2011 Nisan Anneleri

leegorkem canım bazen böle patavatsızlar çıkıyor insanın karşısına,birdahaki görünüşünde sende ayyy oğlan anneleride doğum yapınca çirkinleşiyor diyorlar doğruymuş dersin,hurafemi bitanede sen hurafe çıkar bişi olmazkaydirigubbakcemile3

benimde hep yüksek cıkıyo 13/8 falan saglık ocagında hemsire ne zaman gitsem tuzsuz ye falan diyo bu zamanlarda düşerse ii olur belki benim için

bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Merhaba hoşgeldin canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inş:Saruboceq:

Hoşgeldiiin canıııım,a.s.
hayırlı olsun :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş. İstanbulda ikamet eden biri olarak hmn sorayım hangi hastaneye gidiyorsun tatlım :CüvCüv:

akşam denerim tatlım haber veririm
ya kızlar ben işyerimden acayip soğudum sürünerek geliyorum resmen benim gibi olan varmı

al bendende o kadar planlar yapıyorum işe gelmesem diye amiri kafalamaya çalışıyorum alsanaalsanasmile
bide foruma oturunca iş güç hak getireeee
bi elimde mama bi elim klavyede iş güç umrumda diiillll

al bendende o kadar planlar yapıyorum işe gelmesem diye amiri kafalamaya çalışıyorum alsanaalsanasmile
bide foruma oturunca iş güç hak getireeee
bi elimde mama bi elim klavyede iş güç umrumda diiillll

şu an çok halsizim valla eve gitmek için can atıyorum biz doğumdan sonra biraz zorrrrr çalışırız
hiiç bi iş yaptığım yok boşu boşuna oturuyom burda

şu an çok halsizim valla eve gitmek için can atıyorum biz doğumdan sonra biraz zorrrrr çalışırız
hiiç bi iş yaptığım yok boşu boşuna oturuyom burda

hayaller kuruyorum bebek doğunca evde oturunca şöyle yapacam böyle yapacam diye inşallah gerçekleşir
en az bi sene işe gitmemeyi ücretsiz izin almayı düşünüyrum
sabahları çok zor oluyor kargalar kahvaltı etmemişken uykulu gözlerle işe gitmek
Allah güç sağlık versin de gelelim

aynen tatlımmmm allahım güç kuvvet versin bize bundan sonra ne kadar güzelse o kadar zor bi hayat bekliyo bizi

hamilelikte çalışmaktan nefret edenlerden biride benim :bbo: ya sabah yedide okula gel akşam 17.40 da çık can dayanmıyor..müdürün de insaf ettiği yok valla hamiledir 2 kerede hastanede yattım rapor aldım zor geçiyo biliyo ama nerdeeee:sinifsinif:

Allah insafa getirsin o müdürü gelirsem orayaklava:
biliyormusunuz hamilelik hakları diye bişeyler var dün ben çok araştırdım çıktılar aldım
21.haftadan itibaren nöbet yazılamıyor hatta çocuk 1 yaşını doldurana dek bu öğretmenler içinde geçerli 32 .haftada doğumdan sonraya eklemek için doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyor.
sonra hastane ye falan gitmek en yasal hakkımız ücretli izinli sayılıyoruz
siz de bi araştırın arkadaşlar

Off ben de yaa öğrencilerimi çok seviyorum ama çok zor geçiyor.Sabah uyandığımda hala hava karanlık oluyor.Hiç yataktan çıkasım gelmiyor.Ama canım seninki baya yoğunmuş ben 15.30 gibi evde oluyorum.

Müdürleri de hiç açmayın çok dertliyim ahh ahh.Bizimki tutturdu folklor çalıştıracakmışım.Ya ben bu halimle nasıl hoplayıp zıplayayım.Bir de kabul etmeyince nasıl azarladı ağlattı adam beni ya.Güya şimdi konuyu kapattık ama insan bi düşünür bu kadar olmaz.İnşallah buralara girip okumuyordur,direkt anlar çünkü kendisinden bahsettiğimi :))))

valla doktorum istersem 20 günlük istersem 1 aylık heyet raporu vereyim dinlen dedi..problem olmasın diye 1 hafta dinlendim yine işe başladım.2 kere çocuğumu kaybetme durumunda hastanede kaldım 2 şer gün..biliyolar ama bana dediği laf ne biliyomusunuz kafana takma hocam bizim analarımız tarlada 9 tane doğurdu doktor yüzü görmedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…