2011 Nisan Anneleri

ben çizelge yapmaya çalıştım beceremedim cnm sonra da bıraktım ole

tatlişoğlum, 300110, angel74, Bammbik, bayans, cileklPASTa, crazyseker, esrayagmur, guleysa, landsarc, life_city+, mesa+, minenil, mormaske, serracan, sultan32, teacher1907, tualina, WELCQME topiğimize bak hay maşşallah ne kadar kalabalığız ne güzel...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Ben geldim hatunlar...Nasılsınız... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım...Kilo olarak hamileliğim boyunca 2 kilo aldım şuan eklersen sevinirim...Peki kızlar hamilelik süresince en ideal kaç kilo alınmalı...Bana dr. kilo alma dedi ama ister istemez alınıyor...

aa evet canım haklısın kafa dağıldı unuttum eklemeyi şimdi eklerim.......

ne mutlu bana demi ilk önce babamızın safagını sayıyorum sonra bebegimin safagını sayacagım....inşallah düşer yaa valla burnumda tütüyo çççççooooookkkk özledim

yok gülüm dr bişey vermedi normal dedi kanaman olmadıg kaydirigubbakcemile2 ı sürece korkma dedi

maşallah bugün baya kalabalığız yetişemiyom okumaya :)

şanlıurfada olanınız varmı diye sorucam ama sanırım yok...insan memleketinde ailesinin yanında olmayınca hamilelik zor oluyor.canınız bişi istiyo yapan yokmafoldumbenhastande kaldım 3 gün yanımda kalabilecek bayan yok mafoldumbenbenim gibi uzakta olan öğretmen arkadaşlar vardır mutlaka siz neler yaşıyosunuz

merkezde misin canım?

kızlar sabahtan beri forumdayım ama hepsini okuyamadım. cumaya kadar istanbuldayım iş gereği. burda kaçak girebiliyorum o yüzden pek yazamayacağım ama takipteyim

yssknk cım seni yeni okudum. tatlım ulaştınmı eşine? korkma Allah korur. Beni habersiz bırakma seni çok merak ediyorum canım dualrım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…