- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.081
canım ben de arkadasımdan duydum gittim sağlık ocagına iki aylık olmustu bebeğim doktor falan hiç solemedi bana sağlık ocagına git diye ii senin solemiş sağlık ocagına gidip kayıt yaptırılıyo onlar aşı günlerini takip ediyorlar ve çok ilgililer ben cok sevdim doktor ve hemsireyi ole tatlı dilliler ki anlatamam ben çalıstıgım için buradan işe gideceksin diyip hemen içeri alıyorlar birşey sorarım diye telefonlarını verdiler tahlillerimi genelde sağlık ocagında yaptırıyorum benim hipotroidim (basit guatr) var onlar takip ediyor
günaydın tatlım işyerindeyin nasıl alıcam ki bakıma kendimi akşam eve gidince artık
bravo doğrusu doktora ve hemşirelere çok şanslısın
bakalım biz burda gidince neyle karşılaşacağız özel hastanede bile kuyruk hızlı hızlı muayene şaşırdım sen böyle anlatınca inşallah mesleğine saygı duyan seven insanlardır
işyerinde olunca haklısın canım ,istirahat bir kere asla olmuyor..içebiliyorsan bol bol ıhlamur , nane limon iç tatlım inş. şifa olur yediklerin içtiklerin..
onları görünce bende çok şasırdım eskiden sağlık ocagı hemsiresi doktoru diyince insanın aklına hep ters insanlar gelirdi inşallah hepimize iyi insanlar denk gelir ben haziran ayında tetanoz aşısı olmuştum aralık gibi bir doz daha uygulayabilirz dediler bu aşıların etkisi ya beş yıllık yada on yıllık oluyormuş ay unutmusum hatırlayamadım 5 mi on mu
merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
saol canım benim 1 kg mandelinayla geldim işyerine hepsini yiyicem şimdi
dscopur geçmiş olsun canım... Ben de tetanoz aşısı olmayacağım.Benim doktorum da çok önermedi.Gerek yok sonuçta hastane ortamında doğum yapacaksın dedi.Ağrı ve ateş yapıyormuş aşı.
canım nar suyu iç.. Ben 15 gün grip oldum çok kötü doktorum demekki nar suyu içmiyorsun dedi.. :)) onu yapmaya adam lazım ama yapabilirsen yada alabilirsen sıkma nar suyu iç canım... Birde kivide daha çok c vitamini var... Ay çok geçmiş olsun.. Walla ilaçsız zor atlatılıyor...
merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
Bakalım benim çizelgem olmuş mu
Bakalım benim çizelgem olmuş mu
canım uğur böceğin çok ileride olmus kendi haftanda değil bebeğin doğum tarihini yazdın dimi dün bende tam yaptım linki kopyaladım olmadı nasıl becerdin bana da yardımcı ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?