2011 Nisan Anneleri

kızlar farkettinizmi nisan annerinde hiç ikiz bebek yok (
üçüz de
hepimiz tekiz ilk doktora gittiğimde hemen sormuştum tek bebekmi diye
ikize pek hevesliydim :)))
nasıl bakacaksam :ecrin_bebek:
eyvahedigeldismile

kızla bu yarım günü de burda geçirirsek tamam ama ben biraz dolanıp geleyip iki işin ucundan tutayım
öptüm
bol bol dinlenmeler
güzel gönlününüzce tatiller
bebişlere ii bakın

kızlar farkettinizmi nisan annerinde hiç ikiz bebek yok (
üçüz de
hepimiz tekiz ilk doktora gittiğimde hemen sormuştum tek bebekmi diye
ikize pek hevesliydim :)))
nasıl bakacaksam :ecrin_bebek:
eyvahedigeldismile

evet canım bızde hıç yok ben yavruma tüp bebek yöntemiyle kavuştum bu şekılde ıkız uçuz cok oluyor hepınız bılırsınız bende olma ıhtımalı yuksek dıyordum Allahım boyle uygun gordu bana tek bı yavru nasıp ettı bınlerce sukur olsun ben yavrumu bana verene de yavruma da kurban olurum.benı ve esımı bu duygudan mahrum etmedı çok şükür.

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnnn,
Yarım gün çalışmadan sonra 3 gün tatile girecek arkadaşlar çok şanslı sanırım bize bugün tatil yok yarında muamma Özel şirketlerin çalışma şekillerini beğenmiyorum,burda durunca sanki daha çok iş yapıyoruz gönderin kardeşim rahat rahat dinlenelim ki daha iyi çalışalım:1rolleyes:
Bu arada benimde minupa hediye paketim geldi,daha önceden birde fikrimühimden paket gelmişti,insan çok seviniyor bebişi için hediye gelince,bana gelse bu kadar sevinmezdim :sm_cool:

bu cicileri nerde görebiliyoruz kızlar?
ayy benimkide benzetti ama söylemedi prensip sahibi doktorum var net olmadan söylemiyormuş.
sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya gerisini boşver bence tatlım
maşallah pek kısmetli senin miniğin.
ayy erkeklerin büyük çoğunluğu öyle canım.fıtrat gereği onlardan çok farklıyız.zıt yaratılmışız.çok takma bu durumları
günaydın hepinize kızlar..bu gün yarım gün çalışacağız tatil başlıyor öğleden sonra :))))
nasılsın canım?doktor ne dedi sana?geçmişi okudum ama bulamadım dr. dönüşünü

güzel nisan annelerine kocaman günaydınlar olsun ve tabi tatlı nisan bebişlerine de.

geçmişi okudum geldim. bugün kontrolü olan arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız sizinle.

bakalım yarın da bizim var heyecan dorukta:ecrin_bebek:

güleysacığım çok şükür herşey yolunda canım ölçtü biçti tarttı minnoşumu allahıma binlerce kez şükürler olsun gayet iyi dedi...pazartesi 3 lü test vereceğiz..10-15 güne kadarda hareketlerini hissedersin dedi...çatlak kremine başladık lierac..onun dışında bişey yok canım...:)) teşekkür ederiz teyzesi ilgilendiğin için ...

günaydın kızlar ben dün doktora giitim.doktorumuz bebişimizin cinsiyetini 12.haftadan beri görüyor ama tam emin olmadığı için söylemiyormuş.dün benim minik bağdaş kurmuş oturmuş.15 dk denedi ama net pozisyon vermedi benim kuzum.Doktorumun şu ana kadar cinsiyette yanıldığı hiç hasta olmamış.içimden tabi yanılmazsın 4. ayım bitecek halen emin değilsin diye söylemedin.5.aydada tabi net görürsün dedim:)))Buarada 15+0 ama ultrasonda 16+0 çıktı maşallah bu ileri olduğunu gösteriyordu demi kızlar?3 lü test için kan verdim.Kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

rica ederim canım görevimiz:Saruboceq:cinsiyeti için bişey demedi sanırım.

gözün aydın canım seninde çok güzel geçmiş muayenen...ah yaramaz göstermedi haa, maşallah önde gitmeside çok güzel benim oğluşumda 3 gün önde gidiyor canım...rabbim nazarlardan korusun hepsini...opuyorumnanaktan

rica ederim canım görevimiz:Saruboceq:cinsiyeti için bişey demedi sanırım.

aa demez mi canım biz 13. haftada ankaradaki dr umuzdan %100 erkek diye öğrenmiştik ama buradaki dr umuz 16. haftayı bekledi söylemek için oda erkek dedi dün, ve oğluşum kesinleşti çok şükür...darısı sana arkadaşım...

aaaa çok sevindim canım hadi gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.amin canım.10 gün sonra gittiğimizde doktorumuz insafa gelirse söyler artık.sağlıklı olduğunu her gittiğimde duysam bana yeter.allaha şükürler olsunki

bir tane daha paşamız geliyor ne güzel. ayy inşallah yarın bana da söyler ya çatlayacağım meraktan artıkkaydirigubbakcemile3

inşallah ögrenirsiniz kızlar en kısa zamnda cinsiyetlerini çok güzel birşey çünkü :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…