2011 Nisan Anneleri

esra sana mesaj attım ya oğlum uyudu nete koştum diye,mesajı yollladım pörtledi benneyaptımki ne şans bendeki yaff..eşimde maça kaçtı tabi..

kaydirigubbakcemile3 ay bu erkekler arasında allah aşkına biri 3 FARK BULSUN sempatiksalakcinni bizimki şimdi tolanmşılardır bizim eve...yok maç izliyoda bide HD izlicekmiş...ay allahım... ii maşallah işini bitirdin ne güzel..kaydirigubbakcemile2

valla camı bıraktım ,wc banyo falan temizledim,yemek yaptım,bir makine çamaşır yıkamıştım onları ütüledim ve bittim zaten :bbo: birde perdem ve fonu atmıştım makineye maça kaçmadan onu astırdım kırıçmasın diye,kalanınıda o gelince atıcam yoksa kıpkırışık oluyor kaydirigubbakcemile

selam arkadaslar bende yoruldum oturayim dedim azcik..asagida bizim kiler tarzi oda var kullanmadiklarimiz orda,aralarindan ayiklama yaptik cöpe atmak icin yoksa yakinda kapisindan iceri zor girecektikkaydirigubbakcemile3 baya yordu beni daha yemek yapcamakannehirof off sizde ne var ,ne yok..

esra sana mesaj attım ya oğlum uyudu nete koştum diye,mesajı yollladım pörtledi benneyaptımki ne şans bendeki yaff..eşimde maça kaçtı tabi..

kaydirigubbakcemile3 ay bu erkekler arasında allah aşkına biri 3 FARK BULSUN sempatiksalakcinni bizimki şimdi tolanmşılardır bizim eve...yok maç izliyoda bide HD izlicekmiş...ay allahım... ii maşallah işini bitirdin ne güzel..kaydirigubbakcemile2

canım doktorun doğru olanı yapıyor aslında bizde sorarken kimseye demeyz sadece büyük ihtimal olanı öğrenelim dedik ama herkese duyurduk değişse hayal kırıklı olacak

selam canim eger kiza benzetiyosa söylemez cünkü kizlarinda cinsel organi 13 fahtalarda erkeginkiyle ayni görüntüde oluyomus.sonradan ordaki sislik iniyomus.adam yanlislikla erkek der bir kac hafta sonra kiza dönmesin diye:))ki bu durum adamin bir de basina gelmis.bu yüzden söylememistir benim doktor gibi ..

bu msj tulu81 e verilen cevapti.. yanlis alinti yapmisim:))

Son düzenleme:

ay kızlar siz temizlik diyosunuz ben utanıyorum yahu...inş bende özgürlüğüme kavuşurumda...evimde çok iş var..temizlik değide...bi tüm çekmeceler düzenlencek... bide bissürü ütü bakalım guclubacismile kaydirigubbakcemile3

sana yazayim diye baska arkadastan alinti yapmissimkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım maşallah büyük temizlik yapmışsın canım diğer topiklerde okudum sen erdem hastanesinde doğum düşünüyor musun halaolumunekankayizsmile haberleşelimmi bende erdem hastanesinde tülay hanıma gidiyorum evime yakın olduğum için orda düşünüyorum doğumu

Son düzenleme:

sağol cnm yok kız ne büyük temizliği cesaretim yok bunlar mecburi küçük temizlikler
evet açtım erdem için belki fikir veren olur diye ama 1kişiden başka yorum yapan olmadı,şaşıyorum valla ben ne zaman konu açsam kimse yorum yapmıyor :1no2: bende mi bi sorun var yoksa milletmi ilgisiz çözemedim gitti..ben henüz doğum için karar vermedim cnm beykozda olduğum için ümraniye biraz uzak ta acaba son birkaç hafta gidip doğumda öyle mi yapsam diye düşünüyorum ama net karar vermedim,araştırıyorum hala..sen kesin ordamı yapacaksın..memnun musun hastaneden ve dr dan?

bayans cnm sen o battaniyeyi yaptırcak birin varmı..ben modelini göstercem tığa elim yatkın gösterir işlerim üstündekiler kolay zaten....

cnm bizimki maşşallah açmış..saklıcak bişeyim yok der gibi...inş öğrenirsin cnm bu gittiğinde..sağlıklı olsunlarda...

inş cnm ya bakalım 1 ay sonra çağırdı 3 lü tarama için. oz amn inş görürüz. diğer sayfalara baktım da canın sıkkın mış sanırım bişey yoktur inş.. okadar çok yazmışsınız ki okumak zor walla yetişemiyor insan :))) ben pek int girmiyorum takılamıyorum buraya. allahım herkesin bebişlerine sağlık versin..hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin amin..

Slm kızlar nasılsınızz:1hug:
Yatmadan önce bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz bakalım ohh ohh maş şimdiden doğumlar nerde yapılacak düşünülmüş.Hadi bakalım zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama çoğumuz 4. ayımıza girdik.Allah sonumuzu da hayırlısıyla görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

erkeklerin ilgisizliği cnm... standart eş problemler.... inş cnm öğrenirsin..

vıy şimdimi yatıyosun ki... valla benim baştan beliydi yerim...gittiğim hastanede inş yapıcam doğumu...

mrb kızlar nasılsınz bı kaç gundur gırmedım annemdeyım bı sure burda kalıcam ıkı gundur grıp oldum başım çok agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…