- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.541
yoo ben bu zamana kadar 2 tane anket doldurdum nerdeyse 3 aydır üyeyim.Öyle çok anket göndermiyorlar,anketleride 2-3 sorudan ibaret oluyor,sen bilirsin canımyerimseniben
tamam cnm aktifleştirdim ama bişey yapmadım sadece üye oldum başka bişey gerekli mi
kızlaaar ya siz de dr a gitmediğiniz zamanlarda siz de korkuyor musunuz hersey yolunda mı diye yoksa çok mu vesvese yapıyorum ya 3 haftadır görmuyorum onu mafoldumben hareketlerini hissetemeye başlayınca biraz daha rahatlarız di mi
bana nda dun geldi milupa paketim kargo ödemedim bende
az önce dr dan geldik minik sıpam 17+1 olmus cinsiyetimiz zaten net di dedi dr kız yani
180 gr olmushaftaya 4 boyutu usg miz var ve bugün 4 lü test için kan verdik allahın izniyle iyi çıkacak inşallah
300110, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, leylaars, Suzi77, umbrella, zynp06
kızlaaaaaaaarrrr nasılsınızzzzzzzzzz?
korkmaz olurmuyuz tatlım ben dün dr a gittim bebişim çok hareketsizdi dedim niye hareket etmiyor bu dr hemen karnın mı aç diye sordu bende kan vercem için aç gitmiştim ewt dedim hemen bişeyler yee bir saat sonra tekrar bakalım dedi ve hemen yemek yeyip gittim bak gördün mü hareketlenmiş acıkmış bebişin annesi dedi. yani dicem oo ultrasonda görsek dahi nasıl pinpirikleniyoruz anlatamam.kızlaaar ya siz de dr a gitmediğiniz zamanlarda siz de korkuyor musunuz hersey yolunda mı diye yoksa çok mu vesvese yapıyorum ya 3 haftadır görmuyorum onu mafoldumben hareketlerini hissetemeye başlayınca biraz daha rahatlarız di mi
300110, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, leylaars, Suzi77, umbrella, zynp06
kızlaaaaaaaarrrr nasılsınızzzzzzzzzz?
iyiyiz kızlar çok şükür.. bebeiş de 2 hafta önce iyiydi. inşallah pazartesi günü kontrol var. bu sefer kayınvalidemi de götürücem.. gelir misin dedim. sevindi.. yazık o da görsün onların zamanında ultrason mu vardı.. annemi götürdüm biönceki kontrole.. acayip şaşırdı.. allahtan o gün de cinsiyeti belli oldu.. süpriz oldu anneme de..
iyiyiz kızlar çok şükür.. bebeiş de 2 hafta önce iyiydi. inşallah pazartesi günü kontrol var. bu sefer kayınvalidemi de götürücem.. gelir misin dedim. sevindi.. yazık o da görsün onların zamanında ultrason mu vardı.. annemi götürdüm biönceki kontrole.. acayip şaşırdı.. allahtan o gün de cinsiyeti belli oldu.. süpriz oldu anneme de..
merhaba annecikleeeer.. keyifler nasıl? okuduğum kadarıyla herşey yolunda görünüyor. bugün öğleden sonra kocişkom gelcek tatilmiş de o gelmeden size bi merhaba diyim dedim. üç dört gündür bulantılarım baya bi azalmıştı ama bu sabah yine hat safada yaa 13 hafta bitti artık geçmesi gerekmio mubilmiyorumkismile
cicibebe_cicianne gözünü korkutmak gibi olmasin ama ben oglumda doguma gidene kadar ne yediysem cikarmistim ..
yani bulantilar 3 aydan sonra gececek diye bise yok malesefgecmis olsun
cnm slm..benimde hiç olmadı mesela ama şu durumlarda feci istifra ederdim...1.sabah aç kalktıysam ve hemen yemediysem... o gün bütün gün allah ne verdiyse yatana kadar devam ediyodu..oda 2 gün oldu bu şekilde..2. akşamdan ağır bişeyler yediysem oda 1 defa oldu...mesela bu sabah safra çıkardım azcık hemen ağzıma bişey attım bastırdım..
selamlar annişler nasılsınız bakalım hava kötü burda sizin orda nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?