- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.401
slm kızlar dr dan geldik benim yaramaz cinsiyetimi göstermem diye tutturdu bugün birer saat arayla 3 defa ultrasona girdim ama göstermedi sıpa. bacaklarını kapattı açmadı bir türlü. neyse allaha çok şükür durumu ii. üçlü testimizin sonucuda ii çıktı. kan, idrar tahlili verdim onlarda iyiymiş kasımın sonuna ayrıntılı ultrasona gircem bakalım onlar nasıl olcak. anlıcanız cinsiyet bir dahaki aya kaldı off ya çatlıcam meraktan aslında erkeğe benzetiyorum ama çokda ümitlenme dedi. bende erkek hissediyorum ya gelde ümitlenme nasıl olacaksa...neyse sağlıklı olsunda hayırlısı olsun.
cnm kilona göre normal kimi bi anda alıyo..ama kolaylıkla verirsin...vucudun ihtiyacına göreymiş...sorun yok yani cnm..sağlıklı olda...maş.yürüyüşte yapıyomuşsun ben hasret kaldım vallahi..
cnm görsellerde arıyorum hep ben... o yüzden...site site dolaşma...
ayyy canım benimkisi de öyle yaptı sıkı sıkı bir kapadı edepsiz bacakları doktor dürttükçe o daha çok sıkıyor:))) sonra actı ama doktor bişi görüyor gibiyim ama yanılma payı bırakın bana dedi sizde görüyor musunuz dedi eşimde bende babaanneside gördük sanki pipiyi ama doktorda yanılma payı bırakın diince tedirgin olduk. sonra cıkarken eşim doktora yani o zaman biz bi müddet daha bebiş deyip isim düşünmekten vazgecelim dedi doktorda agırlıklı erkek düşünün siz dedi... ama valla ben gördüm diye herkese erkek diorum feci kaptırdım kendimi:)))
bnde eleviti kullanıyorum.
coraspin ne için?
ayyy canım benimkisi de öyle yaptı sıkı sıkı bir kapadı edepsiz bacakları doktor dürttükçe o daha çok sıkıyor:))) sonra actı ama doktor bişi görüyor gibiyim ama yanılma payı bırakın bana dedi sizde görüyor musunuz dedi eşimde bende babaanneside gördük sanki pipiyi ama doktorda yanılma payı bırakın diince tedirgin olduk. sonra cıkarken eşim doktora yani o zaman biz bi müddet daha bebiş deyip isim düşünmekten vazgecelim dedi doktorda agırlıklı erkek düşünün siz dedi... ama valla ben gördüm diye herkese erkek diorum feci kaptırdım kendimi:)))
cnm kilona göre normal kimi bi anda alıyo..ama kolaylıkla verirsin...vucudun ihtiyacına göreymiş...sorun yok yani cnm..sağlıklı olda...maş.yürüyüşte yapıyomuşsun ben hasret kaldım vallahi..
inşallah öyledir canım; içime su serptin vallah.doktorum da fzla ilgilnemiyo bu konuyla içim içimi yiyo.
yürüyüş mecburen yapıyorum benim bel fıtığım var yürümezsem bel kaslarım zayıflar son aylar sıkıntı çekerim diye yürüyorum canımsositososito
sen niye yürüyemiyosun canım?
:)) canım napıyım bugün bir umut devlete gittim ama göremedim dedi .özele aslında daha erken zamanda giderdim ama olduğumuz yer küçük bir ilçe ve ben doktor için 1 saat uzaklıktaki ildeki doktora gidiyorum birde malum oğlum var onu bırakacak kimse yok gittiğim zaman onuda götürmek zorunda kalıyorum bana çok yorucu geliyor.birde benim doktor cinsiyet konusunda şu zaman kesin söylerim demedi o yüzden bende kesinleşsin biraz daha zamanı azcık daha ileri attık artık napalım geç olsunda güç olmasın dimi:))inş pazartesi günü öğrenirim artıkkkkk
inşallah öğrenirsin artık canım..tabi senin durumunda zor,şimdi hak verdim..
nasıl erkek annesi olmak,biraz anlatsana canım..erkek çocukları daha yaramaz
olurlar diye biraz korkuyorum ama tabi hepsi değil..
sağol canım...valla erkek çocukları hareketli oluyor benim oğlum aslında çok yaramaz bir çocuk değil ama onun yaşıtı veya bi kaç yaş büyüğü arkadaşları ile biraraya geldiği zaman güreşmeyi boğuşmayı çok seviyor itişip kakışmak hoşuna gidiyor.bunu hiç kız çocuklarında görmedim.güreşçimi olacak nedirdelikafadulden.yani genel erkek çocuklarında bu var.bazı kız çocuklarıda acayip yaramaz olabiliyor.bir arkadaşımın kızı var oda fena ellek yani kurcalamadığı şey yok.yatakodasında nerdeyse bizim donları çıkaracak piyasaya:roflol:))erkekler sanırım o kadar karıştırmıyor en azından benim oğlum gezmeye gittiğimiz yerde öle dolap çekmece karıştırmıyor..her çocuğun kişiliği doğası farklı ama belirgin özellikleri benim gözlemlediğim kadarıyla bunlar....
erkek çocuklarında birde kıyafet seçeneği fazla yok bir pantolon bir sweet yada gömlek o kadargamyoncuiremsu kızları gördüğüm kadarıyla süsle süsleyebildiğin kadarbayanssulusmile
benimde eşim öyle cnm ya emirim geliyo oğlum geliyo diyoda başka bişey demiyo nasıl bu kadar eminse . bizimde benzetti erkeğe ama ben kapılmıcam bir dahaki kontrole kadar da kimseye söylemicem . inş seninki de değişmez cnm anlaşılan erkek istiyosun
olumunekankayizsmile Allah kalbinize göre versin canım sağlıcakla kucağına alırsın ama alıştırrınca ister istemez hayalkırıklığı olur galiba bizede erkek demişti ama karnım erkek gbi değilsempatiksalakcinni
benimde eşim öyle cnm ya emirim geliyo oğlum geliyo diyoda başka bişey demiyo nasıl bu kadar eminse . bizimde benzetti erkeğe ama ben kapılmıcam bir dahaki kontrole kadar da kimseye söylemicem . inş seninki de değişmez cnm anlaşılan erkek istiyosun
Yıkadım geldim.
Henüz kurutmadığım için tam anlaşılmıyor ama neredeyse siyah olmuş.
Kestane almıştım oysa bilmiyorumkismile
Bir de diplerinden bazı yerler kızıl kalmış sanki ama olsun eski halinden iyidir.
hnk cnm anladım sipariş için sordun....astarve100 var... kelebekve hobileri ordan sipariş verebilirisin...
inşallah öyledir canım; içime su serptin vallah.doktorum da fzla ilgilnemiyo bu konuyla içim içimi yiyo.
yürüyüş mecburen yapıyorum benim bel fıtığım var yürümezsem bel kaslarım zayıflar son aylar sıkıntı çekerim diye yürüyorum canımsositososito
sen niye yürüyemiyosun canım?
yasak cnm....riskim var die...bir kere leke olduğu için...inş 4. aydan sonra rahatım...
ay aynısı bizde de var canım ikilitets sırasında erkek olabilir dedi dr bzimki o gunden beri aslan oğlum diyor kız da olabilir belli deil diyorum ben biliyorum o erkek dyr nerden biliyorsa :roflol:
zynp06 ne güzel canım maşallah sen de güzel haberler almışsın, sağlıklıymış ,testlerin iyi çıkmış.Darısı başımıza
saol cnm inş sende güzel haberler alırsın kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?