2011 Nisan Anneleri

kendi doktorun, kendin oldun hadi bakalim

öle deme ya forumdan kötü bi anım aklıma geliyo sapığımsempatiksalakcinni oda demişti sen kendini tedavi et ozaman die hahah
kızlar ii geceler size çok öpüldünüz..ben çöktüm kaçıyorum artık..kaydirigubbakcemile

ok cnm çok öptüm..iyi bak kendine mucuk...

yaaaaa tatlişoglum merhaba.bende nisan annesiyim bilgilerimi sana özel mesj atmam gerekiyormuş ama ben yeni üyeyim özel msj atamıyorum yada beceremedim.offfffffffff.....ben yine bilgilerimi yazıyımda belki eline ulaşır....adım:esma yaş:29 sat:?? tahm.d.t.:10nisan kilo:53 boy:1.58 cinsyt:????? eklersen sevinirim.öptm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm...ben senin yerine msj atarım...gözden kaçmasın istersen...

tutmadı cnm ya bi bakayım dedim kimler var bide 2 aydan fazladır burdayım artık gitcegım için sıkıntı bastı bi yandan evimi ve babişkomuzu özledim bi yandanda annemi babamı ve butun akrabalarımı burda bırakıp gıtmek zor gelıyor acıkcası.....

2 bucuk ay once 1-2 haftalıgına dıye tatile gelmiştm annemlerin yanına sonrasındabayram ıcın eşimde geldi bende eşimle dönecektim ama bırakmadılar şimdide kurban bayramınıdayapalım oyle gıt dıyorlar ama artık göbüşte iyicene büyümeye başladı kocişide özledim hem gideyimde ufaktan hazırlıklra başlıyım diyorum bi yandanda burda kalabalıga alıştım TR de çok yalnız kalıyorum arkdaşlarım faln var ama yinede ailemin yerini kimse doldurmıyor pazar günü tr de olcam nasipse am çoooook ağlıyacam gelirken şimdi bile boğazım düğüm düm oluyor yazarken bide bebiş olunca artık kimbilir ne zman gelebilcem:a015:

ay kıyamam sana..tabi alıştın falan..üzülme ya bakarsın bayramdan sonra sizinkiler gelir bu sefer TR ye... ne güzel günler geçirmişken sakın bunun için üzme kendini..anam herfin yanına gidicen işte..yazık adama onu aklına getir bak alışveriş yok hazırlık derken geçer zaman... ilk hamiş kıyafetli bi bayram geçircez koca göbişle hihi....cnm arkidişim....

az kız valla ne bilim bizim herife yazık... doğumdan sonra kaç gün ilişki yasak oluyo... nasıl dayanıyolar ya hihih.hadi ben geçtim kendimden.. doğumdan sonra hahah yandık

evet canım iyi taraflarını düşünmeye çalışıyorum ama nafile eşimin tarafı birazdaha candan olsydı görümcem falan belkide bukadar koymazdı ama çok fazla yalnız kalmaktan korkuyorum çünkü hiçbir akrabam yok TR de:çok üzgünüm:

evt canım kesinlkle haklısın bu hamilelik iyicene sulugözl yaptı beni aman boşver salla gitsin ben kendime yeterim kociş için herşeye katlancam artık bide ALLH ın izniyle oğluşumuz gelir ohh değme keyfimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…