- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.181
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
Teşekkür ederim canım sen de sıkma canını.Evliliğin ilk yılları biraz çetin geçiyor birbirine alışma süreci, aynı evi paylaşma falan filan.Ama inş yoluna girecek:lepi:
Kızlar doktor hamileliliğin 2. trimesterinde tansiyon düşüklüğü çok yaşanırmış panikleme sakın dedi.Bu bebeğin senden beslendiğini gösterir dedi.Ayakta kalmamaya özen göster yeter dedi.Bilginiz olsunyerimseniben
bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
akşam denerim tatlım haber veririm
ya kızlar ben işyerimden acayip soğudum sürünerek geliyorum resmen benim gibi olan varmı
al bendende o kadar planlar yapıyorum işe gelmesem diye amiri kafalamaya çalışıyorum alsanaalsanasmile
bide foruma oturunca iş güç hak getireeee
bi elimde mama bi elim klavyede iş güç umrumda diiillll
ay bu arada kendimi tanıtmayı unutmuşum pınar ben :) bu da ilk hamileliğim yaşım da 25 bu konuda oldukça acemiyim ama buranın sıkı takipçisiyim
şu an çok halsizim valla eve gitmek için can atıyorum biz doğumdan sonra biraz zorrrrr çalışırız
hiiç bi iş yaptığım yok boşu boşuna oturuyom burda
hayaller kuruyorum bebek doğunca evde oturunca şöyle yapacam böyle yapacam diye inşallah gerçekleşir
en az bi sene işe gitmemeyi ücretsiz izin almayı düşünüyrum
sabahları çok zor oluyor kargalar kahvaltı etmemişken uykulu gözlerle işe gitmek
Allah güç sağlıkversin de gelelim
hamilelikte çalışmaktan nefret edenlerden biride benim :bbo: ya sabah yedide okula gel akşam 17.40 da çık can dayanmıyor..müdürün de insaf ettiği yok valla hamiledir 2 kerede hastanede yattım rapor aldım zor geçiyo biliyo ama nerdeeee:sinifsinif:
bide şimdi aklıma geldi doktor belirtirse işinizi hafifletmek zorundalar bunun için doktordan bir rapor getirmek yeterli
hamilelikte çalışmaktan nefret edenlerden biride benim :bbo: ya sabah yedide okula gel akşam 17.40 da çık can dayanmıyor..müdürün de insaf ettiği yok valla hamiledir 2 kerede hastanede yattım rapor aldım zor geçiyo biliyo ama nerdeeee:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?