2011 Nisan Anneleri

kızlar göbüşümü ekledim duyrulurryorumlarınızı bekliyorum. hepinizi tek tek öpüyorum iyi gecelerr bebişlerinize ve sizlere. ben şimdi biraz kocişle ilgileneyimopuyorumnanaktan

ewet orası doğru canım dile getrp konşmak lazm ne istedgmzi bazen gecekten blmyrlar bilmiyorumkismile

ay cnm az ağladım...aradan zaman geçti yazmışta yazmış...dedi ne düşünüyorsun...dedimki..AĞLADIKTAN SONRA GÜLMEK İSTEMİYORUM...AĞLATMA BENİ YETER...cvp falan yazmadım içimden gelmedi...

yok çok şükür öyle tartışmalı bi aile değiliz çok şükür ama işte duygusallık sardı ilgi falan önceleri önemsemiyoruz ama şimdi diyoruz yeter aaaa

ayyy canm bende çıkmıştım nette oğlum durmadı ona çizgigfilm açmıştım pcden,şimdi bi girdim baktım sen ağladım falan yazınca bende korktum..sonra bir iki sayfa geri giidnce olayı anladım..
demek doğumgünündü ayy cnm valla haberim yoktu iyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın ,kankamsın olumunekankayizsmile
eşinede kızdım niye böyle yapmış xxxl olmuş aaaaaaaa klava: ne kadan ayıppp..keşke yemeğe gitmesenizde biraya gelip otursaydınız bireyerlde,senin biraz ilgiye,şevkate ihtiyacın artmış benim gibi :kedi: biraz nazlanırdın,biraz yağmalardın iyi gelirdi :roflol:

sağol cnm kankişim...dediğin gibi vallahi yeni yeni değiştim...ya çok rahatlar.. yok yemeğe gitmedik zaten... anneme geldik onlar kutladı ama ya bi msj bekliyo insan ne bilim...bana uzun uzun yazmış ağlayınca ne fark eder ben züldükten sonra bi kıymeti varmı yok...aman...

esracım doğumgünün kutlu olsun canım... takma kafana güzelim erkekler öle oluyorlar babamda öyledir benim.. eşimde yarın akşam gidicekti ilk defa evlendiğimizden beri şehirdışına ama gitmicem ben demeye basladı dün bugün çok kusup hastalanınca. yalnız kalmıcam gerçi üniden arkadasım gelecek saolsun kalmaya ama bakalım napıcak yarın... iyiyim gerçi gayet su anda. pijama partimiz her an yatabilir(( :)

sağol cnm...sanada geçmiş olsun... napalım erkekler işte idare edicez..

:)))) neyse şükredelim bizimkilere daha neler var bazen duyuyrum insanlardan hikayelerde neler var benim kocamın maasallahı var değerini biliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…