2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar hepinize, gece bacağıma çok kötü kramp girdi resmen kıvrandım sancıdan ay ne kadar kötü birşey bu allahım bir daha yaşatmasın...

canım benim de oluyordu magnezyum eksikliğinden dedi doktor yolda bile yürürken giriyordu kramp
magnezyumu içince geçti.
bide maden suyu iç dedi içebilsem :2:

canım benim de oluyordu magnezyum eksikliğinden dedi doktor yolda bile yürürken giriyordu kramp
magnezyumu içince geçti.
bide maden suyu iç dedi içebilsem :2:

canım sağol bilgiler için haftaya çarşamba kontrolüm var sorayım bakalım dr umuza ne önerecek ama en iyisi maden suyu bir avuç ilaç içiyorum zaten, maden suyunu vişne suyuyla karıştırırsan daha iyi oluyor canım ben öyle içebiliyorum tavsiye ederim...

bir avuç derken hangi hapları içiyorsun Şeniz

günaydın nisanın güzel anneleri yeni topikler çatık oralarada bi baın bakalım cicilerimiz ve oturduğumuz şehir ve semtlerimiz diye....
güzel ciciler alanlar olduysa eklesinler resimlerini emiiii:::))

coraspirin, marincap, elevit,gyneferon birde iğnem var canım kan sulandırıcı...

oooo çok fazlaymış gerçekten coraspirin de kan sulandırıcı heralde geçmiş olsun
marincapı da bilmiyorum ben sadece elevit ve folik asit içiyorum mg bazen
kan hapını es geçti bizimki bidahakine verecekmiş bakalım
bu arada muzun içindede bol miktarda magnezyum var yeşilliklerdede

Canım benim doktor ikili testi yaptırmadı direk 3 lü 4lü yü yapalım dedi bende özele gidiyorum pek paracı biri değil doktorum ama 3 lüyü yaptırıcam sanırım bende 4 lüyü yaptırmıcam

evet kan sulandırıcı canım coraspirin, marincapta balık yağı hamile kalmadan önce başlamıştı dr um çok faydalıymış hatta doğum sonu meme yaralarını bile önlüyormuş,yeşillik tüketiyorum bol bol ama muz afedersin kabız yapıyor onun için yiyemiyorum...

günaydın nisanın güzel anneleri yeni topikler çatık oralarada bi baın bakalım cicilerimiz ve oturduğumuz şehir ve semtlerimiz diye....
güzel ciciler alanlar olduysa eklesinler resimlerini emiiii:::))

günaydın tatlişoğlum; bide 2009-2010 nisan annelerinden 2011 nisan annelerine alışveriş önerileri diye topik var o da güzel ve bilgilendirici

Günaydın kızlaaaar, a.s.

günaydın kızlar hepinize, gece bacağıma çok kötü kramp girdi resmen kıvrandım sancıdan ay ne kadar kötü birşey bu allahım bir daha yaşatmasın...

geçmiş olsun canım.benimde ilk defa bu gece ayağıma kramp girdi..dedim "gebelikte bahsedilen kramplara başladııııık" çok fena acı oluyor ama bende hmn geçti çok şükür..

kızlar iki ayda bir tam kan ve tam idrar tetkiki yaptırmayı unutmayın dr um istemese bile ben hatırlatıyorum aklınızda bulunsun..:))

marincap ı günde 1 keremi alıyorsun iyiymiş gerçekten yarasın bebişine

canım benim bütün gece hiç aklımdan çıkmadın. dediğim gibi burda nete de fazla giremiyorum. şimdi okudum rahatladım ama zaten içime hiç kötü birşey doğmamıştı. artık yorulma tatlım dikkat et kendineolumunekankayizsmile

kızlar iki ayda bir tam kan ve tam idrar tetkiki yaptırmayı unutmayın dr um istemese bile ben hatırlatıyorum aklınızda bulunsun..:))

canım sağlık ocağına kayıtlı değilmisin zaten ordan takip ediyorlar bana 15 kasımda kontrolün var demişlrdi mesela orda ebe hemşireler kayıt yapıp kontrol ediyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…