2011 Nisan Anneleri

canım kuruyunca değişir belki rengi bencede boyatamamaktan iyidir bayanssulusmile

İki doktor da doğal olduğu için rahatlıkla kına yapabileceğimi söyledi.
Ben de onun rahatlığıyla yaptım zaten.
Bir kez daha siyaha yakın koyu kahve kullanmıştım ama gözüm alışana kadar tuhaf geliyor.

slm kızlarrr şöyle birkaç sayfa geri gittim yine konumuz malum cinsiyetler ve testler olmuş kaydirigubbakcemile2 herkes iyi sanırım..yarında maşallah kontrol patlaması yaşanacak birakç arkadaşın kontrolü hep yarına birleşmiş,hadi hayırlısı inş..

hnk cnm pasaj die bi site var google yaz ordada çok çeşit var...

ewt cnm biliyorum orayı cok saol:) ayyy ben özeniyorum ama ben bişi alamıcam bu gidişle teyzesi ve dedesiyle konustum şimdi iş için yurtdışına gitmişlerdi ve mothercaredan 18 body 8 tulum 3 pijama takımı 4 battaniye 3 tanede alt açma bezi almışlarr. anneanneside bitane bambu besik almış babaanneside almış bişiler ama sonra hepsini verecekmiş gidince gösterecek ama bide gümüş mama takımı yaptırıyormuş ayyy bana bişi bırakmadılar. benden cok esyası oldu bu sıpanın:)))

anaaaaam o ne heşeyi hazrır bu bebişin ya ne kadar kısmetli maaşallh

hayy maşallah yokmuydu daha

ohh valla bizimkilerde duysada bunları bi değer bilseler..bir kardeşimle,annem heves eder alır başka kimseden fayda yok,oğlumda böyle olmuştu.ama bunda küçük ve cnsiyet belli olmadığı için hiiiiiiiiç kimse tınadı henüz..bende hiçbişey almadım bakalım cinsiyeti bekliyorum..

oğluma cnm çok kolay bi model..anlatımıda var...

evet cnm bu model güzel,ben bu modelin kurdelalarını böyle renkli yapıyorlar onuda çok seviyorum..anlatımı hangi sitede? annem demişti taa oğlumdayken bu örnek kolay eskiden yapmıştım diye ama ben şimdi merak ettim sen söyleyince..benim annemle kaynanam örgü çok biliyorlar yapıyorlar sağolsunlar..ama bende oğlumda çok heveslenmiştim bayağı bişeyler ördüm hırkadan,yelekten,süvetere ,patiğe kadar .ne bileyim kendi ördüğüm daha bir mutluluk vermişti bana..

bu gün biraz moralim bozuldu akşama doğru...dikkatimi veremedim yazılanlara... neden derseniz eşim... kızdım biraz... içimdede büyüttüm ama geçti..

bu gün biraz moralim bozuldu akşama doğru...dikkatimi veremedim yazılanlara... neden derseniz eşim... kızdım biraz... içimdede büyüttüm ama geçti..

benmkide iş arkadaşlarından birine veda yemeği vardı oraya gitti gelmedi daha...bende kızıyorum arada ama tınlamyr valla hamileliğine veryrm dyr gecyr adam

benmkide iş arkadaşlarından birine veda yemeği vardı oraya gitti gelmedi daha...bende kızıyorum arada ama tınlamyr valla hamileliğine veryrm dyr gecyr adam

cnm eşim afedersin rahatlığın fokunu çıkarttı...annemdeyim die rahat...doğum günümü kutlamadı..yemeğe gidecektik ama ben istemedim iyemiyorum zaten.. ya işte içinde yaşıyo herşeyini..bebekle ilgili sevincini bile...dile getirmiyo bende duymak istiyorum..onun gibi..

canım erkekler böyle ya seviyorum ya ben havasındalar...çoğu içinde yaşyr dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…