2011 Nisan Anneleri

ayyy canım benimkisi de öyle yaptı sıkı sıkı bir kapadı edepsiz bacakları doktor dürttükçe o daha çok sıkıyor:))) sonra actı ama doktor bişi görüyor gibiyim ama yanılma payı bırakın bana dedi sizde görüyor musunuz dedi eşimde bende babaanneside gördük sanki pipiyi ama doktorda yanılma payı bırakın diince tedirgin olduk. sonra cıkarken eşim doktora yani o zaman biz bi müddet daha bebiş deyip isim düşünmekten vazgecelim dedi doktorda agırlıklı erkek düşünün siz dedi... ama valla ben gördüm diye herkese erkek diorum feci kaptırdım kendimi:)))

anladım cnm bende görsellerden buluyorumda nedense bnm bulduklarım hiç siparişle yapılanlar olmuyorrr

benimde eşim öyle cnm ya emirim geliyo oğlum geliyo diyoda başka bişey demiyo nasıl bu kadar eminse . bizimde benzetti erkeğe ama ben kapılmıcam bir dahaki kontrole kadar da kimseye söylemicem . inş seninki de değişmez cnm anlaşılan erkek istiyosun

Yıkadım geldim.
Henüz kurutmadığım için tam anlaşılmıyor ama neredeyse siyah olmuş.
Kestane almıştım oysa bilmiyorumkismile
Bir de diplerinden bazı yerler kızıl kalmış sanki ama olsun eski halinden iyidir.

olumunekankayizsmile Allah kalbinize göre versin canım sağlıcakla kucağına alırsın ama alıştırrınca ister istemez hayalkırıklığı olur galiba bizede erkek demişti ama karnım erkek gbi değilsempatiksalakcinni

eve canım ne yalan söyliyim nedense hep erkek gibi geliyor bana öle hissettiğimden mi istediğimden mi bilmiyorum.. eşimde acaip kız istiyordu ismi bile hazırdı o yzden erkeği duyunca burkuldu bir:) ama tabi ikiside olur ilk bebek sonucta eli ayagı düzgün olsun sağlığı sıhhati iyi olsun önemli olan o tabiiki. ama ben hep erkek diorum hayırlısı bakalım:))

evet canım kadında yanılabilirim dedi ama kadın dogumcu bi akrabamda 16.haftada cıkıntı varsa değişmez diye bir laf attı ortaya... ben yinede erkeğe yönelik alışveriş olayına girmiyorum ama hiç beklicez 3 hafta daha bakalım:)))

ay aynısı bizde de var canım ikilitets sırasında erkek olabilir dedi dr bzimki o gunden beri aslan oğlum diyor kız da olabilir belli deil diyorum ben biliyorum o erkek dyr nerden biliyorsa :roflol:

canım kuruyunca değişir belki rengi bencede boyatamamaktan iyidir bayanssulusmile

hnk cnm anladım sipariş için sordun....astarve100 var... kelebekve hobileri ordan sipariş verebilirisin...

hmmm ay tmm cnm cok saol:))) bzm anneanne de babaanne de sabah 8 akşam 8 fulll calısıyorlar onlardan hayır yok.. anası da örgü bilmez:)))) ben dantel bilirim hatta battaniye basladım.. örgüyü ögrendimde beceremiyorum nedense:))

Kaptırmayın kendinizi cinsiyete kızlar ya sonra benim gibi kafanız karışır allak bullak olursunuz.Geç öğrenmeniz ikilemde kalmanızdan iyidir bence.

zynp06 ne güzel canım maşallah sen de güzel haberler almışsın, sağlıklıymış ,testlerin iyi çıkmış.Darısı başımıza

ay aynısı bizde de var canım ikilitets sırasında erkek olabilir dedi dr bzimki o gunden beri aslan oğlum diyor kız da olabilir belli deil diyorum ben biliyorum o erkek dyr nerden biliyorsa :roflol:

ewt ya hatta dün karnımı dinliyo beni şikayet ediyo bak oğlum annen şöyle annen böyle diye ayyy deli edecek beni kızsa sana çok darılacak diyorum oğlumla aramıza girme kız olma şansı hiç yok diyo medyum kesildi başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…