2011 Nisan Anneleri

hanımlar bu bebek doğunca su ve nar olayını bi anlatırmısınız bebek doğunca ne zaman emsin diye benim yanıma getirdiklerinde mi sütten önce mi nar ile aynı anda mı nasıl

Günaydın kızlar, maşallah 2011 nisan annelerinin baya topinki var, şöyle bi göz attım, ama en ço burda sanırım herkes.
Kızlar hamilelere ayva yerse bebeği güzel olur diyorlar, ben zaten yiyorum, ayva yemeyide ihmal etmeyin bayanlar.

akşam denerim tatlım haber veririm
ya kızlar ben işyerimden acayip soğudum sürünerek geliyorum resmen benim gibi olan varmı

doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorsan etkisi vardır... Bende sabahları uyumak istiyorum hiç geleşim yok.. Ama bende muhasebeciyim v eyapmam gereken beyannameler var maalesef... Dün akşam ve bu sabah yediğimi anında geri iade ettiğim halde eşim hadi hadi hadiii diye diye beni işe getirdi.. Herif sanki patronum yaa... Walla doğursakda 4 ay evde otursak ...

Kızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk

Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((

Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(

Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime

Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:

bir de krampla ilgili birşey duydum ben iğne batırıldığını biliyordum sadece ama kramp girince ayağımızı yere iice bastırınca geçiyormuş

evet tatlım doğum izninin haricinde ben ssk dan paramı alınca bırakıcam işi başka yer bakıcam hem burası eve çok uzak hemde bebğimle vakit geçirmek istiyorum

şekerim boyle şeyleri hiç takma herkes birşeyler soyluyor biz her halimizle güzeliz ben bu kız erkek güzellik çirkinlik hikayelerine de inanmıyorum pek cevremde 5 kişinin kızı oldu hepside çok güzelleşti bir kişinin oğlu oldu cok kilo aldı ve kötü oldu hiç belli olmuyor birde cinsiyeti kız olarak duydularmı başlıyor hemen çirkinlik muhabbetine

ay canım ya ne takıyosun allahın densizini boşver sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…