2011 Nisan Anneleri

bende varım bu arada esracığım doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle....

ayy bugün mü dedim yoksa doğum günün değilmiş.

yok cnm sadece akşamları yattığım zaman yada uzandığım zaman sadece 2 3 kere kımıldıyor gibi yani çok emin diilim ama bebişim olduğunu umuyorum.
kelebek gibi vuruyor 3 4 keree o kadar:)
heycanlanıyorum tabi.
neysehhh az kaldı emin olmama artık.

olsun olsun kutlayın sempatiksalakcinni artık kafayı sıyırcam hihi... kıçım yerden kalkmadı bi türlü...

maşallah cnm...opuyorumnanaktan yerim onları ben ya..kaç gr oldu...ay ne heycanlı... en ileri haftası olan sensin....

bende varım bu arada esracığım doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle....

cnm arkadaşım sağol bilsem böyle ilgi görcem önce söylerdim...19 ekimdi doğum günüm...ama olsun kasım başına kadar kabul ediyorum....sağol canımcım....:1hug:

cnm arkadaşım sağol bilsem böyle ilgi görcem önce söylerdim...19 ekimdi doğum günüm...ama olsun kasım başına kadar kabul ediyorum....sağol canımcım....:1hug:

ay valla kocamdan çok sizle vakit geçirir oldum bugun hiç dinlenemedim ya misafir geldi bide üzerine sağ bacağım acıyor kasığıma vuruyor valla ağrısı korkmaya başladım

evet cnm abiyiz biz p

doktor 350 gr. civarı dedi.
bu haftalardan snra hızla büyücekler inş.
ay inş cnm...ne mutluluk verici bişey...mm lerle uğraşırken cm lere geçtik...kilo artınca çok seviniyorum
ay valla kocamdan çok sizle vakit geçirir oldum bugun hiç dinlenemedim ya misafir geldi bide üzerine sağ bacağım acıyor kasığıma vuruyor valla ağrısı korkmaya başladım

aynen cnm...öyle oluyo inanki...yok cnm bacak ağrısı olur normal...yordun kendini demek

esra sen neden annende kalıyordun?
hihi neyse şaka yapmıcam...balkupude sormuştu :) cnm yatıyorum ya ben 3 ay hiç hareket etmeden...bide annemin yemeklerini iyebiliyorum sadece antepliyiz biz eşimler rizeli ondan...
esracım hergün sana birimiz soruyoruz neden annenlerde kaldığını:)

:) olsuun cnmkaydirigubbakcemile3 bu kadar çok kalırsan hahah...sempatiksalakcinni

ohh iyi eşin bırakıyor seni.
bnmki en fazla bi gece bırakır.

bu arada bnde şimdi çıkarttım akşam yediklerimi.
akşam geliyorlar bana ya.
tamamen geçmedi bnm istifralar.

balküpü ne oldu cnm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…