2011 Nisan Anneleri

bravo doğrusu doktora ve hemşirelere çok şanslısın
bakalım biz burda gidince neyle karşılaşacağız özel hastanede bile kuyruk hızlı hızlı muayene şaşırdım sen böyle anlatınca inşallah mesleğine saygı duyan seven insanlardır

kızlar herkese günaydın.

hepinizi takip ediyorum ama son 2gündür kaçak internete girebiliyorum iş gereği. o yüzden sizi unuttum sanmayın her ne kadar cevap yazamasam da okumaya çalışıyorumolumunekankayizsmile

hasta olan arkadaşlara sağlık diliyorum. hayırlı haberler alanları tebrik ediyorum.

mesacım bu arada beni sormuşsun. biz bebişle iyiyiz sen nasılsın canım??

balküpüm Allah'a emanetiz hepimiz. Hiç birşey kesin değil. Bizim de 2 li de düşük çıktı ama ne olacağını Allah bilir canım. Sen kendini üzme bebişi de tabi. Kesinlikle sonu iyi olacak içime öyle doğuyor. Arkadaşlar da örnek vermiş zaten riski yüksek çıkanların çok sağlıklı bebişleri var diye

onları görünce bende çok şasırdım eskiden sağlık ocagı hemsiresi doktoru diyince insanın aklına hep ters insanlar gelirdi inşallah hepimize iyi insanlar denk gelir ben haziran ayında tetanoz aşısı olmuştum aralık gibi bir doz daha uygulayabilirz dediler bu aşıların etkisi ya beş yıllık yada on yıllık oluyormuş ay unutmusum hatırlayamadım 5 mi on mu

10 yıl canım, kızlar türkiyenin bir çok yerinde aile hekimliğine geçildiği için artık sistem daha güzel vatandaş adına...bir dr 4000 hastaya bakabiliyor maksimum ve gebeler ve bebeklerden ekstra önem taşıyor bu sistemde...

kızlar ilk hamile kaldığımda da sağlık ocağından bizim eve gelmişler evde bulamayınca ebe cepten aradı beni istediğim zaman gelebileceğimi filan söyledi yorulmayın şimdilik telde açıyorum kaydınızı dedi bilgilerimi aldı
ama ben tetnoz aşısı olmuycam doktorumda olma dedi

merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.

dscopur geçmiş olsun canım... Ben de tetanoz aşısı olmayacağım.Benim doktorum da çok önermedi.Gerek yok sonuçta hastane ortamında doğum yapacaksın dedi.Ağrı ve ateş yapıyormuş aşı.

hoş geldin aramıza, hayırlı olsun bebeğin....

saol canım benim 1 kg mandelinayla geldim işyerine hepsini yiyicem şimdi

canım nar suyu iç.. Ben 15 gün grip oldum çok kötü doktorum demekki nar suyu içmiyorsun dedi.. :)) onu yapmaya adam lazım ama yapabilirsen yada alabilirsen sıkma nar suyu iç canım... Birde kivide daha çok c vitamini var... Ay çok geçmiş olsun.. Walla ilaçsız zor atlatılıyor...

dscopur geçmiş olsun canım... Ben de tetanoz aşısı olmayacağım.Benim doktorum da çok önermedi.Gerek yok sonuçta hastane ortamında doğum yapacaksın dedi.Ağrı ve ateş yapıyormuş aşı.

saol tatlım benim
evet aşı yapıldıktan sonra bi kaç gün kendine helemiyormuşsun ağrı ateş halsizlik oluyormuş gebelikte bu daha tehlikeli dedi benim doktorda

aynen tatlım ilaçsız olmuyo valla nar suyunu portakal sıkacağında sıksak olmazmı ki bi deniym kividen huylandım onu yiyemiyorum ilk hamile kaldığımdan bu yana

günaydın canım hoşgeldin bebişin hayırlı olsun sağklı bir şekilde kucagına alırsın insallah

canım uğur böceğin çok ileride olmus kendi haftanda değil bebeğin doğum tarihini yazdın dimi dün bende tam yaptım linki kopyaladım olmadı nasıl becerdin bana da yardımcı ol :)

kızlar isterseniz muhtemel doğum tarihlerinizi verin bana ben yapıym size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…