- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.181
esra sana mesaj attım ya oğlum uyudu nete koştum diye,mesajı yollladım pörtledi benneyaptımki ne şans bendeki yaff..eşimde maça kaçtı tabi..
kaydirigubbakcemile3 ay bu erkekler arasında allah aşkına biri 3 FARK BULSUN sempatiksalakcinni bizimki şimdi tolanmşılardır bizim eve...yok maç izliyoda bide HD izlicekmiş...ay allahım... ii maşallah işini bitirdin ne güzel..kaydirigubbakcemile2
esra sana mesaj attım ya oğlum uyudu nete koştum diye,mesajı yollladım pörtledi benneyaptımki ne şans bendeki yaff..eşimde maça kaçtı tabi..
canım doktorun doğru olanı yapıyor aslında bizde sorarken kimseye demeyz sadece büyük ihtimal olanı öğrenelim dedik ama herkese duyurdukdeğişse hayal kırıklı olacak
selam arkadaslar bende yoruldum oturayim dedim azcik..asagida bizim kiler tarzi oda var kullanmadiklarimiz orda,aralarindan ayiklama yaptik cöpe atmak icin yoksa yakinda kapisindan iceri zor girecektikkaydirigubbakcemile3 baya yordu beni daha yemek yapcamakannehirof off sizde ne var ,ne yok..
cevaplarınız i.in teşekkürler kızlar......kızımda da aynı şeyleri yaşadım gene bu aylarımdaydı erkek dedi sonra kız çıktı...kızı şaşırıyorlar gibi geliyor bana.....geçen haftaya kadar erkek hissediyordum ama nedense şimdi kız allah sağlıklı sıhatli evlatlarımıza kavuştursunda gerisi hikaye.....1 kızım var 2.side olursa birbirine arkadaş olurlar...hepinize sağlık dolu günler güzel anneler.....
sana yazayim diye baska arkadastan alinti yapmissimkaydirigubbakcemile3
valla camı bıraktım ,wc banyo falan temizledim,yemek yaptım,bir makine çamaşır yıkamıştım onları ütüledim ve bittim zaten :bbo: birde perdem ve fonu atmıştım makineye maça kaçmadan onu astırdım kırıçmasın diye,kalanınıda o gelince atıcam yoksa kıpkırışık oluyor kaydirigubbakcemile
kolay gelsin canım maşallah büyük temizlik yapmışsın canım diğer topiklerde okudum sen erdem hastanesinde doğum düşünüyor musun halaolumunekankayizsmile haberleşelimmi bende erdem hastanesinde tülay hanıma gidiyorum evime yakın olduğum için orda düşünüyorum doğumu
selam kızlar hafta sonu pek giremedim naptınız varmı yeni gelişmeler keyifler nasıl?
selam kızlar bayağı kaynatmışınız bayanssulusmile
cnm bizimki maşşallah açmış..saklıcak bişeyim yok der gibi...inş öğrenirsin cnm bu gittiğinde..sağlıklı olsunlarda...
erkeklerin ilgisizliği cnm... standart eş problemler.... inş cnm öğrenirsin..inş cnm ya bakalım 1 ay sonra çağırdı 3 lü tarama için. oz amn inş görürüz. diğer sayfalara baktım da canın sıkkın mış sanırım bişey yoktur inş.. okadar çok yazmışsınız ki okumak zor walla yetişemiyor insan :))) ben pek int girmiyorum takılamıyorum buraya. allahım herkesin bebişlerine sağlık versin..hepimizin kucağımıza almamızı nasip etsin amin..
Slm kızlar nasılsınızz:1hug:
Yatmadan önce bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz bakalım ohh ohh maş şimdiden doğumlar nerde yapılacak düşünülmüş.Hadi bakalım zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama çoğumuz 4. ayımıza girdik.Allah sonumuzu da hayırlısıyla görmeyi nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?