- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.441
ama bütüm erkekler aynı ölçüde değil..kimi dile getiriyo ne bilim ya..
ewet orası doğru canım dile getrp konşmak lazm ne istedgmzi bazen gecekten blmyrlar bilmiyorumkismile
ay cnm az ağladım...aradan zaman geçti yazmışta yazmış...dedi ne düşünüyorsun...dedimki..AĞLADIKTAN SONRA GÜLMEK İSTEMİYORUM...AĞLATMA BENİ YETER...cvp falan yazmadım içimden gelmedi...
yok çok şükür öyle tartışmalı bi aile değiliz çok şükür ama işte duygusallık sardı ilgi falan önceleri önemsemiyoruz ama şimdi diyoruz yeter aaaa
cnm eşim afedersin rahatlığın fokunu çıkarttı...annemdeyim die rahat...doğum günümü kutlamadı..yemeğe gidecektik ama ben istemedim iyemiyorum zaten.. ya işte içinde yaşıyo herşeyini..bebekle ilgili sevincini bile...dile getirmiyo bende duymak istiyorum..onun gibi..
ayyy canm bende çıkmıştım nette oğlum durmadı ona çizgigfilm açmıştım pcden,şimdi bi girdim baktım sen ağladım falan yazınca bende korktum..sonra bir iki sayfa geri giidnce olayı anladım..
demek doğumgünündü ayy cnm valla haberim yoktu iyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın ,kankamsın olumunekankayizsmile
eşinede kızdım niye böyle yapmış xxxl olmuş aaaaaaaaklava: ne kadan ayıppp..keşke yemeğe gitmesenizde biraya gelip otursaydınız bireyerlde,senin biraz ilgiye,şevkate ihtiyacın artmış benim gibi :kedi: biraz nazlanırdın,biraz yağmalardın iyi gelirdi :roflol:
benimkini söylemedi dr.um sinir oldum canım ya ohaoldumsmile
2li testte 4d ile bakıldı (başka bir dr baktı) medipol hastanesinde
kontrolüm için gittiğim doktorda normal ultrason cihazı var. sanırım göremez
senin değerinde tezimizi doğruladı. biraz önce mayıs annesi bi arkadaşımızında 104 çıkmış free beta HGC si. kızın olucak demiş dr.uda:1shok:[/QUOTE
]canım medipolde hangi doktora gidiyorsun bende oraya gidiyorum .hakan bey baktı 2 li testte oda söylemedi kendi doktorumda hala söylemedi siniroldum .cuma randevumuz var o zaman söyleyecekmiş kısmetse..
esracım doğumgünün kutlu olsun canım... takma kafana güzelim erkekler öle oluyorlar babamda öyledir benim.. eşimde yarın akşam gidicekti ilk defa evlendiğimizden beri şehirdışına ama gitmicem ben demeye basladı dün bugün çok kusup hastalanınca. yalnız kalmıcam gerçi üniden arkadasım gelecek saolsun kalmaya ama bakalım napıcak yarın... iyiyim gerçi gayet su anda. pijama partimiz her an yatabilir(( :)
:)))) neyse şükredelim bizimkilere daha neler var bazen duyuyrum insanlardan hikayelerde neler var benim kocamın maasallahı var değerini biliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?