- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.061
ERVA.., armak, banu77, KEJA, leegorkemm, mormaske, tatlişoğlum+, tualina günaydın nasılsınız
Günaydın kızlaaaar, a.s.
geçmiş olsun canım.benimde ilk defa bu gece ayağıma kramp girdi..dedim "gebelikte bahsedilen kramplara başladııııık" çok fena acı oluyor ama bende hmn geçti çok şükür..
canım sağlık ocağına kayıtlı değilmisin zaten ordan takip ediyorlar bana 15 kasımda kontrolün var demişlrdi mesela orda ebe hemşireler kayıt yapıp kontrol ediyorlar..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
ya ben fırsat bulup yani izin alıp bi gidemedim sağllık ocağına kayıda
inşallah yarın gidebilirim.... orada kan tetkiki ni de yapıyorlarsa ii
canım sağlık ocağına kayıtlı değilmisin zaten ordan takip ediyorlar bana 15 kasımda kontrolün var demişlrdi mesela orda ebe hemşireler kayıt yapıp kontrol ediyorlar..
geçmiş olsun Allah şifa versin
canım kayıtlıyım ama burada sağlık ocaklarında tahlil yapmıyorlar dr um hastanede baktırıyor..
geçmiş olsun bitanem dikkaet sürekli portakal ve limon suyu iç
kızlar tatanoz aşısıda yapıtıcaz demiii doktor söyledi ama şimdi değil zamanı gelince söylerim ben dedi sağlık ocağına kayıt yaptırmamı söyledi sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız seviniirim
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize....:)
ya ben fırsat bulup yani izin alıp bi gidemedim sağllık ocağına kayıda
inşallah yarın gidebilirim.... orada kan tetkiki ni de yapıyorlarsa ii
kızlar tatanoz aşısıda yapıtıcaz demiii doktor söyledi ama şimdi değil zamanı gelince söylerim ben dedi sağlık ocağına kayıt yaptırmamı söyledi sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız seviniirim
Günaydın dscopur , geçmiş olsun canım Allah, acil şifalar versin..hemen bakıma al kendini cnm :)
canım ben de arkadasımdan duydum gittim sağlık ocagına iki aylık olmustu bebeğim doktor falan hiç solemedi bana sağlık ocagına git diye ii senin solemiş sağlık ocagına gidip kayıt yaptırılıyo onlar aşı günlerini takip ediyorlar ve çok ilgililer ben cok sevdim doktor ve hemsireyi ole tatlı dilliler ki anlatamam ben çalıstıgım için buradan işe gideceksin diyip hemen içeri alıyorlar birşey sorarım diye telefonlarını verdiler tahlillerimi genelde sağlık ocagında yaptırıyorum benim hipotroidim (basit guatr) var onlar takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?