2011 Nisan Anneleri

Canım bebişimin sağlıklı olmasına sevindim,sen böyle meraktan çatlamak üzere olduğun halde doktor söylemiyorya cinsiyetini uyuz oluyor insan,bekleme 5 ayına kadar git başka doktora öğren canım,bu doktorla çocuğun doğumuna anca öğrenirsiniz cinsiyetini:ecrin_bebek:

sağol canım.gerçekten dediğin gibi bu doktoruma kalsa doğuma yakın öğrenirim kaydirigubbakcemile3 başka doktora gitsek büyük ihtimalle söyler de bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.10 gün sonra öğreniriz bişey olmaz kuzumun canı sağolsun yeter teyzesi

yavruma minik tulumlardan çıt çıtlı badylerden almak istiyorum.benim bel fıtığım var diye ilerleyen dönemlerde çarşı falan gezemem şimdiden belim çok zorluyor.zaten ilk bebeğim yeşil,turuncu,sarı,beyaz döşerim bende.pembe mavi almam ne yapalım :))))

cnm kargo için ücret ödedin mi ben evde olamıyacağım için emanet bırakmak isityorum

estem milupa paketinde ne var?buralara üyemi oluyorsun paket geliyor?

evet canım üye oluyorsun sitesinden bana da geldi bi tane cd var içinde emzirmeden kabızlıktan tut ta bebeğin her şikayetine kadr konular var görsel olarak anlatılıyor dr lar tarafından bi tande hamileik hakkında konu var onu da dr kaan kocatepe anlatmış uzman tv de ki varya o işte.. bi tane hamilelik için dergi vardı ayrıca bebeek urunlerinden bazıları için indrim çeki göndermişler bebk yağı şampuanı gbi..sonra bi tane küçük kitapçık var emzrme rehberi diye galba...kargo parası falan istemyrlar

bana nda dun geldi milupa paketim kargo ödemedim bende

az önce dr dan geldik minik sıpam 17+1 olmus cinsiyetimiz zaten net di dedi dr kız yani
180 gr olmus haftaya 4 boyutu usg miz var ve bugün 4 lü test için kan verdik allahın izniyle iyi çıkacak inşallah

cnm kargo için ücret ödedin mi ben evde olamıyacağım için emanet bırakmak isityorum

yok canım ben evde yoktum kapıcı teslim almış.

estem milupa paketinde ne var?buralara üyemi oluyorsun paket geliyor?

canım primaya ve milupaya üye ol arada böyle minik minik bilgilendirme amaçlı ve numune ürün gnderiyorlarmış,Hemde faydalanabileceğin bilgiler oluyor sitede.Fikrimühim diye bir site var ordanda bi paket gelmişti bazen anketleri geliyor,birini doldurmuştum bebiş hastalığıyla ilgili ufak bi paket gelmişti iinde çikolata paketi,nazar boncukları falan oda hoşuna gitmişti.

gozun aydın tatlım hadi bakalım darısı başımıza opuyorumnanaktan

cnm benim doktorum ben 2 li ve 4 lü taramaya önem veriyorum dedi 3 lü yapmasak da olur gibisinden konustu acaba 3 lü yü yaptırsam mı karar veremedim

gözün aydın olsum canım maşllah prensesimize :)))

hadi gözün aydın canım,Allahım nazarlardan korusun prensesimizi

cnm bu fikrimühim cok ayrıntı soruyo cep numarasında calıstıgın firma ismine kadar neden acaba

anket gönderen firmalara bilgilerini gönderiyorlar sanırım,ben bilgilerimi yazdım işime gelmeyen yerlerde eşimin bilgileri verdim

ole cok anket oluyorsa hiç uğrasmayım doldurdum aktiflesmesi kaldı aktiflestirmeyim ben sevmiyom sıkılıyom kullandıgım operatoru bile arayıp gereksiz bilgi mesajlarını iptal ettim

ole cok anket oluyorsa hiç uğrasmayım doldurdum aktiflesmesi kaldı aktiflestirmeyim ben sevmiyom sıkılıyom kullandıgım operatoru bile arayıp gereksiz bilgi mesajlarını iptal ettim

yoo ben bu zamana kadar 2 tane anket doldurdum nerdeyse 3 aydır üyeyim.Öyle çok anket göndermiyorlar,anketleride 2-3 sorudan ibaret oluyor,sen bilirsin canımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…