2011 Nisan Anneleri

ay kıyamam cnm çok geçmiş olsun yirmilik dişten çok cektim ben 3 tanesi çekildi son bir tane kaldı ve ağrı falan yok diye gitmeye üşendim doktora şimdi korkuyorum ya ağrırsa diye eğer iltihap falan farsa genelde kurutsun diye tuzlu su ile gargara yapıyorlar yada sarımsak koyuyorlar benim son çektirdiğim apse yapmıstı tuzlu su ile geçti bu konuda ii araştırma yap içine sinsin yapılması gereken allah yardımcın olsun

banada katı haşlanmış yumurta ddedi dr um ama sıkılıyor insan her gün ye yee, bence hiç yememekten iyidir:))

kızlar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum okurken yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyemiyorum böle toplu söleyim bari hoşgeldiniz güzel nisan anneleri bebişleriniz hayırlı olsun

kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?

Evet canım hala oluyo hatta şu anda bile var ben de bazen çok fazla ayakta kaldığım zamanlarda bel ağrışına eşlik ediyor kasık ağrısı sanırım rahim hala büyümeye devam ediyor ondan normal yani

kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?

ilk haftalarda çok oluyor cnm bebeğin geliştiğini gösteriyormuş hatta ben bu ağrılara ole alışmıştım ki olmayınca bişey mi oldu diye korkuyordum şükür şimdi arada oluyo

Bende de oluyor bazen, rahmin büyüdüğünün göstergesiymiş, ufaklık yer açıyordur kendine. Normal yani.
aman o büyüysün de sorun yok o zaman...ben deil de eşim çok korkuyr böle agrılarımda neden neden die sorup dururyor ayy bebek buyuyor diyorum bende ilk bebek olnca herseyde pimpirik yapıyor :kedi:

ilk haftalarda çok oluyor cnm bebeğin geliştiğini gösteriyormuş hatta ben bu ağrılara ole alışmıştım ki olmayınca bişey mi oldu diye korkuyordum şükür şimdi arada oluyo
ewet canım insan endişe ediyr ben hareketlerni hissetmek için sabırsızlanyrm o yuzden ama daha 14 haftalık çok kucuk hihoyyyt

banada katı haşlanmış yumurta ddedi dr um ama sıkılıyor insan her gün ye yee, bence hiç yememekten iyidir:))

Haklısın artık hiç yememekten iyidir, hep kendimde bi tuhaflık bulurdum hamilelik dönemde hiçbir şeyden tüksinmedim gayet normal gidiyor diye ama yumurta demek bile şimdi midemi kaldırıyo

kızlar yumurtadan bahsedilmiş ama ben hiç yumurta yemiyorum 26 yaşımdayım hiç yediğimi hatırlamıyorum bebekken bile yemezmişim...şimdi bebişim yumurtasızda sağlıklı olur demi:sinifsinif::ecrin_bebek:

Haklısın artık hiç yememekten iyidir, hep kendimde bi tuhaflık bulurdum hamilelik dönemde hiçbir şeyden tüksinmedim gayet normal gidiyor diye ama yumurta demek bile şimdi midemi kaldırıyo

canım aynısı bende de oluyr hatta sabahları hiçibişey yiyesim gelmyr dger öğnlerde açılıyor iştahım hemde çok fazla obur oldum iice bilmiyorumkismile

aman o büyüysün de sorun yok o zaman...ben deil de eşim çok korkuyr böle agrılarımda neden neden die sorup dururyor ayy bebek buyuyor diyorum bende ilk bebek olnca herseyde pimpirik yapıyor :kedi:

Benimde ilk çocuk, böyle böyle öğreniyoruz, hissetmezsem bu seferde niye yok diye ehvam yapıyorum, tabi eşlerimizde korkuyor. Bizlere ve bebeklere zarar gelmesin diye. Yakında hissederiz bebekleri, bazen benim karnımda seğirmeler oluyor, arkdaşlar hissetmen yakındır dediler.

malesef doktoruma söylediğimde yiceksin başka çaren yok dedi ama gerçekten garip bişey asla yiyemem..hamilelikte olan bişey deil.bu arada hamileliğimdede balıktan tiksindim düşününce bile midem kalkıyo ama onu yemeğe çalışıyorum bebişim içinboshayallersmile

cimcimenaz kaç haftalıksın takvim yapsana kendine kaç haftalık olduğunu görürüz. gerçi bana sorarsan nasıl yapıldığını ben bilmiyorum, bi arkdaş benim için yaptı ve tarif etti, öyle eklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…