2011 Nisan Anneleri

ivet ivet... resimleri atarız... topiğe..bide bişey sorcam bu resim yüklemede direk resmin görünmesini istiyorum nerden oluyo..imageshark değilde link vermek yerine direk resim nasıl oluyo

Kızlar bu akşam haberlerde dinledim...Grip ve nezleye en iyi ayva yemek iyi geliyormuş...Ben çıktığından beri yiyordum ama bilmiyordum...Pazarcılar birde üstüne ayva ye çocuğun güzel olsun yazısı yazmışlar...

hayılı geceler kızlara.s.
maşallah bugün de çok kaynatmışsınız geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim...

bugün dr a gititm maşallah herşey yolunda...
bebekte iyiymiş...
ama cinsiyeti öğrenemedik...
hayırlısı artık...sağlıklı olsun yeter....
bir dahaki kotrol 1 ay sonra belki 2 hafta sonra başka dr a giderim...

Ohhh ne güzel bebişlerimizin cicileri topiğide açılmış...Artık 4. ayımın içindeyim ve alışverişe yavaş yavaş başlayacağım...

Hoşgeldin canım...Meleğinizin iyi olması çok güzel...Dr. cinsiyetini söylemiyor yoksa göstermiyormu yaramaz...

bende cok severim ayvayı bebegimde cok seviyo galiba cok yiyorum yedigim zaman bebegim oynuyor gibime geliyo :))) masallah bebegime birde ayva yedignde gamzesi olurmuş

Hoşgeldin canım...Meleğinizin iyi olması çok güzel...Dr. cinsiyetini söylemiyor yoksa göstermiyormu yaramaz...

hoşbulduk canıma.s.

araştırma hastanesinde riskli gebelik bölümü vardı canım...
2 li testi orda yaptırmıştım o zaman takibe gelecekmisiniz dediler...
bende riskli gebelik bölümü benim için daha iyi olur diye gelirim dedim...
randevu verdiler...
buda ilk muayenemizdi...
utrasonalr falan iyi gereken her alet var...
ama herşeyi keyfine göre yaptıramıyorsun işte...

bu yüzden dr cinsiyeti söylemedi bende hiç sormadım....
aslında çok merak etmiyorum nedense...
eğer merak başalrsa özele gidip bakacağım...

kızlar bana bir ay sonra renkli utrason yapacağız dediler...
acaba detaylı utrasonmu demek istediler...
veya dobler mi oluyor?
1 ay sonra 20. haftada olacağım

kızlar bizim babamız asker şimdi arkadaaslardan askerligin düştügünü duydum ve yerimde duramıyorum allahım çok mutluyum yaa ucuyorum mutlulkddan sizinde haberiniz varmı oley bebegim çok ugurlu geldi babasına masllah kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

cnm bol bol su iç mutlaka.
demek bi prenses daha geliyo sana.ne güzel.rabbim uzun ömürler nasib etsin hepsine.
inşallah 2li testinde ii çıkar cnm.

inşallah ya merak ediyorum herkes merak içinde oluyor şu test sonuçları yüzünden
belki hiç yaptırmamak en iyisi
önceden çok su içerdim
son zamanlarda aksatmıştım
hemen farketmiş
bugün ben de wc ile kanki oldum

canım az mı su içiyorsun, ben de çok içemiyorum bazen . 1 litre ancak içiyorum bazı günler

1 lt az en az 2 lt içeceksin şu an 3lt ile başlayacaksın dedi doktorum

cnm bnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bol su iç bizim doktor su içemesende dğal meyve suyu falanda iç demişti ekstraCADIARZU dikkat et kendine

sağol canım amin inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ilk isteğim bu zaten
suyu da bollaştırdım artık

oo isim aranmaya başlanmış
bizim kıza da erkeğe de isim hazırdı
ilkde zor oluyor isim koyması da
hiç bir ismi yakıştıramıyorsun yavruna ama
ikincisinde ilkine uygun hoşuna giden bir ismi buluveriyorsun
ben de daha 3-4 çocuğa yetecek isim var aklımda
artık 3. 4. ye inşallah
benim gibi çok çocuk düşünen var mı acaba
3.yü kesin yaparım gibime geliyor
4. yü belki
e tabi Rabbi izin verirse

2 hafta sonra kesinleştirseydik daha bi rahat edecektim
hayırlısı Allahtan bakalım

evet o az su içen benim
siz de bol su için

kalbini ferah tut
bol bol dua et
inşallah bişeycik yoktur miniğinde

evet ayva ve elma bebeğe güzellik verir
kızımda yedim bol bol maaşallah güzel bir kız
ve gamzesi var
ama bilerek ve ısırarak yemek lazım ayvayı

gerçektenmi hadi gözünüz aydın

ay nasıl sevindim bşlemezsşn...gözün aydın canımcım...olumunekankayizsmile
bol bol su iç cnm...ben su yüzüden zayıfladım hatta kabızlık sorunum bile yok...şaşal su al cnm 1 yada 1.5 lt lik ölçün olsun kafana dik... fark etmiyosun nasıl bittiğini...

ay benim gıcık doktor bir tek cinsiyeti söylemeyen anlaşılan ya

yalnız değilsin canım benim ki de şekilde görüldüğü gibi soru işareti

Ben de bebeğimi arada hissediyorum sanıyordum ama doktor psikolojik, bu dönemde hissetmen imkansız deyince hayal kırıklığına uğradım

pskolojik miskolojik değil hissediyoruz işte çatlasınlar

teşekkürler bu bilgilere ihtiyacım vardı bide benim oğluşumda meme uçlarım hasta olmuştu kopuyordu nerdeyse onunda bir formülünü sonradan söylediler ben sıtmalar geçirdim ne kötü giünler geçirdim sülaleye kobay olmuştum benden sonra doğuranlar pek rahat ettiydi soğan suyuyla silinecekmiş ilk çocuk doğunca sonra karbonatla suyla her emzirmeden sonra temizlenecekmiş

canım medikal den aldım bacak ölçüsüne göre veriyorlar üst kısmı basınçsız serbest

teşekkürler gidebilirsem bi bakarım markası adı falan varmı

canım koca gece seni düşündüm dua ettim aynısı bende de olmuştu aynı gün 3,5 saat yola gidip akşam geri döndüm bütün gün ayakta durdum sonra böyle olmuştu
bol bol dinlen korkma sakın 13 haftadan sonra düşük riski çok az
öptüm

ben ikili testi elime aldım bakıyorum oğlumun zamanında 7yıl önce bu yoktu tamamen istatistiksel veriler yaşa göre sigara içmeye göre falan filan sen içini rahat tut hamilelerin hisleri çok kuvvetlidir ve dualarıda kabul olur senin için ve tüm hamilelere ben bol bol dua ediyorum öptüm.

bende cok severim ayvayı bebegimde cok seviyo galiba cok yiyorum yedigim zaman bebegim oynuyor gibime geliyo :))) masallah bebegime birde ayva yedignde gamzesi olurmuş

benim ve eşimin gamzeleri süperdir doktor oğlumuza bakmış bunun gamzesi yokmu demişti kedi:gamzesi var diye aşık olmuştum eşime)
bende ayvayı çok seviyorum insanın içini ferahlatıyor gece yatmadan önce yerseniz arkadaşlar çok rahat uyku uyutuyor bi deneyin bak....:icecream:

günaydın kızlar hepinize, gece bacağıma çok kötü kramp girdi resmen kıvrandım sancıdan ay ne kadar kötü birşey bu allahım bir daha yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…