2011 Nisan Anneleri

doğumu normal mi istiyorsunuz yav ben acayip korkuyorum doğumdan inşallah bu korkum geçer . bu arada esra yağmur oğluşun hemen isim bulmuşsun isim çok güzel ama :)))

mrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor

Hoşgeldin canım geçmiş olsun ayrıca.Valla biz bu kış ne yapacağız yaaa bi de çok sert geçecek diyorlar.Ben de geçende soğuk günlerde bir grip geçirdim.Bol bol C vitamini al, meyve ye canım:1hug:

ben 11 den önce yatmıyorum ama gündüzleri uyuyorum sizede uyku basıyomu beni her gün acayip uyku basıo uyumasam olmuyo bugün akşam üstü uyudum yine :)))

doğumu normal mi istiyorsunuz yav ben acayip korkuyorum doğumdan inşallah bu korkum geçer . bu arada esra yağmur oğluşun hemen isim bulmuşsun isim çok güzel ama :)))

Canım ben normal doğum istiyorum fakaaaaaaat biraz önce hamilelerin paylaşım alanında çatı muayenesini okuduktan sonra biraz tırstım.Üfff yaaaa bayan olmak çok zor çokeyvahedigeldismile

ben gripten korunmak için geçenlerde doktordan dinledim. 5 limon sıkılacak 3 diş sarımsak ezilip limon suyunun içine atılacak. 2 su bardağı sıcak su konulacak ve bu karışım 5 gün karanlık odada saklanacak. 5 gün sonra her gün abah aç karnına 1 kaşık ya da 1 tatlı kaşığı içilecek. ben karışımı yaptım karanlık odaya koydum. 5 gün sonra başlıcam içmeye korkuyorum walla grip olaya ben hemen atlatamıyorum benim çok ağır oluyor sabahları içmek kötü sabah okula gidiyorum serise biniyorum nasıl içcem bilmiyorum ama gripten korunmak için mecbur ben bunu yapmaya karra verdim. antibiyotik içeceğinize bunu yapıp için diyor.. antibiyotik değerindeymiş.

Canım ben normal doğum istiyorum fakaaaaaaat biraz önce hamilelerin paylaşım alanında çatı muayenesini okuduktan sonra biraz tırstım.Üfff yaaaa bayan olmak çok zor çokeyvahedigeldismile

aaaa merak ettim bende okuyayım ama korkarım kesin bende normal istiyorum bakalım

mrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor
geçmiş olsun canımcım...dikkat et vallahi...bende annemdeyim bende baya burda kalcam
cnm ben normal doğum istiyorum vallahi öyle korkular geçirdim ki...doğurmak zor gelmiyo vallahi...ama eğer çok sancım olursa o anda belki epidural le normal doğum istiyorum
kızlar nasıl gidiyor evet geln toplaşalım biraz olumunekankayizsmile

ay vallahi ya toplaşalım cnm sıkıldı...

bide ben daha önce meraktan oturup normali sezeryanı bi güzel izledim ne die izlediysem o yüzden nasıl olduğunu biliyorum o yüzden korkuyorum bakalm ya hayırlııs artık inş hakkımızda ne hayırlısıyla oolur

sağol canım kaç gun surdu canım korkuyorum bende agır gececek dıye

Canım benim 1 hafta falan sürdü bi de ağır atlattım devamlı hapşurdum, boğazlarım şişti.Sürekli limonlu çorbalar yaptım bi de gece yatarken boğazıma viks sürüp bi örtüyle bağladım ancak böyle geçti.İlaç içmek istemedim.Tabi halsizlik ve baş ağrısı da yapıyor ama biraz erken yat artık en azından dinlenirsn.

sağol cnm bu arada mustafa ismi belliydi.. ama yusuf benim ve annemin tercihiydi... kız olsaydı sıkıntı çekerdim vallahi çünkü hiç bi isim yok.. aklımda

geçmiş olsun cnm benim yazdığım karışı yap istersen bol bol c vitamini hatta limonu kabuklarıya yiyiyn diyo doktor ben çok seviyorum limonu yiyiyorum walla inş çbuk atlatırsın

sağol canım valla annemde kalmak en ıyı çözum evdde yemek yıyemıyodum su bıle zor ıçıyodum.bu arada cınsıyetı ogrenmışssın ogluşun glılıyo demek.benımde kesınleştı kız.

bendede hapşuruk baş agrısı nezle yarn dr ararım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…