- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.421
kontrole son 21,5 SAAT:lepi:$afak sayiyorum daaa:))
canım kuruyunca değişir belki rengi bencede boyatamamaktan iyidir bayanssulusmile
olsun ya bayrama mutlu mutlu girersin inş.Daha 2 haftam varİnşallah canım...
kızlar diğer battaniyeyi yapmıcam...buna krae verdim fiyonkları mavi olcak...
hnk cnm pasaj die bi site var google yaz ordada çok çeşit var...
ewt cnm biliyorum orayı cok saol:) ayyy ben özeniyorum ama ben bişi alamıcam bu gidişle teyzesi ve dedesiyle konustum şimdi iş için yurtdışına gitmişlerdi ve mothercaredan 18 body 8 tulum 3 pijama takımı 4 battaniye 3 tanede alt açma bezi almışlarr. anneanneside bitane bambu besik almış babaanneside almış bişiler ama sonra hepsini verecekmiş gidince gösterecek ama bide gümüş mama takımı yaptırıyormuş ayyy bana bişi bırakmadılar. benden cok esyası oldu bu sıpanın:)))
evet artik saat saymaya basladim canim,bebegi görememek sikinti yapiyoo daaakaydirigubbakcemile2İlahi saat mi sayıyorsun
insallah canim insallahh:Saruboceq:olsun ya bayrama mutlu mutlu girersin inş.
çok az kalmış hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
hay maaşallah tatlım opuyorumnanaktan
ewt cnm biliyorum orayı cok saol:) ayyy ben özeniyorum ama ben bişi alamıcam bu gidişle teyzesi ve dedesiyle konustum şimdi iş için yurtdışına gitmişlerdi ve mothercaredan 18 body 8 tulum 3 pijama takımı 4 battaniye 3 tanede alt açma bezi almışlarr. anneanneside bitane bambu besik almış babaanneside almış bişiler ama sonra hepsini verecekmiş gidince gösterecek ama bide gümüş mama takımı yaptırıyormuş ayyy bana bişi bırakmadılar. benden cok esyası oldu bu sıpanın:)))
oğluma cnm çok kolay bi model..anlatımıda var...
anaaaaam o ne heşeyi hazrır bu bebişin ya ne kadar kısmetli maaşallh
hayy maşallah yokmuydu daha
bu gün biraz moralim bozuldu akşama doğru...dikkatimi veremedim yazılanlara... neden derseniz eşim... kızdım biraz... içimdede büyüttüm ama geçti..
benmkide iş arkadaşlarından birine veda yemeği vardı oraya gitti gelmedi daha...bende kızıyorum arada ama tınlamyr valla hamileliğine veryrm dyr gecyr adam
cnm eşim afedersin rahatlığın fokunu çıkarttı...annemdeyim die rahat...doğum günümü kutlamadı..yemeğe gidecektik ama ben istemedim iyemiyorum zaten.. ya işte içinde yaşıyo herşeyini..bebekle ilgili sevincini bile...dile getirmiyo bende duymak istiyorum..onun gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?