- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.141
şekerim boyle şeyleri hiç takma herkes birşeyler soyluyor biz her halimizle güzeliz ben bu kız erkek güzellik çirkinlik hikayelerine de inanmıyorum pek cevremde 5 kişinin kızı oldu hepside çok güzelleşti bir kişinin oğlu oldu cok kilo aldı ve kötü oldu hiç belli olmuyor birde cinsiyeti kız olarak duydularmı başlıyor hemen çirkinlik muhabbetine
kızlar ben de sizin gibi soğudum iii ce aynen başka iş bakmayı düşünüyorum
ay canım ya ne takıyosun allahın densizini boşver sen onu
doğumdan sonra bak canım bende öyle yapıcam burda 1 saniye bile kalmak istemiyorum
leegorkem canım boşver ya.Hem onun densizliğine ver,hem de bebişin olacak gerisi yalan onu düşün.Dediğin gibi geçici bir durum.Hem ben de çok inanmıyorum bunlara.Benim de kız doğuran ama hamilelikte çok güzelleşen bir sürü tanıdığım var. Yeterki bebişler sağlıklı olsun boşver...
bir de krampla ilgili birşey duydum ben iğne batırıldığını biliyordum sadece ama kramp girince ayağımızı yere iice bastırınca geçiyormuş
Kızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk
Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((
Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(
Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime
Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:
o bebek hemşireleri boğar öldürür bizi ben sölüym çocuğun ağzına nar sıkıyoz diye aboooooooooooooooooo
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisbütün anneler güzeldir :)
canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ancak giderek göbeğim geriliyor. sonra bacak ve kollara yapılıyormuş tam olarak nereye yapıldığını biliyor musun ? :uhm:
Canım şimdi oldu sanırım çok teşekkür ederim
gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?