- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.161
gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar..
Bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
Eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
gunaydın kızlar..
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
Sağol canım çok şükür 2 li testimiz için akşam üstü okul çıkışında gidecektim biraz erken olduçok geçmiş olsun arkadaşım...aman dikkat et kendine dinlen evde , gözün aydın olsun ikili test içinde ...maşllah yavruna :))
Evt canım haklısın zaten ben pek dinlemiyorum böyle şeyleri de bu arakdaş gelip direkt bana anlatınca ister istemez dinledim hatta dinleyemedim bayıldımkafamçokkarıştıAY ETRAFDA NE ÇOK DENSİZ İNSAN VAR YAA...klava: klava: klava: SEN HAMİLESİN NASIL ANLATIR SANA... klava: klava: klava: DİKKAT ET SENDE KENDİNE BACIM..
İnş canım Rabbim korusun bebişlerimizi:Saruboceq:geçmiş olsun canım. Hepimiz Allah a emanetiz. Merak etme görürüsün hepimiz güzel sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz. Hiç üzme kendini. O tarz şeyleri dinlememeye çalış. Ben artık biri olumsuz birşeydsen bahsetse etkilenmemek için hemen uzaklaşıyorum ordan.Bebişe de kendine ii bak
hoş geldin aramıza, hayırlı olsun bebeğin....
günaydın canım hoşgeldin bebişin hayırlı olsun sağklı bir şekilde kucagına alırsın insallah
Hoşgeldin sinam.
Sağol canımopuyorumnanaktanay allahım ya çok geçmiş olsun canım benim
Günaydın canım evt ben de izlememeye dinlememeye gayret ediyorum zaten eşim de izletmiyor öyle üzücü şeyleri.zemuszemus Günaydınnnnn zemuszemus
Denizcim çok geçmiş olsun :teselli:
bende dün haberleri izlerken bi kaza haberi görüm elim ayağım boşaldı :sinifsinif:
hemen kanalı değiştirdim bu aralar böyle şeylerden çok etkileniyoruz
leegörkem o arkadaşında pek bi densizmiş :mymeka:
Amann hiç takma omuymuş bu işin otoritesi :dilcikar:
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
teşekkür ediyorum kızlar..
evet ılk gecede hamıle kalmısım..ama esım ıcın yaptım bunu ben 26 yasındayım ama o 39 o yuzden bır an once baba olmak ıstıyordu..ben de onu cok sevdiğim için korunmadım...
gecen hafta psıkaytrıste gıttık evlılıgımızde olan tartısmalar ıcın...eşime antidepresan ılac verdı bakalım ınsallah etkısını gösterir de bana eskısı qıbı davranır..onceden bana prensesmısım gıbı davranırdı ve hamıle oldugumu duyunca aklını kacıracaktı telefonda saatlerce hungur hungur ağladı baba olucam dıye bagırdı ama o eskı heyecanından eser kalmadı...
ama haklısınız bebeğim herseyden onemlı...allah meleklerımızı bıze bagıslasın AMINNN
zemuszemus Günaydınnnnn zemuszemus
Denizcim çok geçmiş olsun :teselli:
bende dün haberleri izlerken bi kaza haberi görüm elim ayağım boşaldı :sinifsinif:
hemen kanalı değiştirdim bu aralar böyle şeylerden çok etkileniyoruz
leegörkem o arkadaşında pek bi densizmiş :mymeka:
Amann hiç takma omuymuş bu işin otoritesi :dilcikar:
denizcim
cok gecmiş olsun canım tansıyona dikkat kızlar her an düşebilir :çok üzgünüm:
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
sağol canım benim hepinizin sayesinde moralim düzeldi. :enbuyukkk:aslında en güzeli bundan sonra ben de cevabını vercem içimde kalmayacak:umursamaz:
Hoşgeldinnn opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
olumunekankayizsmile
Aslında böyle tipleri önemseyip cevap vermemek lazım :dilcikar:
ama böyle inceden inceye laf sokmadan da olmuyor kaydirigubbakcemile
Kızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk
Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((
Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(
Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime
Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?