- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.841
evet canım iyi taraflarını düşünmeye çalışıyorum ama nafile eşimin tarafı birazdaha candan olsydı görümcem falan belkide bukadar koymazdı ama çok fazla yalnız kalmaktan korkuyorum çünkü hiçbir akrabam yok TR de:çok üzgünüm:
oğluşun gelir cnm onların cicileri ile uğraş derken zaman inş çabucak geçer...bak şaka maka ben 4. aya girdim...4+5 hftlık günler aklıma geldide yaaa.zaman durmuyo yerinde cnm...istesekte
hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...
hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...
bulgarinin siyah olanı cnm şişesi.. öyleymiş..
cnm ben bi ara çok ünlü bir firmada çalıştım ordan azçok biliyorum parfümleri siyahın kokusu biraz dah hafif bvlgari jasmin noir diye geçiyor maviye göre daha hafif bir koku fiyatını merak edersen tahminen 260 tl cıvarıdır
hahah evet cnm....
Givenchy Absolutely irresistible kullanıyorum oda şişesi kırmızı die yatak odama uyuyoama çok beğenerek kullanıyorum onu beni ynasıtıyo ama şimdi şöle çiçek kokulu bişey istedi cnm...abime aldırim bari..hazır doğum günümü kutladılar :)
est cnm aşk olsun....ay oralar çok güzel tvde gösterdi..bi nehirmi var viyana gibi gondol falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?