- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.521
Günaydın kıslarrr.............
günaydın kızlar ben dün doktora giitim.doktorumuz bebişimizin cinsiyetini 12.haftadan beri görüyor ama tam emin olmadığı için söylemiyormuş.dün benim minik bağdaş kurmuş oturmuş.15 dk denedi ama net pozisyon vermedi benim kuzum.Doktorumun şu ana kadar cinsiyette yanıldığı hiç hasta olmamış.içimden tabi yanılmazsın 4. ayım bitecek halen emin değilsin diye söylemedin.5.aydada tabi net görürsün dedim:)))Buarada 15+0 ama ultrasonda 16+0 çıktı maşallah bu ileri olduğunu gösteriyordu demi kızlar?3 lü test için kan verdim.Kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Günaydın kıslarrr.............
Canım bebişimin sağlıklı olmasına sevindim,sen böyle meraktan çatlamak üzere olduğun halde doktor söylemiyorya cinsiyetini uyuz oluyor insan,bekleme 5 ayına kadar git başka doktora öğren canım,bu doktorla çocuğun doğumuna anca öğrenirsiniz cinsiyetini:ecrin_bebek:
Kızlar günaydınnnn,
Yarım gün çalışmadan sonra 3 gün tatile girecek arkadaşlar çok şanslı sanırım bize bugün tatil yok yarında muammaÖzel şirketlerin çalışma şekillerini beğenmiyorum,burda durunca sanki daha çok iş yapıyoruz gönderin kardeşim rahat rahat dinlenelim ki daha iyi çalışalım:1rolleyes:
Bu arada benimde minupa hediye paketim geldi,daha önceden birde fikrimühimden paket gelmişti,insan çok seviniyor bebişi için hediye gelince,bana gelse bu kadar sevinmezdim :sm_cool:
estem milupa paketinde ne var?buralara üyemi oluyorsun paket geliyor?
cnm kargo için ücret ödedin mi ben evde olamıyacağım için emanet bırakmak isityorum
estem milupa paketinde ne var?buralara üyemi oluyorsun paket geliyor?
bana nda dun geldi milupa paketim kargo ödemedim bende
az önce dr dan geldik minik sıpam 17+1 olmus cinsiyetimiz zaten net di dedi dr kız yani
180 gr olmushaftaya 4 boyutu usg miz var ve bugün 4 lü test için kan verdik allahın izniyle iyi çıkacak inşallah
az önce dr dan geldik minik sıpam 17+1 olmus cinsiyetimiz zaten net di dedi dr kız yani
180 gr olmushaftaya 4 boyutu usg miz var ve bugün 4 lü test için kan verdik allahın izniyle iyi çıkacak inşallah
yok canım ben evde yoktum kapıcı teslim almış.
canım primaya ve milupaya üye ol arada böyle minik minik bilgilendirme amaçlı ve numune ürün gnderiyorlarmış,Hemde faydalanabileceğin bilgiler oluyor sitede.Fikrimühim diye bir site var ordanda bi paket gelmişti bazen anketleri geliyor,birini doldurmuştum bebiş hastalığıyla ilgili ufak bi paket gelmişti iinde çikolata paketi,nazar boncukları falan oda hoşuna gitmişti.
anket gönderen firmalara bilgilerini gönderiyorlar sanırım,ben bilgilerimi yazdım işime gelmeyen yerlerde eşimin bilgileri verdimcnm bu fikrimühim cok ayrıntı soruyo cep numarasında calıstıgın firma ismine kadar neden acaba
anket gönderen firmalara bilgilerini gönderiyorlar sanırım,ben bilgilerimi yazdım işime gelmeyen yerlerde eşimin bilgileri verdim
ole cok anket oluyorsa hiç uğrasmayım doldurdum aktiflesmesi kaldı aktiflestirmeyim ben sevmiyom sıkılıyom kullandıgım operatoru bile arayıp gereksiz bilgi mesajlarını iptal ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?