2011 Nisan Anneleri

Canım benim sıkma canını...Hepimizde böyle şeyler oluyor ben de ara sıra garip garip rüyalar görüp etkileniyorum.Eşine anlat durumunu ne hissettiğini...Senin ona bu dönemde daha çok ihtiyacın olduğunu...

rüya görmen normal canım hamilelikte daha yoğun oluyormuş, ah canım daha evliliğe alışmadan ve evlilik oturmadan bebişiniz olmuş tabiki çok güzel birşey ama ben hep biraz evliliklerin oturması tarafıyım bebek planlamak için...bence bebeğini düşün ve sakin olmaya çalış, bazı şeyleri duyma görme arkadaşım ne yapacaksın yavrun için....allah yardımcın olsun

3 aya kadar eşler alttan alıyor... Sonra iş sana kalıyor... Evlenir evlenmez gebe mi kaldın ? Daha birbirinize alışamadan bebeğe alşımak size dahada zor gelebilir... Sen biraz alttan al.. O biraz alttan alsın geçer gider günler.. Bende ilk evlilik aylarımda aman allahım ben ne bok yedim de evlendim dedim.. O kadar yani... Eften püften şeyler için birbirimizi yiyorduk.. Konularda hep 3.şahıslardı.. Sonra sonra geçiyor bu durumlar... Sende de geçicek .. Sabır ve özveri gerekiyor... Tabiki öncelikle bebeğini düşünerek hormonlarını baskılamaya çalış erkekler bizleri anlamıyolar ve aslaaa anlamayacaklar... Bunu bilirsen mutlu olursun... üzülecek bişey yok... Boşuna üzülüpde bebişinide üzme...

hoşgeldin tatlım
umursama fazla tatlım alışamamıştır baba olacağına o yüzden böyle davranıyodur sadece biz kaygı yaşamıyoruz erkekler daha fazla yaşıyor çocuk geliyor sorumluluklar filan üzme kendini

ay allahım ya çok geçmiş olsun canım benim

zemuszemus Günaydınnnnn zemuszemus

Denizcim çok geçmiş olsun :teselli:
bende dün haberleri izlerken bi kaza haberi görüm elim ayağım boşaldı :sinifsinif:
hemen kanalı değiştirdim bu aralar böyle şeylerden çok etkileniyoruz

leegörkem o arkadaşında pek bi densizmiş :mymeka:
Amann hiç takma omuymuş bu işin otoritesi :dilcikar:

çok geçmiş olsun arkadaşım...aman dikkat et kendine dinlen evde , gözün aydın olsun ikili test içinde ...maşllah yavruna :))
Sağol canım çok şükür 2 li testimiz için akşam üstü okul çıkışında gidecektim biraz erken oldu
AY ETRAFDA NE ÇOK DENSİZ İNSAN VAR YAA... klava: klava: klava: SEN HAMİLESİN NASIL ANLATIR SANA... klava: klava: klava: DİKKAT ET SENDE KENDİNE BACIM..
Evt canım haklısın zaten ben pek dinlemiyorum böyle şeyleri de bu arakdaş gelip direkt bana anlatınca ister istemez dinledim hatta dinleyemedim bayıldımkafamçokkarıştı

İnş canım Rabbim korusun bebişlerimizi:Saruboceq:

teşekkür ediyorum kızlar..
evet ılk gecede hamıle kalmısım..ama esım ıcın yaptım bunu ben 26 yasındayım ama o 39 o yuzden bır an once baba olmak ıstıyordu..ben de onu cok sevdiğim için korunmadım...
gecen hafta psıkaytrıste gıttık evlılıgımızde olan tartısmalar ıcın...eşime antidepresan ılac verdı bakalım ınsallah etkısını gösterir de bana eskısı qıbı davranır..onceden bana prensesmısım gıbı davranırdı ve hamıle oldugumu duyunca aklını kacıracaktı telefonda saatlerce hungur hungur ağladı baba olucam dıye bagırdı ama o eskı heyecanından eser kalmadı...
ama haklısınız bebeğim herseyden onemlı...allah meleklerımızı bıze bagıslasın AMINNN

ay allahım ya çok geçmiş olsun canım benim
Sağol canımopuyorumnanaktan
Günaydın canım evt ben de izlememeye dinlememeye gayret ediyorum zaten eşim de izletmiyor öyle üzücü şeyleri.

canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm

denizcim çok geçmiş olsun canım.Bu tür olaylar duyunca okuyunca çok etkileniyor insan.Sanırım biraz kulağımızı tıkamamız gerek.Nasıl yapacaksak.. Sen dikkat kendine canım.

Ya ben de her akşam rüya görüyorum bir sürü.Eskiden hiç görmezdim yada hatırlamazdım.Demek normalmiş.

canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm

Canım hoşgeldin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş:Saruboceq:Bilgilerini tatlişoğluma özel mesaj atarsan daha rahat ekler seni listeyeolumunekankayizsmile

Canım evliliğin ilk aylarında ne kadar çıkarsan çık nekadar seversen sev tartışmalar oluyor
biz 5 yıl çıktıktan sonra evlendik ilk yıl çok bocaladık..
saçma sapan şeyler bile tartışma konumuz olabiliyordu..
özellikle erkeklerin psikolojisi biraz daha farklı oluyor..
Baktın ki tartışma çıkacak bi konu var
hemen ordan uzaklaş yada duymazdan gel
ilk başta haklı olsan da alttan al sessiz kal,
eşinin normale döndüğünü gördüğünde konuş
sonuçta ne yapıyorsan evliliğin için yapıyorsun olumunekankayizsmile

sağol canım benim hepinizin sayesinde moralim düzeldi. :enbuyukkk:aslında en güzeli bundan sonra ben de cevabını vercem içimde kalmayacak:umursamaz:

denizcim
cok gecmiş olsun canım tansıyona dikkat kızlar her an düşebilir :çok üzgünüm:

Teşekkür ederim canım sen de sıkma canını.Evliliğin ilk yılları biraz çetin geçiyor birbirine alışma süreci, aynı evi paylaşma falan filan.Ama inş yoluna girecek:lepi:

Kızlar doktor hamileliliğin 2. trimesterinde tansiyon düşüklüğü çok yaşanırmış panikleme sakın dedi.Bu bebeğin senden beslendiğini gösterir dedi.Ayakta kalmamaya özen göster yeter dedi.Bilginiz olsunyerimseniben

Hoşgeldinnn opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

sağol canım benim hepinizin sayesinde moralim düzeldi. :enbuyukkk:aslında en güzeli bundan sonra ben de cevabını vercem içimde kalmayacak:umursamaz:

olumunekankayizsmile
Aslında böyle tipleri önemseyip cevap vermemek lazım :dilcikar:
ama böyle inceden inceye laf sokmadan da olmuyor kaydirigubbakcemile

bende bugün doğumdan bu yana 1 yıl geçmiş ama kalçan hiç gitmemiş diyeceğim. tüm çingeneliğimi yapacağım:roflol::roflol:

ayyyy. k...... kenarı , keşke hep erkek bebeğe hamile kalsaydın deseydin şimdi aslına dönünce pek yüzüne bakılmıyor sırnaşık şeysırnaşık şey

amaaaan tatlım boşver böyle kendini bilmezleri sen..sonuçta hamilelikte yeri gelcek şimdi olmasa bile şişkoluktan kendimizden korkucaz.açıkcası ben artısı ile eksisi ile hamileliğin keyfini sürüyorum süreceğim de sositososito:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…