2011 Nisan Anneleri

oğluşun gelir cnm onların cicileri ile uğraş derken zaman inş çabucak geçer...bak şaka maka ben 4. aya girdim...4+5 hftlık günler aklıma geldide yaaa.zaman durmuyo yerinde cnm...istesekte

eşim bayılıyor buralara benim ailemde çok seviyor eşimi ama işi gücü herşeyi TR de yeni bir düzen kurmak zor olur buralarda bakalım zaman neyi göstrecek?

hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...

oğluşun gelir cnm onların cicileri ile uğraş derken zaman inş çabucak geçer...bak şaka maka ben 4. aya girdim...4+5 hftlık günler aklıma geldide yaaa.zaman durmuyo yerinde cnm...istesekte

evt inşallah ALLAH ın izniyle sağsalim kucaşğımıza alırız ondan sonra daha farklı bir renk gelir hayatımıza

hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...

bvlgari ben kullandım cnm mavi olanını çok agır bir koku ama yasemin içerikli olan hangisi blemiyorum tabi

hahah evet cnm....

Givenchy Absolutely irresistible kullanıyorum oda şişesi kırmızı die yatak odama uyuyo ama çok beğenerek kullanıyorum onu beni ynasıtıyo ama şimdi şöle çiçek kokulu bişey istedi cnm...abime aldırim bari..hazır doğum günümü kutladılar :)

evet cnm biraz fazla bu benim öle günlk kullanacğım bişey olcağı için okadar vermek istemiyorum açıkcası..çünkü eşim sadece evde ve misafirliğe giderken yani özel günlerde izin veriyo.. hafif olsunki dedim şöyle doğal hefif kaydirigubbakcemile3

evet givenchy inde pafumleri güzel kalıcıdır:) çiçek kokusu seviyorsan sana dior u önerebilirim Jadore çok hoş bir kokusu var ayrıca edt yerine edp lduğu için çok kalıcı oluyor:)

bak bu ayrıntıyı bilmiyodum ama bi parfüm buldum onumu alsam diyorum int baya övgü almış...tendre jasmin die.. çok tanınmış değil ama neyse ba bakarım... balkupu cnm nerdeydin sen.. trde şehir olrak arada kaynadı :)

valla canım inan benimde çok uykum geldi bugun butun gun yktaydım dr faln gidine iycene yoruldum 02.22 balkanlar trafındayım makedonya üsküp duydunmu hiç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…