- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.861
tamam canım bende öpüyorum ALLAH a emanet olun iyi uykular tatlı rüyalar.....bu arada çok öptüm cnm bu saate kadar zaman ayırdın..kendine ve bebişine çok iyi bak...anneye herkese çok slm söyle...
Darısı başımıza olsun,20 li haftaları bizde görelim inşallah,Allahım sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Kilo alımınız nasıl,kaç kilo oldunuz,hazırlıklara başladınız mı?
kızlarrr günaydınnn erkenden dikildik bu sabah normalde eşim gidince uyurdum ama bu sabah uyuyamadım nedense. ayyy dün gece eşim balık getirmiş zorla bi güzel pişirdi yedirdi bana sewmesemde mecburen yedim bebiş için napıyım.. sonrada bende inanamadım ama bulaşıkları yıkadı resmen ya ben çok sevdim bu hamilelik dönemini :)))))
günaydın şekercim oh valla tadını çıkartalım bu durumun :)
ayyy evet canım gerçekten.. at makinaya diyorum yok balık kokmasın yarın miden bulanmasın diyor:))
bu arada geçmiş olsun nazara falan mı geldin dikkat et kendine
Günaydın güzel anneler:teytey:
kızlar günaydın.........
bugün kontrolümüz var çok heycanlıyım inanır mısınız uyaymadım gece heycandan inşş iiidr bebğim sağlıklıdır bide cinsiyeti söyleyebilirim dedi 3 haftadır kontrolü bekliyorum rabbim korusun bebişlerimzii inşşş
kızlar ne zaman hazırlıklara başlamayı düşünüyorsunuz. Bizim şimdiden bir sürü şeyimiz var.
ben beş altı aylık olsun oyle alacam cnm çevremden alma iii olmaz dediler bekliyorum aldığın ciciler de hayırlı olsun güle güle kullan
Ben daha hamile kalmadan bakım malzemelerini falan almıştım. Bebek arabamız bile hazır. Hepsini birden almakta çok zorlar diye düşündük. Eskiler öyleder ama pek aslı yok sanırım. Annemde benim gibi düşünüyor yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler. İyi düşünelim iyi olsun dimi amazemuszemus
evet iii düşünelim iii olsun :) aslında ben de zor tutuyorum kendimi patik örmek istiyorum
ay çok heycanlandım cnm.....bebişim için ilk defa bişey yapmak istedim... şöyle fransıs güpürlü bi nevresim takımı anneannesi yapcak... çok heycanlandımopuyorumnanaktan
canım bende renue dye bir şurup verdi onu kullanıyorum,normalmiş yanmalar.Şurubun tadı çok kötü ama mide yanması daha kötü:sinifsinif:kızlar benim midem şu bi haftadır çok yanma yapıyor ya gaviscon içmeden duramıyorum.sizede de varmı sorun yaşayan ? yoksa ben mi anormalim..akannehir
Günaydın güzel anneler:teytey:
kızlar ne zaman hazırlıklara başlamayı düşünüyorsunuz. Bizim şimdiden bir sürü şeyimiz var.
Canım inşallah öğrenirsiniz,bebişinizde çok iyidir,güzel haberlerini bekliyoruzkızlar günaydın.........
Günaydın şekerimmmzemuszemus
bugün kontrolümüz var çok heycanlıyım inanır mısınız uyaymadım gece heycandan inşş iiidr bebğim sağlıklıdır bide cinsiyeti söyleyebilirim dedi 3 haftadır kontrolü bekliyorum rabbim korusun bebişlerimzii inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?