- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.521
Merhaba nisan anneleri ben de yeni üye oldum ve hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum:))
günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar diliyorum. benim 2 gündür 20 lik dişim müthiş ağrıyor.. zaten yamuk çıkıyordu.. o yüzden zorlu çıkıyor..dr. gömülü diş demişti ve çekelim demişti ama ramazan geldiği için ertelemiştim. ramazandan az önce de hamile olduğumu öğrenince vazgeçmiştim çektirmekten..ama epeydir ses seda yoktu.. 2 gündür sancısından duramıyorum.. sizce ne yapmalıyım..ağrısını geçirmek için.
Ya öyle daha çok seviyorum ama şimdiye kadar sorduğum herkes haşlanmış yumurtanın sağlıklı olduğunu söylediler aynı proteini verir mi tavada yağla yapılanı öyleyse hep yaparım peynirli patatesli
kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?
kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?
aman o büyüysün de sorun yok o zaman...ben deil de eşim çok korkuyr böle agrılarımda neden neden die sorup dururyor ayy bebek buyuyor diyorum bende ilk bebek olnca herseyde pimpirik yapıyor :kedi:Bende de oluyor bazen, rahmin büyüdüğünün göstergesiymiş, ufaklık yer açıyordur kendine. Normal yani.
ewet canım insan endişe ediyr ben hareketlerni hissetmek için sabırsızlanyrm o yuzden ama daha 14 haftalık çok kucuk hihoyyytilk haftalarda çok oluyor cnm bebeğin geliştiğini gösteriyormuş hatta ben bu ağrılara ole alışmıştım ki olmayınca bişey mi oldu diye korkuyordum şükür şimdi arada oluyo
banada katı haşlanmış yumurta ddedi dr um ama sıkılıyor insan her gün ye yee, bence hiç yememekten iyidir:))
Haklısın artık hiç yememekten iyidir, hep kendimde bi tuhaflık bulurdum hamilelik dönemde hiçbir şeyden tüksinmedim gayet normal gidiyor diye ama yumurta demek bile şimdi midemi kaldırıyo
kızlar yumurtadan bahsedilmiş ama ben hiç yumurta yemiyorum 26 yaşımdayım hiç yediğimi hatırlamıyorum bebekken bile yemezmişim...şimdi bebişim yumurtasızda sağlıklı olur demi:sinifsinif::ecrin_bebek:
yumurtalı hiç bişeymi yemiyosun....
yani yumurta görünüyosa hayır ama ne bilim hani bişilerin içinde poğça tatlı falan o zaman anlamıyorum
aman o büyüysün de sorun yok o zaman...ben deil de eşim çok korkuyr böle agrılarımda neden neden die sorup dururyor ayy bebek buyuyor diyorum bende ilk bebek olnca herseyde pimpirik yapıyor :kedi:
Kızlar doğum ile ilgili bilgileri nasıl kaydediyoruz . Yoksa linki açan arkadaş mı kaydediyor?
Sat:9temmuz, Yaş:29, Kilom: 55+1, Boy:1,60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?