- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.201
Ben nette böyle oyalanırsam eğer yatmam 10 u bulur.Sabah erken kalkıyorum canım okul var malumboshayallersmilevıy şimdimi yatıyosun ki... valla benim baştan beliydi yerim...gittiğim hastanede inş yapıcam doğumu...
mrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor
Hoşgeldin canım geçmiş olsun ayrıca.Valla biz bu kış ne yapacağız yaaa bi de çok sert geçecek diyorlar.Ben de geçende soğuk günlerde bir grip geçirdim.Bol bol C vitamini al, meyve ye canım:1hug:
ben 11 den önce yatmıyorum ama gündüzleri uyuyorum sizede uyku basıyomu beni her gün acayip uyku basıo uyumasam olmuyo bugün akşam üstü uyudum yine :)))
doğumu normal mi istiyorsunuz yav ben acayip korkuyorum doğumdan inşallah bu korkum geçer . bu arada esra yağmur oğluşun hemen isim bulmuşsun isim çok güzel ama :)))
Canım ben normal doğum istiyorum fakaaaaaaat biraz önce hamilelerin paylaşım alanında çatı muayenesini okuduktan sonra biraz tırstım.Üfff yaaaa bayan olmak çok zor çokeyvahedigeldismile
geçmiş olsun canımcım...dikkat et vallahi...bende annemdeyim bende baya burda kalcammrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor
cnm ben normal doğum istiyorum vallahi öyle korkular geçirdim ki...doğurmak zor gelmiyo vallahi...ama eğer çok sancım olursa o anda belki epidural le normal doğum istiyorumdoğumu normal mi istiyorsunuz yav ben acayip korkuyorum doğumdan inşallah bu korkum geçer . bu arada esra yağmur oğluşun hemen isim bulmuşsun isim çok güzel ama :)))
kızlar nasıl gidiyor evet geln toplaşalım biraz olumunekankayizsmile
sağol canım kaç gun surdu canım korkuyorum bende agır gececek dıye
doğumu normal mi istiyorsunuz yav ben acayip korkuyorum doğumdan inşallah bu korkum geçer . bu arada esra yağmur oğluşun hemen isim bulmuşsun isim çok güzel ama :)))
mrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor
geçmiş olsun canımcım...dikkat et vallahi...bende annemdeyim bende baya burda kalcam
cnm ben normal doğum istiyorum vallahi öyle korkular geçirdim ki...doğurmak zor gelmiyo vallahi...ama eğer çok sancım olursa o anda belki epidural le normal doğum istiyorum
ay vallahi ya toplaşalım cnm sıkıldı...
Canım benim 1 hafta falan sürdü bi de ağır atlattım devamlı hapşurdum, boğazlarım şişti.Sürekli limonlu çorbalar yaptım bi de gece yatarken boğazıma viks sürüp bi örtüyle bağladım ancak böyle geçti.İlaç içmek istemedim.Tabi halsizlik ve baş ağrısı da yapıyor ama biraz erken yat artık en azından dinlenirsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?