2011 Nisan Anneleri

canım sağlık ocağına kayıtlı değilmisin zaten ordan takip ediyorlar bana 15 kasımda kontrolün var demişlrdi mesela orda ebe hemşireler kayıt yapıp kontrol ediyorlar..

ya ben fırsat bulup yani izin alıp bi gidemedim sağllık ocağına kayıda
inşallah yarın gidebilirim.... orada kan tetkiki ni de yapıyorlarsa ii

kızlar tatanoz aşısıda yapıtıcaz demiii doktor söyledi ama şimdi değil zamanı gelince söylerim ben dedi sağlık ocağına kayıt yaptırmamı söyledi sizlerin bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız seviniirim

Henüz bende gidemedim..evden işyerine gitmek için bir yakadan diğer yakaya geçtiğim için ayarlamam çok zor olacak ama en kısa zmnda bir çaresine bakmam da lazım napıcam bilemiyorum CADIARZU:çok üzgünüm:

fikirler ikiye ayrılmış durumda bir kısım tetanos aşısını yaptıralım diyor bir kısım gereksiz zaten hijyenik ortamda doğum olacak diyor
aşı ateş falan yapııyormuş ben kararsız kaldım doktoruma sormayı unutmuşum bidahakine sorucam bakalımkaydirigubbakcemile

canım benim olduğum yerde yapılıyor ama tualina oldu yerde yapılmadığını söyledi heryerde farklı demekkii sen öğrende ona göre git canım..kaydirigubbakcemile5

canım ben de arkadasımdan duydum gittim sağlık ocagına iki aylık olmustu bebeğim doktor falan hiç solemedi bana sağlık ocagına git diye ii senin solemiş sağlık ocagına gidip kayıt yaptırılıyo onlar aşı günlerini takip ediyorlar ve çok ilgililer ben cok sevdim doktor ve hemsireyi ole tatlı dilliler ki anlatamam ben çalıstıgım için buradan işe gideceksin diyip hemen içeri alıyorlar birşey sorarım diye telefonlarını verdiler tahlillerimi genelde sağlık ocagında yaptırıyorum benim hipotroidim (basit guatr) var onlar takip ediyor

bende şimdi aradım sağlık ocağını hemen gel dediler şimdi gidiyorum kızlar bye gelince anlatırım öğrendiklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…