- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.221
geçmiş olsun cnm benim yazdığım karışı yap istersen bol bol c vitamini hatta limonu kabuklarıya yiyiyn diyo doktor ben çok seviyorum limonu yiyiyorum walla inş çbuk atlatırsın
Ben de geldim
iyi akşamlar kızlar ben de bir kaç gün önce rahatsızlandım kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı. dayanamadım doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış antibiyotik verdi. Allaha çok şükür şimdi iyiyim. kızlar aklınızda bulunsun enfeksiyon az su içmekten ve idrarını tutmaktan oluyormuş. ben pek su içmiyordum midemi bulandırıyordu şimdi içmeye çalışıyorum. siz siz olun bol bol su için
iyi akşamlar kızlar ben de bir kaç gün önce rahatsızlandım kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı. dayanamadım doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış antibiyotik verdi. Allaha çok şükür şimdi iyiyim. kızlar aklınızda bulunsun enfeksiyon az su içmekten ve idrarını tutmaktan oluyormuş. ben pek su içmiyordum midemi bulandırıyordu şimdi içmeye çalışıyorum. siz siz olun bol bol su için
ben erkek olursaa yağız kız olursa inci ela düşünüyorum
Acayip uykum geldi. mirmirmirmir
İyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere inşallah... opuyorumnanaktan
bayans cnm sen o battaniyeyi yaptırcak birin varmı..ben modelini göstercem tığa elim yatkın gösterir işlerim üstündekiler kolay zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?