2011 Nisan Anneleri

teşekkür ederim cnm.ben 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 29+4 günlüğüm toplam 10 kilo aldım yani 65 oldum.bakalım doğuma kadar kaç kilo daha alacağım.hazırlıklara giyimle başladım.önümüzdeki ay içinde eksiklerimizi tamamlayacağız Alllah izin verirse a.s

kızlarrr günaydınnn erkenden dikildik bu sabah normalde eşim gidince uyurdum ama bu sabah uyuyamadım nedense. ayyy dün gece eşim balık getirmiş zorla bi güzel pişirdi yedirdi bana sewmesemde mecburen yedim bebiş için napıyım.. sonrada bende inanamadım ama bulaşıkları yıkadı resmen ya ben çok sevdim bu hamilelik dönemini :)))))

günaydın şekercim oh valla tadını çıkartalım bu durumun :)

bu arada kızlar dün buzdolabından salataya malzeme almak için eğildim ve tam kalkacakken belimi rafa bir çarptım nasıl canım yandı anlatamam size çürümüş zaten hemen ödüm patlad bişi olmusmudur bebişe diye doktoru aradım ama sanmıyorum canım bişi olmaz panikleme ters giden bişi olursa gece gündüz saa kaç olursa olsun beni ara çekinme dedi.. gerçekten çok şanslıyım mükemmel bir doktorum var.

kızlar günaydın.........

bugün kontrolümüz var çok heycanlıyım inanır mısınız uyaymadım gece heycandan inşş iiidr bebğim sağlıklıdır bide cinsiyeti söyleyebilirim dedi 3 haftadır kontrolü bekliyorum rabbim korusun bebişlerimzii inşşş

günaydın canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

ben beş altı aylık olsun oyle alacam cnm çevremden alma iii olmaz dediler bekliyorum aldığın ciciler de hayırlı olsun güle güle kullan

Ben daha hamile kalmadan bakım malzemelerini falan almıştım. Bebek arabamız bile hazır. Hepsini birden almakta çok zorlar diye düşündük. Eskiler öyleder ama pek aslı yok sanırım. Annemde benim gibi düşünüyor yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler. İyi düşünelim iyi olsun dimi amazemuszemus

evet iii düşünelim iii olsun :) aslında ben de zor tutuyorum kendimi patik örmek istiyorum

ay çok heycanlandım cnm.....bebişim için ilk defa bişey yapmak istedim... şöyle fransıs güpürlü bi nevresim takımı anneannesi yapcak... çok heycanlandımopuyorumnanaktan

Bebişin rahat rahat yatsın içinde canım:)
kızlar benim midem şu bi haftadır çok yanma yapıyor ya gaviscon içmeden duramıyorum.sizede de varmı sorun yaşayan ? yoksa ben mi anormalim..akannehir
canım bende renue dye bir şurup verdi onu kullanıyorum,normalmiş yanmalar.Şurubun tadı çok kötü ama mide yanması daha kötü:sinifsinif:

Günaydın güzel anneler:teytey:

Günaydınnnnnzemuszemus

kızlar ne zaman hazırlıklara başlamayı düşünüyorsunuz. Bizim şimdiden bir sürü şeyimiz var.

Canım hazırlık yapacak ne vaktim var ne halim,evde pencerelerim değişti temizlik beni beklyor:)alışveriş merkezlerine gittikçe,eminönüne falan gittikçe gördüğümü alıcam artıkbayanssulusmile
Canım inşallah öğrenirsiniz,bebişinizde çok iyidir,güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…