- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.501
günaydın hepinize kızlar..bu gün yarım gün çalışacağız tatil başlıyor öğleden sonra :))))
günaydın hepinize kızlar..bu gün yarım gün çalışacağız tatil başlıyor öğleden sonra :))))
kızlar farkettinizmi nisan annerinde hiç ikiz bebek yok(
üçüz de
hepimiz tekiz ilk doktora gittiğimde hemen sormuştum tek bebekmi diye
ikize pek hevesliydim :)))
nasıl bakacaksam :ecrin_bebek:
eyvahedigeldismile
bu cicileri nerde görebiliyoruz kızlar?saolun canlarım bende iyiyim ayyy bebeklerin cicilerine dalmısım ne güzel şeyler almıssıız öle yaaa bendede var bikaç bişi hediye geldiler teyzesi doğacagını öğrendiğinde yurtdışındaydı ve deli servet yatırıp bi kanguru almıs bebişe pek güzel ama kac ay kullanacaksa... hakkını vermek için bikaç tane doğurucaz arka arkaya artık napalım:))))
ayy benimkide benzetti ama söylemedi prensip sahibi doktorum var net olmadan söylemiyormuş.slm kızlar dr dan geldik benim yaramaz cinsiyetimi göstermem diye tutturdu bugün birer saat arayla 3 defa ultrasona girdim ama göstermedi sıpa. bacaklarını kapattı açmadı bir türlü. neyse allaha çok şükür durumu ii. üçlü testimizin sonucuda ii çıktı. kan, idrar tahlili verdim onlarda iyiymiş kasımın sonuna ayrıntılı ultrasona gircem bakalım onlar nasıl olcak. anlıcanız cinsiyet bir dahaki aya kaldı off ya çatlıcam meraktan aslında erkeğe benzetiyorum ama çokda ümitlenme dedi. bende erkek hissediyorum ya gelde ümitlenme nasıl olacaksa...neyse sağlıklı olsunda hayırlısı olsun.
sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya gerisini boşver bence tatlımayyy canım benimkisi de öyle yaptı sıkı sıkı bir kapadı edepsiz bacakları doktor dürttükçe o daha çok sıkıyor:))) sonra actı ama doktor bişi görüyor gibiyim ama yanılma payı bırakın bana dedi sizde görüyor musunuz dedi eşimde bende babaanneside gördük sanki pipiyi ama doktorda yanılma payı bırakın diince tedirgin olduk. sonra cıkarken eşim doktora yani o zaman biz bi müddet daha bebiş deyip isim düşünmekten vazgecelim dedi doktorda agırlıklı erkek düşünün siz dedi... ama valla ben gördüm diye herkese erkek diorum feci kaptırdım kendimi:)))
maşallah pek kısmetli senin miniğin.ewt cnm biliyorum orayı cok saol:) ayyy ben özeniyorum ama ben bişi alamıcam bu gidişle teyzesi ve dedesiyle konustum şimdi iş için yurtdışına gitmişlerdi ve mothercaredan 18 body 8 tulum 3 pijama takımı 4 battaniye 3 tanede alt açma bezi almışlarr. anneanneside bitane bambu besik almış babaanneside almış bişiler ama sonra hepsini verecekmiş gidince gösterecek ama bide gümüş mama takımı yaptırıyormuş ayyy bana bişi bırakmadılar. benden cok esyası oldu bu sıpanın:)))
ayy erkeklerin büyük çoğunluğu öyle canım.fıtrat gereği onlardan çok farklıyız.zıt yaratılmışız.çok takma bu durumlarıcnm eşim afedersin rahatlığın fokunu çıkarttı...annemdeyim die rahat...doğum günümü kutlamadı..yemeğe gidecektik ama ben istemedim iyemiyorum zaten.. ya işte içinde yaşıyo herşeyini..bebekle ilgili sevincini bile...dile getirmiyo bende duymak istiyorum..onun gibi..
nasılsın canım?doktor ne dedi sana?geçmişi okudum ama bulamadım dr. dönüşünügünaydın hepinize kızlar..bu gün yarım gün çalışacağız tatil başlıyor öğleden sonra :))))
güleysacığım çok şükür herşey yolunda canım ölçtü biçti tarttı minnoşumu allahıma binlerce kez şükürler olsun gayet iyi dedi...pazartesi 3 lü test vereceğiz..10-15 güne kadarda hareketlerini hissedersin dedi...çatlak kremine başladık lierac..onun dışında bişey yok canım...:)) teşekkür ederiz teyzesi ilgilendiğin için ...
günaydın kızlar ben dün doktora giitim.doktorumuz bebişimizin cinsiyetini 12.haftadan beri görüyor ama tam emin olmadığı için söylemiyormuş.dün benim minik bağdaş kurmuş oturmuş.15 dk denedi ama net pozisyon vermedi benim kuzum.Doktorumun şu ana kadar cinsiyette yanıldığı hiç hasta olmamış.içimden tabi yanılmazsın 4. ayım bitecek halen emin değilsin diye söylemedin.5.aydada tabi net görürsün dedim:)))Buarada 15+0 ama ultrasonda 16+0 çıktı maşallah bu ileri olduğunu gösteriyordu demi kızlar?3 lü test için kan verdim.Kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
rica ederim canım görevimiz:Saruboceq:cinsiyeti için bişey demedi sanırım.
aa demez mi canım biz 13. haftada ankaradaki dr umuzdan %100 erkek diye öğrenmiştik ama buradaki dr umuz 16. haftayı bekledi söylemek için oda erkek dedi dün, ve oğluşum kesinleşti çok şükür...darısı sana arkadaşım...
aa demez mi canım biz 13. haftada ankaradaki dr umuzdan %100 erkek diye öğrenmiştik ama buradaki dr umuz 16. haftayı bekledi söylemek için oda erkek dedi dün, ve oğluşum kesinleşti çok şükür...darısı sana arkadaşım...
bir tane daha paşamız geliyor ne güzel. ayy inşallah yarın bana da söyler ya çatlayacağım meraktan artıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?