2011 Nisan Anneleri

skorpion DÜNÜRÜM:teytey: olumunekankayizsmile HOŞGELMİŞSİN nirdesin yaw

selam canim hosbulduk:teytey:bugun alisveris günümüz carsidaydik magzalari gecdik,mutfak alisverisi yaptik bayaa bir yoruldum.bebegime külot(don) aldim bugun ilk esyasi olarak..tabi cinsiyet bilmiyoruz ama kiz esyasi aldiklarim.hayirlisi artik kiz:ecrin_bebek: gelmezse hediye veririm.sen nasilsin??

napim okumuşsundur zati..kocama kıuzdım yeni yeni iyi olmaya başladım..fox da bebiş için masaj yapıyodu geçti ama tüh

ne bilim çok hoşuma gitti şöyle güzel bi kotun üstüne falan giyer belki mont gibi... olmadı 1 tane içimde kalmasın die yaptırırım...sıcağı sevmezler dimi aklımda bulunsun ihihih :)

arkadaşlar benim göbeğimin altında ciddi kaşıntılar başladı .acaba çatlama belirtilerimi anlamadım .çatlama ile ilgili krem kullanmaya başlayan varmı .benim daha 1 hafta var kontrolüme acaba badem yağı gibi birşeyler sürmeye başlasammı ..herhangi bir yağ kullanan var mı ??

canım ben bebe yağı war onu kullanyrm kako we susam yağı da aldm onu beb yağı btnce kullanrm kaşıma canım buyumesnden kaynaklanyrdr kasrsan dha çok yırtılablr bnce

bu arda hamişler şeyi de paylaşsak ya hangi hafta dr ne kontrolu yapacak hem önden gdenler arkadan gelenlere yardmcı olr mesala beni dr 18.haftada çağrdı tekrar kemk gelşmne bakacagz dedii.o yuzden boooooooooool süt içiyrm bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…