- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.801
kızlar bizim dişi kuş kafesini açıp firar ettikten sonra:1ninca:..abim kafesini iple bağlamış..2 defa sen gel onuda çöz yere at:roflol: ay şimdide bıcır bıcır bi uyutmadılar bizi..insana bi motive bi enerji veriyolar vallahi ya...sırnaşık şey
bide kızlar ben merak ediyorum annelerin haftalarını..çizelgeniz yokya... bi çizelge yaparmısınız rica etsem... görmeyince bi eksiklik hissediyorum daohaoldumsmile
tatlişoğlum, 300110, angel74, Bammbik, bayans, cileklPASTa, crazyseker, esrayagmur, guleysa, landsarc, life_city+, mesa+, minenil, mormaske, serracan, sultan32, teacher1907, tualina, WELCQME topiğimize bak hay maşşallah ne kadar kalabalığız ne güzel...
kızlar ankarada oturanınız yada orada doğum yapmayı planlayanınız var mı...
tatlişoğlum, 300110, angel74, Bammbik, bayans, cileklPASTa, crazyseker, esrayagmur, guleysa, landsarc, life_city+, mesa+, minenil, mormaske, serracan, sultan32, teacher1907, tualina, WELCQME topiğimize bak hay maşşallah ne kadar kalabalığız ne güzel...
Canım sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım...Kilo olarak hamileliğim boyunca 2 kilo aldım şuan eklersen sevinirim...Peki kızlar hamilelik süresince en ideal kaç kilo alınmalı...Bana dr. kilo alma dedi ama ister istemez alınıyor...
cnm..inş düşer... ama az kalmış..kocişin gelcek arkadasından bebişin...oh ne güzel.. sorumluluğn çok...iyi maşallah..iyi olmanızada sevindim.. :lepi: kasık ağrısı oluyo cnm..kaçamıyoruz ondan kaydirigubbakcemile2
canım kasık ağrıları için dr.magnezyum vermedi mi sana..
benimde ara ara oluyordu ozamanlarda 1 tane alıyorum ve çok rahatlatıyor..
düzenli kullanıma gerek kalmıyor..halen ara ara ağrım oldukça alııyorum..
genzim yanıyo boğazım acıyo hastamı olcam yoksa
şanlıurfada olanınız varmı diye sorucam ama sanırım yok...insan memleketinde ailesinin yanında olmayınca hamilelik zor oluyor.canınız bişi istiyo yapan yokmafoldumbenhastande kaldım 3 gün yanımda kalabilecek bayan yok mafoldumbenbenim gibi uzakta olan öğretmen arkadaşlar vardır mutlaka siz neler yaşıyosunuz
geçmiş olsun cnm dikakt et kendine inşallah hasta olmazsın
ne mutlu bana demi ilk önce babamızın safagını sayıyorum sonra bebegimin safagını sayacagım....inşallah düşer yaa valla burnumda tütüyo çççççooooookkkk özledim
genzim yanıyo boğazım acıyo hastamı olcam yoksa
cnm benim kaçırdığım yerler olmus eşin askerde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?