2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben kaçayım.Meyvemi yer yatarım artık malum sabah iş varboshayallersmileÖpüyorum hepinizi tabiki miniklerinizi deopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar ben de bir kaç gün önce rahatsızlandım kasıklarımda ve belimde ağrılar vardı. dayanamadım doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış antibiyotik verdi. Allaha çok şükür şimdi iyiyim. kızlar aklınızda bulunsun enfeksiyon az su içmekten ve idrarını tutmaktan oluyormuş. ben pek su içmiyordum midemi bulandırıyordu şimdi içmeye çalışıyorum. siz siz olun bol bol su için

AY geçmiş olsun cnm...iyi olmana sevindim.....çok şükür bol su ve kankim WC oldu...

Geçmiş olsun canım.
Ben de kendimden şüpheleniyorum bu aralar ama hayırlısı.
İnşallah öyle bir şey yoktur.
Şu dönemde ilaç kullanmak hiç istemem.

bayans cnm sen o battaniyeyi yaptırcak birin varmı..ben modelini göstercem tığa elim yatkın gösterir işlerim üstündekiler kolay zaten....

cnm ben biliyorum elişiyi örsem kendim örerim yani senin resme bakarak ama gözüm almıyor hiç hevesim yok şu son dönemde yine iyi hissetmiyorum.oğlumda neler örmüştüm ahh aahh ..ama şimdi ne bilimbir tuhafım hiç hevesim yok,cinsiyette belli değil..bilmiyorum bacım..benneyaptımki

kızlar benim iki oğlumdada çin takvimi tutmadı.bundada tutmassa kız olacak o zaman:lepi: rus takvimine göre hesapladım diğer hamileliklerimi doğru çıktı buda kız çıktı.bide dolunaya göre tahmin varmış ona göre de kız çıktı.hayırlısı olsun allahım hangisini uygun görürse tabi. o bu değilde ben hamile kalmadan 2 gün önce hamile bi tanıdık bana öyle bi dua etti ki ben biraz ondan şüpheleniyorumCADIARZU inşallah bi kızın olur diye .o arada ben kızı bırak çocuk dosyasını bile kapamıştım unumu eledim eleğimi astım yani . kızdım hatta ya niye ediyosun diye.zaten bu sene gelen giden dua ediyodu bi kızın olsun inşallah diye. ben kimseye çocuk istiyorum demedimki.benimki böyle duayla oldu işte rabbim verecek ya. yoksa kolay hamile kalan biri de değilim.allahım herkeze tabi bana da gönlündekini hayırla sağlıkla versin inşallah

kızlar tekrar merhaba herkese..son bir sayfayı okudum gripler başlamış herkese geçmiş olsun diyorum..beslenmeye ve vitami n alımına dikkat etmek lazım ama nerdeeee hiç iştehım yok cnm bişey istemiyor..bu gidişle kilo milo alamayacağım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…