2011 Nisan Anneleri

sağol canım yaolumunekankayizsmilezaten evden uzak olmanın psikolojisi birde alınganlık da var. anında moralim yerle bir oldu valla. artık takmamaya çalışıyorum kimsenin bebişimi üzmesine izin vermeyeceğimlmaz:

leegorkem canım boşver ya.Hem onun densizliğine ver,hem de bebişin olacak gerisi yalan onu düşün.Dediğin gibi geçici bir durum.Hem ben de çok inanmıyorum bunlara.Benim de kız doğuran ama hamilelikte çok güzelleşen bir sürü tanıdığım var. Yeterki bebişler sağlıklı olsun boşver...

sağol bitanem ya. işte hormonlar sanırım onu pek de takmazdım ama bu sefer alınganlığımı yenemedim maalesef ama cevaplarınız sayesinde toparlandım ben de senin popon hiç küçülmemiş 1 yılda diyeceğim:enbuyukkk:

bir de krampla ilgili birşey duydum ben iğne batırıldığını biliyordum sadece ama kramp girince ayağımızı yere iice bastırınca geçiyormuş

EVET HEMEN AYAĞA KALKIP ÜSTÜNDE TEPİN ANINDA GEÇER :)))

ANAMM DEMEKKİ KENDİSİ ÇİRKİN MİŞ OĞLU SAYESİNDE GÜZELLEŞMİŞ... BOŞVERSENE YAAA... TAKTIĞIN ŞEYE BAK ...

o bebek hemşireleri boğar öldürür bizi ben sölüym çocuğun ağzına nar sıkıyoz diye aboooooooooooooooooo

BENCEDE BOĞARLAR BİZİ... ÇAKTIRMADAN MI YAPILACAK... AY NE ZOR İŞLER BUNLAR..

bütün anneler güzeldir :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ancak giderek göbeğim geriliyor. sonra bacak ve kollara yapılıyormuş tam olarak nereye yapıldığını biliyor musun ? :uhm:

canım ben bacağımdan yapıyorum sadece iğneyi kendim uyguladığım için koldan yapamam, birde bacaktan çok morardı kolumda morarsın istemiyorum, canım bacağın üst kısmına ve iki bacağın ayrım yeri varya o hizadan yapıyorum( anlatacak kelime bulamadım inşallah anlamışsındır :)) ), elinle yağ dokusunu hissetmeye çalış canım malum kasa yapılmaması lazım ama yapılsada bişey olmaz emilimi geç oluyormuş, allah yardımcımız olsun bazen batmıyor iğneler çok canım acıyor ama feda olsun kuzuma yeterki o sağlıkla gelsinde ne yapalım....

Son düzenleme:
ANAMM DEMEKKİ KENDİSİ ÇİRKİN MİŞ OĞLU SAYESİNDE GÜZELLEŞMİŞ... BOŞVERSENE YAAA... TAKTIĞIN ŞEYE BAK ...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum :çok üzgünüm:

Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...

günaydın canım üzülme geçici bir dönemdir. kolay değil biz bedenimizde taşıdığımız halde adapte olmaya çalışıyoruz hormonlarımız tavan yapıyır e tabi eşler de cefasını çekiyor. ama tabi bir yere kadar. geçer canım hiç merak etme. sen bebişini üzmemeye çalış. tadını çıkar hep iyi tarafından bak onlar bize Allah ın bir hediyesi. eşlere de çok kaynamamak lazım onlar da bir yere kadar esneklik gösterebiliyor:teselli:

çok geçmiş olsun arkadaşım...aman dikkat et kendine dinlen evde , gözün aydın olsun ikili test içinde ...maşllah yavruna :))

AY ETRAFDA NE ÇOK DENSİZ İNSAN VAR YAA... klava: klava: klava: SEN HAMİLESİN NASIL ANLATIR SANA... klava: klava: klava: DİKKAT ET SENDE KENDİNE BACIM..

geçmiş olsun canım. Hepimiz Allah a emanetiz. Merak etme görürüsün hepimiz güzel sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz. Hiç üzme kendini. O tarz şeyleri dinlememeye çalış. Ben artık biri olumsuz birşeydsen bahsetse etkilenmemek için hemen uzaklaşıyorum ordan.Bebişe de kendine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…