2011 Nisan Anneleri

yoo ben bu zamana kadar 2 tane anket doldurdum nerdeyse 3 aydır üyeyim.Öyle çok anket göndermiyorlar,anketleride 2-3 sorudan ibaret oluyor,sen bilirsin canımyerimseniben

tamam cnm aktifleştirdim ama bişey yapmadım sadece üye oldum başka bişey gerekli mi

kızlaaar ya siz de dr a gitmediğiniz zamanlarda siz de korkuyor musunuz hersey yolunda mı diye yoksa çok mu vesvese yapıyorum ya 3 haftadır görmuyorum onu mafoldumben hareketlerini hissetemeye başlayınca biraz daha rahatlarız di mi

tabiki korku oluyor yani kendi adıma konuşayım acaba kalbi durdumu nasıl sağlıklı mı günü gününe gelişimi iyimi acaba bi dahaki kontrolumde nelerle karşılaşıcam bu tarz vesveseler anlık olarak çoğu zaman geliyor insana eminim her hamile bayanda oluyordur bunlar :)) ama şöyle birşey var ben hemen vücudumu dinliyorum hamilelik belirtilerime bakıyorum mesela tiksinti ve bulantıma hala geçmemiş olmaları bi yandan işe yarıyor çünkü aniden kesilen bu belirtiler çocukta bir problem olduğunun göstergesiymiş :)
Rabbim hepimizin emanetini korusun inş. hayırlı hamilelik ve doğumlar yaşayalım..

kızlar ben cıkıyorum toparlanayım 12 de mesaı bıtıo.cok mutluyum cok sukur tatıle gırıyoruz.ne mutlu ne mutlu

fundacımseninle hemen hemen aynı satlarımız ama bana 20. haftada kontrole gel o zaman söyliycem ayrıntılı ultrason tarihini dedi acaba ben geçmi kalıyorum bide sen nerde yaptırıcan ayrıntılıyı bu arada benimde prensesim geliyomuş allah nasip ederse:)

korkmaz olurmuyuz tatlım ben dün dr a gittim bebişim çok hareketsizdi dedim niye hareket etmiyor bu dr hemen karnın mı aç diye sordu bende kan vercem için aç gitmiştim ewt dedim hemen bişeyler yee bir saat sonra tekrar bakalım dedi ve hemen yemek yeyip gittim bak gördün mü hareketlenmiş acıkmış bebişin annesi dedi. yani dicem oo ultrasonda görsek dahi nasıl pinpirikleniyoruz anlatamam.
300110, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, leylaars, Suzi77, umbrella, zynp06

kızlaaaaaaaarrrr nasılsınızzzzzzzzzz?

saol cnm iyiz çok şükür sen nasılsın?bebişin nasıl?

iyiyiz kızlar çok şükür.. bebeiş de 2 hafta önce iyiydi. inşallah pazartesi günü kontrol var. bu sefer kayınvalidemi de götürücem.. gelir misin dedim. sevindi.. yazık o da görsün onların zamanında ultrason mu vardı.. annemi götürdüm biönceki kontrole.. acayip şaşırdı.. allahtan o gün de cinsiyeti belli oldu.. süpriz oldu anneme de..

ne güzel canım,haklısın arada kontrollere anneleride götürmek lazımaklinialirimsmile

ay ne guzel bende götürmek isterdim ama ikisi de burda yok boshayallersmile

merhaba annecikleeeer.. keyifler nasıl? okuduğum kadarıyla herşey yolunda görünüyor. bugün öğleden sonra kocişkom gelcek tatilmiş de o gelmeden size bi merhaba diyim dedim. üç dört gündür bulantılarım baya bi azalmıştı ama bu sabah yine hat safada yaa 13 hafta bitti artık geçmesi gerekmio mubilmiyorumkismile

cicibebe_cicianne gözünü korkutmak gibi olmasin ama ben oglumda doguma gidene kadar ne yediysem cikarmistim ..
yani bulantilar 3 aydan sonra gececek diye bise yok malesef gecmis olsun

cnm slm..benimde hiç olmadı mesela ama şu durumlarda feci istifra ederdim...1.sabah aç kalktıysam ve hemen yemediysem... o gün bütün gün allah ne verdiyse yatana kadar devam ediyodu..oda 2 gün oldu bu şekilde..2. akşamdan ağır bişeyler yediysem oda 1 defa oldu...mesela bu sabah safra çıkardım azcık hemen ağzıma bişey attım bastırdım..

cicibebe_cicianne, cimcimenaz, esteem, fguney, hnk, landsarc, mesa, yicika, zynp06

slm bu arada kızlar herkes iyi maşallah...bebişimişleri özlemişiz.. ben geç yapıcam bugün kahvaltımı..izninizle çok öptüm..

cicibebe_cicianne gözünü korkutmak gibi olmasin ama ben oglumda doguma gidene kadar ne yediysem cikarmistim ..
yani bulantilar 3 aydan sonra gececek diye bise yok malesef gecmis olsun

biliyorum cnm bende duymuştum bazılarında öyle oluyomuş.ama ben her yediğimi çıkaracak kadar bulanmıyorum.en azından bişiler yiyebiliyorum ama mutfağa girip yemek hazırlamak mı aman aman. orda pişen yemeğin kokusu burnuma gelince bile çıkardığım oldu.ama aç kalmıyorum yine de yiyebiliyorum en azından. sudan bile bulananlar varmış.ben en azından meyvemi fln yiyorum düzenli yoğurt yiyorum. hatta pekmez içiyorum fln. ama işte 2 gün iyiysem sonraki günler yine başa sarıyo herşey.nası bişey bende anlamadım

ayy evet cnm yaa en felaketi de boş mideyle çıkarmak sanırım. o da çok başıma geldi.ama dediğn gibi erken kalkıp hemen yemek lazım sanki öyle daha iyi oluyo

selamlar annişler nasılsınız bakalım hava kötü burda sizin orda nasıl

slm cnm bizim burada da sabah çok kötüydü cok siddetli yağmur vardı şe gelmekte baya zorlandık şimdi iii ama güneş actı insallah yarın güzel olur plan yaptım o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…