıyordu o kadar güzeldi maşallahhala çok tatlı sürekli göz çıbanı oluyor ama Çok üzgünüm çoook ,, bu minik minik şetyler benimd ekolumva var kızmızı leke gibi demi sivilceden küçük,bazen çok kırmızı oluyor bazen kayboluyor,bende dr sorucam unutuyorum hep,demek herkeste oluyor hayret ,ilk hamilleğimde olmamıştı..
yok şekerim park yataklar bayağı büyük 2-3 yaşına kadar rahat kullanılır.ben ilk bebğimde büyüyen beşik almıştım ama şimdikine park yatak alacağım,baktım beğendim ama erken diye almadım henüz..
bencde en doğrusu olur cnm çünkü yanında yatıryor insan 3 yaşına kadar sonraya doğru daha güzel bişey alırsın..hem gelen misafirlere de yer lazım tabi..
kahverengi ama koyu bir renk benm kanım kuruyuncada böyle oluyor ama
canım şimdi burdayım burdan yaz ekliyim liste ilk sayfada ordan neler yazmanız gerekiyor yazıyor bilgilerinizi verin ekliyim..
ismim Remziye 26 yaşındayım sat:8 temmuz tahmini bebişimin doğum tarihi 14 nisan doktora gittiğimde erkek olabilir dedi ama emin deil ekim sonuna doğru tekrar gidicem..kilomu hç sölemiyim her seferinde doktor tartıyo gıcık oluyorum zatenkaydirigubbakcemile3 boyum 1.70
benide listeye eklersen sevinirimopuyorumnanaktan
tamam canım ekeldim ama cinsiyetini eklemedim kesinleşsin onuda ekleriz..
tatlişoğlum liste hangi sayfada
tşk ler ...yerimseniben
kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?